İçimdeki kapanmayan yaram (Annem)

Tesellisi yok biliyorum, o yuzden teselli etmeye calismayacagim.
Doktor, annem icin en iyi ihtimalle bir yil daha sizinle olacak dediginde, bos bos yuzune bakip, "ne diyorsun abi sen, insanin annesi ölür mü?" Diyebildim sadece.
Kac yasinda oldugun hic farketmiyor, annesizligin düşüncesi bile zor, ağır, tasinacak yuk degil. Annesini kaybeden, ya da annesinin hastalikla mucadelesine seyirci kalmak zorunda olan herkese sabirlar diliyorum...

Bi de bni dusun babami annem oldurdu annemi gormedim bile 1.5 yasinda kaybettim onu. 4 ay sonrada dayim babami oldurdu kan davasi. Bana nenem dedem bakti. Simdi oglum var Allahdan dilegim o bnle buyusun

Mekani cennet olsun orda kavusun insallah..

Allah annelerimizi uzun seneler basimizdan eksik etmesin insallah. Icim sizladi konunla..

Ama sunu soylemeden gecemiicem, neden bunu kimseyle konusamiyorum derdimi anlatamiyorum demissinki? Konus, derdini paylas, esinle dostunla. Ozelliklede kardeslerinle..onlara kol kanat ger, belkide onlarinda cok ihtiyaci vardir buna..?

Kardeşlerimi ben büyüttüm zaten canım, ah neler çektik neler yaşadık bir bilsen canım bir kardeşim evlendi diğeride rahatsız zaten, üvey Annemizi Annemiz zannediyor hatılamıyor bile kuzucum.

Back
X