• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimdeki karmaşa

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Hiç çok uzatmayacağım. Uzatsamda, detaylandırsamda varacağımız nokta aynı çünkü. O yüzden direkt konuya giriyorum.
Uzunca süreli ilişkim kötü bir şekilde son buldu. Baya berbat bi şekilde bitti. Öyle birbirimize normal bi veda etmedik yani.
Biteli 1 hafta oldu. Ara ara kafamın içinde bu şahısla kavga ediyorum. Ona sorular soruyorum, yada tartışıyorum, yada yüzüne bakıp sadece susuyorum. Hepsi kafamın içinde yaşanıp bitiyor. Ama benim bi problemim var. Kafama bazı sorular takılıp duruyor. İşte "başka birinden mi hoşlanıyordu, yada başka birimi var" gibi. Bu sorular benim Yok yere Canımı sıkıyor. Çünkü bu sorulara gelene kadar ohoooo.. e ilişki bitmiş. Sormaya kalksam kendime yedirip soramam, cevapta vermez zaten. E bu sorulara gelecek durumumuz kalmadı bi şey söylenecekse öncesinde neler neler söylenmeli. Yani kısacası durum bi karmaşa. Ben artık kendime böyle sorular sormak istemiyorum. Kafamın içinde bunlar dolaşsın istemiyorum. kendime onunla ilgili bu tarz şeyleri artık önemsememeyi nasıl empoze edebilirim ? Nasıl Onunla ilgili en kötü senaryoyu bile önemsiz bi hale getirebilirim kafamda ?

içiniz de o kişiye karşı öfke duymuşsunuz ki kendi kendinize konuşuyorsunuz... kızıyorsunuz neden soruları dolanıyo başınız da... önemsemeyi istemiyorsunuz ama o kişiye takılı kalmışsınız... içinizde ki kızgınlıkta bitmez.. kafanızda bitirmeniz lazım..:mad:

Bilinçaltımız küçük bir çocuk gibidir, söylenmemiş sözler ve yoğun duygular barındıran kalbin beklenmedijk bir şekilde biten ilişkinle yara aldı ve bilinçaltı denilen küçük çocuk ağlayıp dağıtıp duruyor zihnini, aşağıdaki başlığı hani şu ünlü bilindik video paylaşım sitesine yaz ve dinle beni daha iyi anlayacak ve hatta inşallah düzeleceksin de.

Bilinçaltı Temizliği - Affetme ve Özgürleşme Yöntemleri
Evrim BALIKÇI

Back
X