• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimdeki kurt

Bana sevgilinizin açıklaması çok tatmin edici gelmedi. Bence birşeyler olmuş ve ayrılmışlar kız da başkasıyla evlenmiş zaten. Aradan seneler geçti diyorsunuz. Artık birçok şey geçmişte kalmış bence. Ne yaşadılarsa yaşadılar artık sizinle de bir şey yaşıyor ve anılar birikiyor. Sevgilinizin "sizinle" de bir geçmişi oluşuyor. İlişkinizi saygı, sevgi çerçevesinde sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kurun bence. Endişelenecek bir durum kalmayacaktır.

Herkesin bi geçmişi var malesef ve sözde her sevgilimizi çok seviyoruz kim lay lay lom için bi ilişkiye başlıyor ki malum.insanlar dışında. İlla ki.değer veriyosun önemsiyosun zorunda olsun olmasın sonuçta ayrılmış mi ayrılmış

canım emin ol erkekler çok zor unutur, içinde uhte kalır malesef.. gercekler acı, benim sevgilim de benimle ayrıldıktan sonra 1 ay içinde eski sevgilisine döndü, üstelik ben ayrılmıştım.. ama içimde hep şüphe vardı hatta sorardım bak unutamadıysan evlenmeyelim, ben böyle bişeyi hazmedemem diye.. ısrarla unuttum öyle olmasa niye seninle evlenmeye kalkayım diyodu.. ama öyle olmuyomuş.. şimdi gayet mutlu mesut eski sevgilisiyle hasret gideriyolar.. ve sana tavsiyem eski sevgilisi gercekten evlenmiş mi emin ol.. benimki de güya bana evlendi demişti ama anlaşılan o ki evlenmemiş.. yani erkek bunlar.. tam bi ş...sizler.. iyi araştır, sonra pişman olma.. bak evlendiği halde eski sevgilisini unutamayan ona ulaşmaya çalışan çok var.. emin ol iyi araştır..

canım emin ol erkekler çok zor unutur, içinde uhte kalır malesef.. gercekler acı, benim sevgilim de benimle ayrıldıktan sonra 1 ay içinde eski sevgilisine döndü, üstelik ben ayrılmıştım.. ama içimde hep şüphe vardı hatta sorardım bak unutamadıysan evlenmeyelim, ben böyle bişeyi hazmedemem diye.. ısrarla unuttum öyle olmasa niye seninle evlenmeye kalkayım diyodu.. ama öyle olmuyomuş.. şimdi gayet mutlu mesut eski sevgilisiyle hasret gideriyolar.. ve sana tavsiyem eski sevgilisi gercekten evlenmiş mi emin ol.. benimki de güya bana evlendi demişti ama anlaşılan o ki evlenmemiş.. yani erkek bunlar.. tam bi ş...sizler.. iyi araştır, sonra pişman olma.. bak evlendiği halde eski sevgilisini unutamayan ona ulaşmaya çalışan çok var.. emin ol iyi araştır..

Haklısın. Ukte kalmıştır. Valla bana evlendi dedi. Ki demekki araştırmış da evlendiğini biliyor :...

Mecburi bir ayrılık olmuş ve kız başkasıyla evlenmiş. Sevgiliniz çok acı çekmiştir. Çünkü severek ayrılmak çok zordur. Hele de sebep para, aile gibi iki kişinin dışındaki konularda, insan mecnuna döner. O aşk iyice Yücelir.

Yerinizde olsam benim de içimi kemirirdi.
Kız kendi hayatını çizdi diye sevgiliniz de kendisine sizinle bir hayat çizmek istiyor.

Sizi seviyor olabilir ama bazı aşklar da ömür boyu unutulmaz. Bu bir gerçek.

Mecburi bir ayrılık olmuş ve kız başkasıyla evlenmiş. Sevgiliniz çok acı çekmiştir. Çünkü severek ayrılmak çok zordur. Hele de sebep para, aile gibi iki kişinin dışındaki konularda, insan mecnuna döner. O aşk iyice Yücelir.

Yerinizde olsam benim de içimi kemirirdi.
Kız kendi hayatını çizdi diye sevgiliniz de kendisine sizinle bir hayat çizmek istiyor.

Sizi seviyor olabilir ama bazı aşklar da ömür boyu unutulmaz. Bu bir gerçek.
evet işte ben de bunu diyorum bazen eski sevgililerine dönmeleri zor oluyo, yeni biriyle mecburi evliliğe adım atıyolar, seviyolar belki ama hiçbi zaman o unutamadıkları aşık olduğu kızı sevdikleri gibi sevmiyolar.. yaşadım gördüm..

evet işte ben de bunu diyorum bazen eski sevgililerine dönmeleri zor oluyo, yeni biriyle mecburi evliliğe adım atıyolar, seviyolar belki ama hiçbi zaman o unutamadıkları aşık olduğu kızı sevdikleri gibi sevmiyolar.. yaşadım gördüm..
Kesinlikle katılıyorum size.

*Hayatta yalan soylemez

*Sevgisinden eminim

*Unutamadım demedi " bla bla bla ....

Bunları yazmışsin millete..

Konudada unutamadigi dusuncesindeydim oyle olmus boyle olmuş diyorsun.
Degisik sorunlariniz mi var sizin ?
Hem konuya yok paranoya yaptim bilmem icimi kemiriyor yaziyorsun ..yorumlardada herseyden eminsin o hayatta oyle yapmaz soyle yapmaz diyorsun ee madem biliyorsun niye konu aciyorsun.

Mesajınızı yeni farkettim. Değişik sorunlarınız mı var derken ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Biraz açıkça yazarsanız elbette bir cevabım vardır.
Bunun cevabından sonra diğerlerine cevap vereceğim.

Mesajınızı yeni farkettim. Değişik sorunlarınız mı var derken ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Biraz açıkça yazarsanız elbette bir cevabım vardır.
Bunun cevabından sonra diğerlerine cevap vereceğim.

Kendinizle çelişiyorsunuz diyorum yani yeterince açık ve uzun yorumum zaten.

Back
X