içimdeki kocaman boşluk

belki sonra

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
331
348
103
mrb hanımlar...ben gayet neşeli pozitif olmaya çalışan biriydim (bir zamanlar) hani derler ya hep bardağın dolu tarafını görmeye çalışırdım. bişey oldu evet bişey oldu ve resmen duygusal ve manevi olarak resmen bambaşka biri oldum :(( şükürler olsun ki sağlıklı bi evladım var, güzel bi işim var, canım annem ve kardeşim var, sağlığım yerinde ama adını koyamadığım kocaman bi boşluk var içimde...sahip olduklarıma yine şükrediyoru ama iç huzurum kalmadı hiç...eve geldiğimde buruk bi his oluyo içimde keşke daha gün bitmeseydi çalışmaya razıydım diye içimden geçiriyorum bazen.ama sonra pişmanlık duyuyorum bu düşüncemden..pırıl pırıl gözleriyle evladım daha kapıda bacaklarıma sarılıyo çünkü :((

belki maneviyat eksikliği belki inandığım tüm değerlerimi kaybetmem.. nedenini bilemiyorum tam olarak ama çok mutsuz bi insan oldum çıktım.hep eski neşeli mutlu günlerim aklıma geliyor telefondada olsa arkadaşlarıma gülerek dolu dolu muahbbet ettiğim günlerim, şarkı söyleyerek oğlumla şaklaşarak yemek yapmalarım sofra kurmalarım ... şimdi telefonum sessizde hep, çalmasına tahammülüm yok görsemde arayanı konuşmaya niyetim isteğim yok..eski fotoğraflarıma bakamıyorum ağlamaktan..işlemediğim b, suşun ceazsını çekiyor gibi hissediyorum.nedir bu böyle ??....sanki yaşam enerjim çekilmiş içimden ve ben kupkuru kalakalmışım öylece ortada..isyan etmek gibi olmasın ama ben böyle olmamalıydım...çok kötü bi dönem yaşıyorum yaşamak da değil bu sadece hayattayım işte !!

Küçükte olsa önüme ışık olabilecek önerileriniz var mı ?

Depresyon yaşıyor olabilirsiniz, imkan varsa destek almaya çalışın, bazen güçlü olduğumuzu sanıp sıkıntılarımızın üzerine gitmiyoruz ama büyüyüp altında kalıyoruz hep. O yüzden bir uzman desteği şart. Rabbim evladınızı bağışlasın , size de gönül ferahlığı versin...

boşandınız mı? dava var mı?
kolay bir süreç değil.. niye böyle oldum diye kızmayın kendinize..

4 ay önce ben de aynen böyleydim. psikiyatriye gittim. ilaç verdi. ilaçlar iştahımı açmaktan, intihar eğilimi oluşturmaktan ve karaciğerimi bozmaktan öte gitmedi. ilaçları bıraktım, karaciğerimin derdine düştüm. aaa bir baktım ben düzelmişim ;) demek ki boşuna evham yapmışım. sizinki de geçici. ama illa ki bir çözüm istiyorsanız psikolog öneririm size.

ben eski konunuza baktım, da o yüzden sordum.
evlisiniz ama şu an birlikte yaşamıyorsunuz sanırım?
bu bir süreç.. hayal kırıklığı yaşamanız çok doğal.
evet zor günler geçirdim, geçiriyorum hatta sanırım geçiremiyorum şu hissettiklerime bakılırsa..
bir süre ayrı kaldık...şimdi birlikteyiz..o da bende bambaşka insanlar olarak aynı çatıdayız

evet zor günler geçirdim, geçiriyorum hatta sanırım geçiremiyorum şu hissettiklerime bakılırsa..
bir süre ayrı kaldık...şimdi birlikteyiz..o da bende bambaşka insanlar olarak aynı çatıdayız
birliktesiniz ama hayatınızda yeri yok gibi.
çünkü konuda bahsedince anneniz ve kardeşinizle yaşadığınızı düşünmüştüm.
affettiniz ama affedemiyorsunuz belki de..

Esinizle aranizdaki sorunlardan kaynaklandigini tahmin ediyorum. Dolayisiyla cozumu o mecrada arayabilirsiniz.

Anlasmak ya da ayrilmak gibi...

ya insan kendini özlermi...son 2-3 gündür oğlumu uyuttuktan sonra bir bahaneyle yalnız kalıyorum kendime dönmek kendimle başbaşa kalmak istiyorum sadece..8-9 yıl önce kullandığım parfümümü aldım şuan tüm kıyafetlerimde o koku var.sanki o koku burnm ageldikçe eski ''belki sonra''olabilirmişim gibi ordaki acı çekmemiş hayal kırırklıkları yaşmamaış kişi oluverecekmişim gibi sanki.delice değilmi...ama aynen bu durumdayım.şu ana kadarki hayatımı oturup karşıdan tekrar tekrar izliyorum. özellikle bekarlık günlerimi cıvıl cıvıl hallerimi canımın içi babamın hayatta olduğu günleri..hesapsız kitapsız GERÇEKTEN sevdiğim sevildiğim günlerimi öyle özlüyorum ki :(((((

Eşim şimdi bambaşka biri oldu...Geç saatlere kadar dışarda olan msjlaraıma dönmeyen adaam şimdi evden çıkmıyor nerdeyse. konuşmazdı mesela şimdi saçmasapan bişeyden bile konuşmaya çalışıyor...yüzüme bakmazdı ağlasam söylensemde şimdi haliyle mesafeli duruyorum ya noldu neyin var bişeymi oldu nasılsın hastamıısın ilaçetirmeler iç hadi diye üstelemeler..doğru dürüst hiçbi arkadaşını tanımazdım ben ve ailecek görüşmezdik şimdi ise şu arkadaşlara gidelim mi hem çcuklarda eğlenir şu gün de bunlarala görüşürüz olurmu demeler...daha birsürü şeyler işte...zamanında ben bunların sadece birtanesini ondan görebilmek için günlerce gecelerce konuştum tartıştım ağladım acı çektim ben konuşmaya çalıştıkça o benden kurtulmaya çalıştı. bana yaşattıklarından ötürü içimde bi yerlerde affedemiyorum onu galiba...o benden kaçardı şimdi ben ondan kaçıyorum resmen.böyle bi ruh haliymiş demekki onun yaşadığı da !! yanıma gelmesin pek bişey sormasın bana gece olup hemen uyuyalım ve gün bitsin bende evden çıkayım istiyorumm...Tıpki eskiden onun yaptığı gibi

son 1 aydır bende öyleyim. Herkesin kahkaha ben burun kıvırıyorum. Sanki içim çekilmiş gibi. Kimseyi görmeye tahammülüm yok. Anne, baba vs. En ufak bir laftan nem kapıyorum. En sevdiğim halam geldi misafirliğe. Onun yanında bile duramıyorum. Kısacası huysuz biri oldum çıktım.

ya insan kendini özlermi...son 2-3 gündür oğlumu uyuttuktan sonra bir bahaneyle yalnız kalıyorum kendime dönmek kendimle başbaşa kalmak istiyorum sadece..8-9 yıl önce kullandığım parfümümü aldım şuan tüm kıyafetlerimde o koku var.sanki o koku burnm ageldikçe eski ''belki sonra''olabilirmişim gibi ordaki acı çekmemiş hayal kırırklıkları yaşmamaış kişi oluverecekmişim gibi sanki.delice değilmi...ama aynen bu durumdayım.şu ana kadarki hayatımı oturup karşıdan tekrar tekrar izliyorum. özellikle bekarlık günlerimi cıvıl cıvıl hallerimi canımın içi babamın hayatta olduğu günleri..hesapsız kitapsız GERÇEKTEN sevdiğim sevildiğim günlerimi öyle özlüyorum ki :KK43:((((
Bazen bende aynı şeyleri hissediyorum ana geçmiş geri gelmez ki mümkün değil bu bi süre sonra sürekli geçmişi düşünüp geçmişte yaşıyormuşum gibi hayal dünyasına kapıldığımı fark ettim ve bu şuan yaşadığım hayattan soğumama sebep oldu. Bence kendini yasak koy geçmiş aklına geldiği an başka bişey düşün emin ol böylesi daha iyi olur şuan yaşadığın hayatı güzelleştirmeye çalış namaz kıl İnan çok iyi geliyor bol bol dua et bak bi evladın varmış onun için ayakta kalmaya çalış.

Eşim şimdi bambaşka biri oldu...Geç saatlere kadar dışarda olan msjlaraıma dönmeyen adaam şimdi evden çıkmıyor nerdeyse. konuşmazdı mesela şimdi saçmasapan bişeyden bile konuşmaya çalışıyor...yüzüme bakmazdı ağlasam söylensemde şimdi haliyle mesafeli duruyorum ya noldu neyin var bişeymi oldu nasılsın hastamıısın ilaçetirmeler iç hadi diye üstelemeler..doğru dürüst hiçbi arkadaşını tanımazdım ben ve ailecek görüşmezdik şimdi ise şu arkadaşlara gidelim mi hem çcuklarda eğlenir şu gün de bunlarala görüşürüz olurmu demeler...daha birsürü şeyler işte...zamanında ben bunların sadece birtanesini ondan görebilmek için günlerce gecelerce konuştum tartıştım ağladım acı çektim ben konuşmaya çalıştıkça o benden kurtulmaya çalıştı. bana yaşattıklarından ötürü içimde bi yerlerde affedemiyorum onu galiba...o benden kaçardı şimdi ben ondan kaçıyorum resmen.böyle bi ruh haliymiş demekki onun yaşadığı da !! yanıma gelmesin pek bişey sormasın bana gece olup hemen uyuyalım ve gün bitsin bende evden çıkayım istiyorumm...Tıpki eskiden onun yaptığı gibi
Çok içimde hissettim yaşadıklarınızı ne güzel ifade etmişsiniz.. keşke bi çıkış yolu olsa diycem ama sanırım içinizde biyerlerde bişeyler tamamen tükenmiş eşinize karşı.. Boşanmak çok mu uzak bi seçenek size?

eşinizden hiç bahsetmemişssiniz.
komu onla alakalı gibi.
ama sanki sizde kendinize itiraf edemiyosunuz.[/QUOTE
hem onunla alakalı hem değil...
birliktesiniz ama hayatınızda yeri yok gibi.
çünkü konuda bahsedince anneniz ve kardeşinizle yaşadığınızı düşünmüştüm.
affettiniz ama affedemiyorsunuz belki de..
Aynen dediğin gibi.öyle zor ki..

Siz zamanindan ondan istemissiniz o yapmamis hevesiniz gitmis ve kirilmissiniz.Ondan dolayi durumunuz galiba.
O pek bisey yapmadi bu evliliğimiz için.demekki icindeb gelmiyordu.benimde şuan da icimden gelmiyor mesela.oluruna biraktim cogu şeyi.

Siz zamanindan ondan istemissiniz o yapmamis hevesiniz gitmis ve kirilmissiniz.Ondan dolayi durumunuz galiba.
O pek bisey yapmadi bu evliliğimiz için.demekki icindeb gelmiyordu.benimde şuan da icimden gelmiyor mesela.oluruna biraktim cogu şeyi.

Back
X