• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimdeki kurt

adetabirkontes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
401
439
33
Selam kızlar;

Ben 27 yaşında bir avukatım, nişanlıyım ve yakında düğünüm var. Ancak benim içimi kemiren bir sıkıntım var. Bunu okurken birçoğunuzun geçmiş geçmişte kalmış bunu mu takıyorsun dediğini duyar gibiyim ama öyle olmuyor işte. Kısaca anlatmam gerekirse;

İlişkimizin daha birinci ayında iken oturduğum şehre çok yakın ve nişanlımın 3 sene kadar görev yapmak zorunda olduğu bir şehre gezmeye gittik. Araçla bi sitenin önünden geçerken birden bire buralara da çok gelirdim dedi. Arkadaşın mı vardı değiğimde kızarıp bozarmaya kem küm etmeye çalıştı. Haa anladım sevgilin tamam olabilir dedim. Ama olamıyormuş :(( Oturduk neden bana o siteyi gösterip burularada çok geldim dedin dedim. Bana ben hayatımda iki kişiyi sevdim biri o biri sensin onunla olamazdık evlenemeyeceğimiz için ayrılmak ZORUNDA kaldım dedi. Neden dedim çünkü zengin bir ailenin kızıydı üstesinden gelemezdim dedi. Ayrıldıktan kısa bir süre sonra da evlendi dedi. Kapandı gitti dedi mevzu....

Ama; benim içim içimi yiyor sonuçta bu bayan arkadaştan severek ayrılmış ve yıllarca hayatına kimseyi almamış. Ailesinin evlen ısrarlarına rağmen (ki öyle böyle değil) yıllarca evlenmemiş. Ki belki kız evlenmeseydi geri dönecekti ona yani benimkisinin ki mecburi ayrılık. Şimdi ben nişanlımın o bayan arkadaşı unutamadığı düşüncesindeyim. Paranoyak bir şekilde hatta adaşım olduğunu bile düşünmeye başladım (malum mesleki açıdan biraz şüphecilik de oluyor) Sevgisinden eminim. Çünkü çok zor süreçler geçirdik ama bu düşünce beni kemiriyor. Bunun üstesinden nasıl gelebilirim. Önerileriniz yorumlarınız var mı....
Uzun oldu. Teşekkür ederim

Niye beyninizi bu düsüncelerle bulandiriyorsunuz. Anladigim kadariyla aradan cok yillar gecmis. Sizi sevmeseydi eger bir gelecek kurmazdi herhalde. Eski sevgilisi ise gecmiste kalmis. Zamanla inaninki herkez unutuluyor. Bende severek ayrilmistim suan icimde zerre kadar sevgi yok o insana karsi. Hatta suan hayatimdaki insani o insandan daha cok seviyorum.

Patavatsızlık yapmış.
Ağzından çıkıverdi heralde sonrada açıklamak zorunda kalmış..

Ama anlattığınız kadarıyla hala onu sevdiği izlenimine kapılmadım.

Yıllarca evlenmeyen insan size sevmese ailesi baskı yapsa bile sizinle de evlenmezdi..

Ama bunu siz daha iyi anlarsınız hareketleri tavrı nasıl.. Öncelikle evleniyorsanız güven şart...

Patavatsızlık yapmış.
Ağzından çıkıverdi heralde sonrada açıklamak zorunda kalmış..

Ama anlattığınız kadarıyla hala onu sevdiği izlenimine kapılmadım.

Yıllarca evlenmeyen insan size sevmese ailesi baskı yapsa bile sizinle de evlenmezdi..

Ama bunu siz daha iyi anlarsınız hareketleri tavrı nasıl.. Öncelikle evleniyorsanız güven şart...

Aynen öyle oldu. Birden ağzından kaçırıverdi toparlayamadı. Hayatta yalan söylemez yalan söylemekte istemedi sanırım. Güveniyorum tabi de işte kadın milleti:)

hıc anlatmayadabılırdı ama durust davranmıs bence coktan unutmustur..bunca zamana kadar hayatına kımseyı almayan adma senı neden aldı..cevabını vereyım cunku sen de onun ıcın ozeldın..yoksa sızıde hayatına alacagını ve hatta evlenecegını dusunmezdı bence..

Erkek sevmedigi biriyle bu dereceye gelemez.
Bakin sevgisindende eminim diyorsunuz.
Biz yillar evvel sevgiliyken esimle bir ayrilik yasamistik.1 yil kadar.o sure zarfinda arkadaslarinin israriyla esim biriyle gorusmus.kiz bakimli guzel hos ve kariyerli bir bayan..ama esim bikac hafta sonra birakmis.surekli seni goruyodum seninle kiyasliyodum demisti bana o zamanlar nitekim evlendik.
Iciniz rahat olsun...esiniz bos bulunmus soylemis..huzurunuzu bozmayin

Ben de olsam kafama takilirdi ama evlenme arefemi mi bu düşünceyle zehir etmedim. Zaten zamanla her duygu değişir geçmişten bir ukte kalmayan yok mudur sanki ? O sadece bunu ifşa etmiş. ..anlık samimiyetle paylasilmis bir şey bence...dünü temizleyemeyiz ama yarını inşa edebiliriz...
Bu duygu ile savaşı kazanmadan evlenmeyin derim sadece nacizane. ..

meslektaşım merhabalar :KK25:
ilişkimizin 1. ayında oldu demişsin bu olay için o nedenle daha yeni sevgiliyken bu tarz bi saçmalık yapması biraz normal gibi
sonuçta daha yeni tanıştığınız huyunuzu suyunuzu bilemediğiniz için böyle bi patavatszlık yapmış olabilir
o olayın üzerinden de uzun bir süre geçmiştir diye düşünüyorum
bence aklını bulandırma hiç
mutluluklar dilerim

Bir de ne kadarlik bir beraberliginiz var bilmiyorum ama henuz 1 aylikken boyle bir mevzu gecmis. Yeni bir iliskide olabiliyor boyle seyler eski iliskilerden bahsediliyor.

Aynen öyle oldu. Birden ağzından kaçırıverdi toparlayamadı. Hayatta yalan söylemez yalan söylemekte istemedi sanırım. Güveniyorum tabi de işte kadın milleti:)
Kadaya takılcak birşey olduğunu düşünmüyorum,üstünden zamanda geçmiş.. Unutamamış olsaydı üstünü örterdi. Apaçık söylemiş.. Takılmayın ileriye odaklanın:)

Ben de olsam kafama takilirdi ama evlenme arefemi mi bu düşünceyle zehir etmedim. Zaten zamanla her duygu değişir geçmişten bir ukte kalmayan yok mudur sanki ? O sadece bunu ifşa etmiş. ..anlık samimiyetle paylasilmis bir şey bence...dünü temizleyemeyiz ama yarını inşa edebiliriz...
Bu duygu ile savaşı kazanmadan evlenmeyin derim sadece nacizane. ..

Çok teşekkür ederim. Çok olgun bir yorum oldu bu benim için dikkate alacağım. :KK200:

meslektaşım merhabalar :KK25:
ilişkimizin 1. ayında oldu demişsin bu olay için o nedenle daha yeni sevgiliyken bu tarz bi saçmalık yapması biraz normal gibi
sonuçta daha yeni tanıştığınız huyunuzu suyunuzu bilemediğiniz için böyle bi patavatszlık yapmış olabilir
o olayın üzerinden de uzun bir süre geçmiştir diye düşünüyorum
bence aklını bulandırma hiç
mutluluklar dilerim

Teşekkür ederim meslektaşım ..Terzi kendi söküğünü dikemiyor malum :D

Back
X