Sevgilimin garip hareketleri

İlişkiniz daha ciddi bir yola girmeden, çıkmaza girmiş. Karşılıklı tüketmişsiniz. Vakit kaybından öteye gitmesi baya zor gibi.
Toksik ilişkileri okurken bile yoruluyorum , siz yaşarken nasıl tahammül ediyorsunuz 🤦‍♀️
Çok haklısın vakit kaybı olmasını istemiyoeum ya değer verdiğim birisi

Sevgili kim ki bağırsın, burdan bile yol vermek lazım. Adam ayrılmak istiyor ama sizden gelsin o adım diye de bekliyor. Onsuz bu yaşa nasıl gelmişdiyseniz bundan sonra da yaşarsınız. Zamanınıza yazık, harcamayın bu boş adama.
Baktığında ben de onun bağırdığından on kat daha fazla bağırıyorum

Ay şaka mısın tamam o zaman o hakaret ediyor beni kırıyor diye ben kabul edeyim sebebi de sinirliyken böyle konuşabilmesi mi böyle bir şey mi olur amaç zaten sinirliyken üzmemesi ben ayrıca enerji yayan bir insanım yanlış bir tahmin ☝🏻
O zaman ayrılın. Sizi ona bağlayan ne sizden vazgeçememesi mi, sizsiz olamıyor oluşu mu?

🥲🥲 kölesi olma yolunda gidiyorum başlarda resti çekerdim peşimden gelirdi artık öyle olmuyo küsüyorum tamam nasıl böyle söylersin tamam ayrılalım tamam sonra yine karar alıyorum bundan olmaz diyorum ayrılıyorum sonra yine yazıyor barışıyorum ya da en sonuncusunda ben yazdım mesela üzülüyorum ya birazcık bana yapıcı yaklaşsa alttan alsa gönlümü alsa çok güzel olabilirdik
Sen istediğini yap ben burdayım moduna geçmişsin bundan sonra dönmez bu ilişki .

Baslarda blöf yapıp yapıp affetmişsin oda benım bunu yapma hakkım var nası olsa ayrıldığı ettiği yok affediyor diyip bitirmiş sizin blöfünüzü.
artık ayrılacak die siz özür diler yazar arar sorar moda girmişsiniz 🤔🧐

Sen istediğini yap ben burdayım moduna geçmişsin bundan sonra dönmez bu ilişki .

Baslarda blöf yapıp yapıp affetmişsin oda benım bunu yapma hakkım var nası olsa ayrıldığı ettiği yok affediyor diyip bitirmiş sizin blöfünüzü.
artık ayrılacak die siz özür diler yazar arar sorar moda girmişsiniz 🤔🧐
Başlarda daha kararlıydım hep ama ikna etti beni şimdi ise ben de artık çok bağlandım hatalarını affetmek istiyorum ilişkimiz devam etsin istiyorum sadece

🥲🥲 kölesi olma yolunda gidiyorum başlarda resti çekerdim peşimden gelirdi artık öyle olmuyo küsüyorum tamam nasıl böyle söylersin tamam ayrılalım tamam sonra yine karar alıyorum bundan olmaz diyorum ayrılıyorum sonra yine yazıyor barışıyorum ya da en sonuncusunda ben yazdım mesela üzülüyorum ya birazcık bana yapıcı yaklaşsa alttan alsa gönlümü alsa çok güzel olabilirdik
Eminim zamanında çok alttan almış, çok yapıcı olmuştur. Sizin gibi kadınlardan çok gördüm ben. Önce adamların tepesine biner ağzına edersiniz sonra adamlar bıkınca kul köle olursunuz.

Sevgilim başlarda bana çok nazikti bağırmazsın bağırsa özür liderdi pişmanlığını görürdüm şimdi ise bağırdığı için asla pişman olmuyor ya da bağırdığı için oluyor ama kavga esnasında söylediği şeyler için olmuyor sinirle söyledin tanıyorsun beni abartma gibi şeyler söylüyor
e sana bağıran adamin iki sözüne kanip devam ettiysen haketmissin ne diyeyim?
kim kime bağırır, hayvan misin sen?
bagiran kisi ne diyor da affediyorsun? öyle öyle anlamistir bagirip cagirilmanin senin kirmizi cizgin olmadigini, rahatca devam ediyordur

Atasozlerimizi bir kez daha takdir ettim, fazla naz asik usandirir demisler, duydunuz mu?

Yani yaptiklarinizin neticesini almissiniz, sasirmaniz, kizmaniz ilginc. Ancak ben boyle bir noktadan iliskinin iyiye gittigini hic gormedim.

Ay şaka mısın tamam o zaman o hakaret ediyor beni kırıyor diye ben kabul edeyim sebebi de sinirliyken böyle konuşabilmesi mi böyle bir şey mi olur amaç zaten sinirliyken üzmemesi ben ayrıca enerji yayan bir insanım yanlış bir tahmin ☝🏻
e bunca zaman bagirtilara hakaretlere katlanmamis misin? zaten kabul etmissin:)
bence kendinden bihaber biri gibi davraniyorsun.

e sana bağıran adamin iki sözüne kanip devam ettiysen haketmissin ne diyeyim?
kim kime bağırır, hayvan misin sen?
bagiran kisi ne diyor da affediyorsun? öyle öyle anlamistir bagirip cagirilmanin senin kirmizi cizgin olmadigini, rahatca devam ediyordur
Cidden hakediyorum galiba aynen dediğin gibi bir şey yapmıyorum ki o da bağırıyor ama zaten taktikle falan bağırmayacaksa ondan hiçbir şey olmaz kendisi düşünüp üzülüp bağırmamalı benim tepkim buna sebep oluyorsa zaten olmazmış

e bunca zaman bagirtilara hakaretlere katlanmamis misin? zaten kabul etmissin:)
bence kendinden bihaber biri gibi davraniyorsun.
Ne alakası var mesela senin eşin sevgilin hiç seni kırmıyor bütün beklentilerini karşılıyor sanırım maşallah benim sevdiğim kişi böyle değil beni üzüyor ama onu sevmeye devam ediyorum ayrılmam gerektiğini biliyorum ama ümit var işte ya her şey düzelebilirse diye.

Eee sizde adama bağırıyormuşsunuz.. Sanki kendisi ilişkide harika🤣

Büyük ihtimal sizden artık soğumuş. Aklı varsa ayrılır sizden. Siz ayrılmıyorsunuz bari o ayrılsın.
He sen bağırmıyosun yani sanki evrenin bütün sağlıklı ilişkileri benim yorumlarda toplanmış bağırma kavga görmemişler bağırıyosa bağırıyosan ayrıl diyo. Aklı varsa ayrılır demiş bir de ne biliyosun mesela yazdığım metinde beni nasıl haksız görebildin helal olsun beddua etme dedim diye çıktı gitti bir gün haber gelmedi diyorum bir ayrılacaksa ben ayrılmalıyım bana şükretsin hala kendi içimde bitiremedim

Sevgilim başlarda bana çok nazikti bağırmazsın bağırsa özür liderdi pişmanlığını görürdüm şimdi ise bağırdığı için asla pişman olmuyor ya da bağırdığı için oluyor ama kavga esnasında söylediği şeyler için olmuyor sinirle söyledin tanıyorsun beni abartma gibi şeyler söylüyor yanaşıyor iki tatlılık yapıyo bana hala ters gelirsem ooo sen beni sevmiyosun ben anlamıyorum hevesimi kaçırdın falan diyor. Geçen de kavga esnasına ben ağlarken ya ne ağlıyorsun yine diye çıkıştı sonra da gitti uyudu ben daha bunu atlatamamışken ertesi gün geldi özür dilerim böyle görünce çok üzülüyorum sana falan dedi özürünün sebebi de pişman olması değil beni üzmekmiş çıldırıyorum ya. Sonra ben yine biraz toparlandım falan bana bir olay anlattı arkadaşlarının bazıları bana kötü bir ima yapmış sanırım o da beddua etti ben de beddua etme dedim diye onları koruyorsun deyip çekti gitti ve bir gün boyunca tekelfonlarıma bakmadı ama sadece bakmada iyi whatsapa girmiyor yani canlılık belirtisi vermiyor aşırı panik oldum bir şey oldu diye bin tane mesaj attım ama beyefendi gördüğü halde iyiyim bile yazmamış ailesinde bir sağlık sorunu var onun için zaten kötüymüş ben de üstüne gelmişim kendini kapatmış hayat boşmuş yalnızmış bir şeyler ya ben ne yapıcam inanın ayrılmam gerektiğini biliyorum ama onsuz nasıl yapıcağımı bilmiyorum çok seviyorum ya
Öf kızım deli misin yoksa mazoşist misin ne diye bu herifi çekiyorsun ki? Derdin ne?

Back
X