• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimdeki kurt

Buna benzer birşey yaşadım eşimle evlenmeden önce ama "ayrılmak zorunda kaldık bi onu sevdim bir de seni" gibi bir cümle kullanmadı bilemiyorum şuan evliyiz ve bugün buna benzer bir cümle kullansa bana "evlendik sen bu şekilde bahsediyorsan demek hala birşeyler var" derim yani içime büyük şüphe doğar benim eşim sevgiliyken tam tersi "ben kendimi aşık oldum zannetmişim asıl aşk buymuş " dedi ki cidden evleneklermiş neredeyse
kusura bakmayında buraya yazan arkadaşlar hiç böyle birşey yaşamamış

Sanırım siz ne demek istediğimi ne hissettiğini anladiniz .şimdi ben adama ne sorayim.Unuttum mu diyeyim. Umursamaz gorunuyorum ama umursuyorum:))"jasmineee_, post: 42941298, member: 693063"]Buna benzer birşey yaşadım eşimle evlenmeden önce ama "ayrılmak zorunda kaldık bi onu sevdim bir de seni" gibi bir cümle kullanmadı bilemiyorum şuan evliyiz ve bugün buna benzer bir cümle kullansa bana "evlendik sen bu şekilde bahsediyorsan demek hala birşeyler var" derim yani içime büyük şüphe doğar benim eşim sevgiliyken tam tersi "ben kendimi aşık oldum zannetmişim asıl aşk buymuş " dedi ki cidden evleneklermiş neredeyse
kusura bakmayında buraya yazan arkadaşlar hiç böyle birşey yaşamamış
[/QUOTE]
Sanirim

Aslinda gereksiz bir sey yapmis nisanliniz.Ciftler birbirine bu tarz seyleri anlatmamali..
Gecmiste kalmis olarak gorun. Sonucta insan hayatta bir kez asik olmuyor.Sizi sevmese hayatina almazdi diye dusunuyorum.Eger tavirlarindan hala o bayani unutamadigini dusunuyorsaniz evliligi tekrar dusunun ki mutsuz olmayasiniz.Ama sadece bi lafin arasinda soyledi ve bu sizi dusunduruyorsa unutmaya calisin derim.Umarim mutlu olursunuz.

Evet, unutamamış olma ihtimali az da olsa var lakin unutturmak sizin elinizde. Gözle görülür bir sorununuz, hissettiğiniz başka şeyler yoksa ilişkinize zarar verecek adımlar atmayın, şimdilik rafa kaldırın bu düşünceyi, hakimin ileri bir tarihe ertelediği bir duruşma gibi... Eğer bu konuyla ilgili hiçbir şey görmezseniz, hissetmezseniz de kesinlikle ileride bu konuyu açmayın. Kızgın olduğunuzda falan ağzınızdan kaçırmayın "o kız" falan diye, koz olarak kullanmayın sıkışınca. Aslında size hissettirmemesi, bahsetmemesi gereken bir konuymuş, samimi bir şekilde konuştuğu için sevinin ve şimdilik üstünü örtün. Dert etmeyin.

Evet, unutamamış olma ihtimali az da olsa var lakin unutturmak sizin elinizde. Gözle görülür bir sorununuz, hissettiğiniz başka şeyler yoksa ilişkinize zarar verecek adımlar atmayın, şimdilik rafa kaldırın bu düşünceyi, hakimin ileri bir tarihe ertelediği bir duruşma gibi... Eğer bu konuyla ilgili hiçbir şey görmezseniz, hissetmezseniz de kesinlikle ileride bu konuyu açmayın. Kızgın olduğunuzda falan ağzınızdan kaçırmayın "o kız" falan diye, koz olarak kullanmayın sıkışınca. Aslında size hissettirmemesi, bahsetmemesi gereken bir konuymuş, samimi bir şekilde konuştuğu için sevinin ve şimdilik üstünü örtün. Dert etmeyin.
Tesekkur ederim.

balperist: 42941565 .!.:
Aslinda gereksiz bir sey yapmis nisanliniz.Ciftler birbirine bu tarz seyleri anlatmamali..
Gecmiste kalmis olarak gorun. Sonucta insan hayatta bir kez asik olmuyor.Sizi sevmese hayatina almazdi diye dusunuyorum.Eger tavirlarindan hala o bayani unutamadigini dusunuyorsaniz evliligi tekrar dusunun ki mutsuz olmayasiniz.Ama sadece bi lafin arasinda soyledi ve bu sizi dusunduruyorsa unutmaya calisin derim.Umarim mutlu olursunuz.
Tesekkur ederim guzel temenniniz için cok incesiniz...

Evt herkesin geçmişi var ama geçmiş geçmişte kaldı ise bahsedilmemeli.gezdikleri yerden geçmeler,ayrılmak zorunda kaldıklar ve ne demek bi onu çok sevdim bide seni..nişanlınızın içini bilemeyiz ama kafanıza takmanız çok normal söylencek şey mi bu yani.
Sizi rahatlatcak bşy söyliyim bu ayrılmak zırunda kaldık lafına ben pek inanmıyorum gerçekten sevenler nolursa olsun ayrılmaz
Ama tabi söyledikleri çok yanlış çok

Bence sizde eski sevgilinizin konusunu açın ondan bahsedin falan
Görsün bakalım nasıl oluyormus
Bence sizi kıskandırmak içinde söylemiş olabilir yoksa niye durup dururken saçmalasınki

*Hayatta yalan soylemez

*Sevgisinden eminim

*Unutamadım demedi " bla bla bla ....

Bunları yazmışsin millete..

Konudada unutamadigi dusuncesindeydim oyle olmus boyle olmuş diyorsun.
Degisik sorunlariniz mi var sizin ?
Hem konuya yok paranoya yaptim bilmem icimi kemiriyor yaziyorsun ..yorumlardada herseyden eminsin o hayatta oyle yapmaz soyle yapmaz diyorsun ee madem biliyorsun niye konu aciyorsun.

ayy çok fena ya.. haklısın valla içine kurt düşürmüş.. demekki çokta unutamamış içi titremişki geçerken söylemiş bilemedim hayırlısı olsun.. bide çok zengindi falanlar hala toz konsurmuyo kıza tamm işkencelik...

O
Acik acik dememis zaten. Ama durum bagiriyor resmen. "Ayrilmak zorunda kaldik". Severek ayrilma durumu yani. Unutsa o sitenin onunden neden gecsin.
K
Ben bu adamlarin eski sevgili muhabetinden de biktim. Biz anlatsak betleri benzleri atan adamlar konus konus bitiremiyorlar ask hayatlarini.

aynen öyle ayneeennnnn

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim hanımlar. Hepsinden kendime ayrı ayrı paylar çıkarmaya çalışıyorum. Sanırım doğrusu içimdeki kuşkuyu onunla paylaşmak .... Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Gidene bitene mazi denir kurcalamayın geçmişi mutluluğunuza gölge düşürmeyin .Allah yardımcınız olsun canım amin

*Hayatta yalan soylemez

*Sevgisinden eminim

*Unutamadım demedi " bla bla bla ....

Bunları yazmışsin millete..

Konudada unutamadigi dusuncesindeydim oyle olmus boyle olmuş diyorsun.
Degisik sorunlariniz mi var sizin ?
Hem konuya yok paranoya yaptim bilmem icimi kemiriyor yaziyorsun ..yorumlardada herseyden eminsin o hayatta oyle yapmaz soyle yapmaz diyorsun ee madem biliyorsun niye konu aciyorsun.

kk konularındaki kronik sorun..
ilk mesajla diğer cevap mesajları arasında uçurum oluyor.
ilk mesaja göre yazıp edince bir bakmışsın konu sahibi sanki ilk mesajı kendi yazmamış edasında cevaplar veriyor.

her neyse.
konuya gelince,
bariz unutmamış işte. unutacağını da sanmam.
ayrıca kimse 4 4 lük değildir. tabii ki yalan söyler. hangimiz hiç yalan söylemedik? söylemiyoruz?
ama sevgisi doğrudur. onu unutmamış olması sevmediği anlamına gelmez. zaten kendinize karşı dürüstseniz anlarsınız sevip sevmediğini.

Back
X