- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi adetabirkontes
Bence unutamamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıllık bir birlikteliğimiz var. Bir ay sonra da düğünümüz....Bir de ne kadarlik bir beraberliginiz var bilmiyorum ama henuz 1 aylikken boyle bir mevzu gecmis. Yeni bir iliskide olabiliyor boyle seyler eski iliskilerden bahsediliyor.
Nasil bileceğiz işte ???sence bu söylediğini bilmenin bi yolu var mı?
evet unutamadı belki de ama bilemeyiz bunu.
unutmamış tabiki de baksana siteyi görünce sanki erkek arkadaşıyla konusuyormuş gibi buralara çok gelirdim felan dökülmüş hemen anılar canlanmış gözünde ben olsam çok sinir olurdum bunu sana söylemesine gerek yoktu yok iki kişiyi sevmişte bilmem ne fasa fiso.
sevdim diyor ama zaten artık sevmiyorum demiyor olmamış o ilişki yani unutmamış bu seni sevmediğini göstermez ama karşı tarafa hala hisler besliyor ben öyle sezdim.Dimi doğru söylüyorsun... Yani kendime de itirf edemediğim bişey o....
Ben yoğun bi iş gununde hakan dite biriyle çok uğraştim.Hakan aşagi hakan yukari...gece koltukta uyumuşum.Bi.kalktim kocama hakaaan hadi kalk uyuyalim dedim.....hakan benim eskii sevgilinn adi...oldu yani.valla kastim yoku.
Bu bahsettiginiz olayin uzerinden cok gecmis. Tanisma asamasinda her sey daha rahat anlatiliyor. Hic dusunmeyin bunlari. Mutluluklar.2 yıllık bir birlikteliğimiz var. Bir ay sonra da düğünümüz....
Valla biraz öyle...sonuçta senle evleneceğini bilerek yaşamadi geçmişini....Ayy buna çok güldüm. :)) Evet aslında haklısın. Yani bana başka biri böyle bişe dese ben de bu tarz yorumlar yaparım ama içimde değişik bi his işte ergen gibi..... Koca kızım yani liseli gibi açtığım konuya bak!!!! Ama beni tanımayan insanlardan yorum almak bana iyi gelir diye düşündüm. Aslında çok çocukça farkındayım![]()