- Konu Sahibi balbocegi35
-
Elalem anası babası melek gibi çocuklar sapkın . Kimindede çocuklar düzgün aileler sapkın
Allah sabır versın . Canını sıkma belki hamilesindir üzme miniği ..
Annen boşanda kalcak yerı yurdu emeklısı bişeyi var mı ?
Bu yaştn sonra insanları ne hale sokuyorlar ya .Alimden zalim , zalimden alim olur derler dediğin gibi. Anneanemin evi var ama maaşı falan bişey yok , bende 250 tl kadar yardım edicem elimden ne geliyosa ihtiyaçlarına koşturucam , olmadı işe girer 45 yaşında annem henüz. Ama artık acı çekiyor dayanamıyorum bende.
İçmesine birşey demedik yine ama hergün hergün ve alkoliğe bağladı , eşine çocuklarına yalan söylemeye başladı, belli bir süre sonra inanki kaldıramıyorsun, yalanlarına göz yumamıyorsun.içerse içsin. karışmayın siz de.
Yok canım , annenemin yanına gidebilir bende yardımcı olurum elimden geldiğinceannenın kendıne ait geliri varmı
koyun kapıya aklı başına gelene kadar almayın eve
Bu yaştn sonra insanları ne hale sokuyorlar ya .
Ne güzel çoluğun çougun evlenmış belki emeklisindirde . Gezin tozun yiyin için ya . Neden içip içip sapıtmak ..
İçmesine birşey demedik yine ama hergün hergün ve alkoliğe bağladı , eşine çocuklarına yalan söylemeye başladı, belli bir süre sonra inanki kaldıramıyorsun, yalanlarına göz yumamıyorsun.
üzme kendini çünkü hiçbir şey düzelmiyor. senin anlattıklarının bir farklısını 18 yıl boyunca annem ve kardeşlerim dahil yaşadık. annemin gitcek bir yeri bile yoktu babamız varlık içinde yokluğu çok iyi yaşattı. başka bir kadından çocuk, içme , iflas. en sonunda vefat etti Allah rahmet eylesin. ozamanlar çok üzülüyordum. ama şimdiki aklım olsa kesinlikle üzülmezdim onun yüzünden kendimi hep kapadım tüm erkekler aynı saydım ama gerçekler öyle değilmiş.
senin yapabileceğin tek şey annene ve kardeşlerine sahip çıkman baban için artık çok fazla şey yapamassın.
Malesef ona ulaşamıyoruz , konuşamıyoruz. Konuşsamda siz beni suçluyosunuz hep der öleyim ben der işin içinden çıkar. Bende konuşmama kararı aldım çok zor gelicek biliyorum ama artık dayanamıyorum onun bu yaşattıklarına sabretmeye gücümüz kalmadı.
bence kalbindn nasıl geçiyorsa öyle davran, sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan başka yapcak birşey yoktur. ama inan ki yaptıkları hataları eninde sonunda anlıyorlar. bizim babamla son 1 senemiz o kadar güzeldiki gerçekten babam varmış gibi hissedebiliyordum. insanın kimimiz hatalarımızı kabul eder kimimiz hata yaptığımızı göremeyebilirz. inşallah durumunuz yakın zamnada düzelirMalesef ona ulaşamıyoruz , konuşamıyoruz. Konuşsamda siz beni suçluyosunuz hep der öleyim ben der işin içinden çıkar. Bende konuşmama kararı aldım çok zor gelicek biliyorum ama artık dayanamıyorum onun bu yaşattıklarına sabretmeye gücümüz kalmadı.
Allahtan o yok çok şükürAllah sabır versin. En çok zararı annene dokunuyordur. İçip içip hır gür çıkarmıyor neyseki. Öyle olani daha fena...
tam olarak babaniz size ne yasatiyor?
yani annenize degil, size, cocuklarina?
Bende aileme inanılmaz düşkünüm, çocukken mutluluktan ağlardım o derece güzeldik bizde. Geldiğimiz nokta artık babamdan vazgeçmek buna ben bile inanamıyorum ama artık anlamıyor bu şekilde ceza vermek istiyorum. Belki ailesinin kıymetini bilir bizi özler diye , inşallah son dakikada anlamaz geç olmadan. Ne kadar acı dimi, ne büyük pişmanlık yaşamıştır ama yılların gidiyor işte...bence kalbindn nasıl geçiyorsa öyle davran, sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan başka yapcak birşey yoktur. ama inan ki yaptıkları hataları eninde sonunda anlıyorlar. bizim babamla son 1 senemiz o kadar güzeldiki gerçekten babam varmış gibi hissedebiliyordum. insanın kimimiz hatalarımızı kabul eder kimimiz hata yaptığımızı göremeyebilirz. inşallah durumunuz yakın zamnada düzelir
bizden vazgeçer ama yine de bırakması , yuvası dağıldı ama umrunda değiliz, gider bunu da bahane edip daha çok içer ama arkadaşlarıyla fingirdeyerek aklım almıyor.tedavi olması lazım, tedaviyi de kendisi istemesi lazım. istemiyorsa çok zor.
anneniz boşanmaz mı?bizden vazgeçer ama yine de bırakması , yuvası dağıldı ama umrunda değiliz, gider bunu da bahane edip daha çok içer ama arkadaşlarıyla fingirdeyerek aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?