- 14 Eylül 2018
- 3.534
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Ortada bi şey olmamasına rağmen yakın olsak diye hayaller kuruyor yakın olsakta düzenimi bozmam dediğimden beri biraz çenesi kapandıYakınınıza gelirlerse ve beraber yiyip içmek istediklerini dile getirirlerse bunu istemiyorsanız eşiniz bunu söyleyecek. Kesin bir şekilde kestirip atacaksınız. Millet kırılmasın etmesin diye susmayı mantıklı bulmuyorum. Herkes kırılmak dökülmek istemiyorsa ona göre davranıp ona göre makul beklentiler içinde olsun. Eğer eşiniz söylemiyorsa siz söyleyeceksiniz uygun bir dille. Neticede 1000 senede hizmet etseniz 1001. sene hizmeti bırakınca o işin adı sen ne yaptın olur, hiç şaşmaz.
Yıkım yapılan yerlere kira yardımı yapıyorlarmış sloganları depreme dayanıklı tapulu dairelerinize kavuşacaksınız bilmiyorum ne olacak ayrıca faizsiz borçlandırma da yapmışlar sanırımYeni yapılan yerler genelde orta halli insanın yaşamasına uygun olmuyor evet. Mutlaka karşılığında bir şey verirler ancak yapılana dek yakınınıza gelmek zorunda da kalabilirler.
Burda yıkılması gereken tek şey kvlerin bizden habersiz kurduğu kaçak hayaller. Bende çok hayal yıktım pişman değilimOrtada bi şey olmamasına rağmen yakın olsak diye hayaller kuruyor yakın olsakta düzenimi bozmam dediğimden beri biraz çenesi kapandı
Har kv aynı olmuyo ama ben kv 5 ay aynı evde oturduk olacak gibi deyil insan rahat edemiyor ev ev üstüne olmaz dedik ayrıldık 7 yıl oldu hala benden bilir. Dediğin gibi düzenini bozmaMerhabalar 10 yıllık evliyim eşimin ailesinin müstakil evleri var 2 katlı hatta oğlumuz evlenir bizimle oturur beraber yer içeriz diye düşünmüşler eşim tanıştığımız zaman illa orda oturacağız diye bi kural yok dedi bende istemedim zaten işini bahane edip başka bi ilçede oturduk aile binasındaki daireyi de Kiraya verdiler ilk zamanlar durumu kabul etmeleri zor oldu hep benden bildiler ayrı oturmamızın sebebini bende sesimi çıkarmadım deseler de üzerime alınmadım zamanla onlarda alıştı onlardan uzaktayız kafam rahat arada geliyorlar kalıyorlar en fazla 3 gün falan kaldıkları oluyor idare ediyorum arada biz falan gidiyoruz ama şuan kayınvalidemin evlerinin yakınında yıkım başladı kentsel dönüşüm işte 2 yıla bizim orayı da yıkarlar diye umutlanıyor etrafta işte buraları yıkıp buranın insanına az bi para verip burdan gönderecekler diye dedikodular var kayınvalide de işte aman komşulardan da sıkıldım yakın olsak beraber yer içeriz gibisinden konuşuyor bende yakın olsakta ben düzenimi bozmam dedim zaten çok korkuyorum Allah fırsat vermesin yakınıma gelmesinler diyorum hem öyle şey olabilir mi tapuları daire tapusu değil ama bi tapu var ellerinde arsa tapusu yıkım olan yerler tamamen tapusuz yerler belki de tapusuz olduğu için yıktılar belki kayınvalidemin oraya yıkım olmaz diyorum
Yıkım yapılan yerlere kira yardımı yapıyorlarmış sloganları depreme dayanıklı tapulu dairelerinize kavuşacaksınız bilmiyorum ne olacak ayrıca faizsiz borçlandırma da yapmışlar sanırım
Böyle aslında uzak sayılmayız yatıya kalmasalar kalmazlar ama kalıyorlar işte en azından aynı mahallede olunca yatıya kalma olayı olmaz yani dediğiniz gibi herkesin bi hayat telaşı var onlarda yazın köydeler zaten ama bilmiyorum yine de ne kadar uzak o kadar iyiBence kendi kurallariniza uyduktan sonra ha yakin oturmuslar ha yakin. Su bir binada oluruz beraber yeriz hayaller kuran anneleri de anlamiyorum. Zamaninda acaba kendileri kayinvalideyle hep ic ice olmak istemisler mi. Ben kayinvalidemle ayni binadayim bizim bile birbirimizi günlerce görmedigimiz oluyor. Hayat bu herkesin kendi derdi kosturmasi oluyor. Avantajlari da cok insanlar birbirini sıkbogaz etmese iste. Ama cogunluk o sıkbogaz etmemeyi beceremiyor iste
Evet çok haklısınız eşim bana gelince rahatlatıcı konuşuyor yakın olsakta her gün görüşeceğiz diye bi şey yok diyo fakat ailesiyle aynı ortamda iken biraz sessiz kalıyorSiz ve esiniz sinirlarinizi acikca belirledikten sonra yakin otursanizda onemli degil. Biraz esinizde bitiyor is o sizin yaninizdaysa sorun etmeyin daha olmamis belki de olmayacak birsey icin kendinizi uzmeyin.
Sorma yaa gerçekten ilk yıllarda evimize geldiğinde ay buralar çok güzel ay buraları çok sevdim diyip duruyordu o zaman anlamamıştım fakat şimdi anlıyorum benim moralimi bozmakmış niyeti buraya gelirim çok sevdim diye mesaj veriyormuşHar kv aynı olmuyo ama ben kv 5 ay aynı evde oturduk olacak gibi deyil insan rahat edemiyor ev ev üstüne olmaz dedik ayrıldık 7 yıl oldu hala benden bilir. Dediğin gibi düzenini bozma
Ne yapmasını bekliyorsun yaşanmamış bir şey için tartışmaya mı girsin… ben de kv bir şey deyince ses çıkarmıyorum ama sonra evde eşime ben öyle istemiyorum diyorum.Evet çok haklısınız eşim bana gelince rahatlatıcı konuşuyor yakın olsakta her gün görüşeceğiz diye bi şey yok diyo fakat ailesiyle aynı ortamda iken biraz sessiz kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?