• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimdeki kurt

Sizi gerçekten sevmeseydi evlilik gibi ciddi bir kararı almazdı diye düşünüyorum.Hayatının kalanını sizle geçirmeyi vede sizden önceki hayatıyla ilgilide bazı şeyleri farklı şekilde de olsa söyleyip vicdan rahatlığı yapmış.Geçmişi geçmişte bırakın ve yaşadığınız şu anın tadını çıkarın.Allah bir yastıkta mutlu mesut bir evlilik nasip etsin.:KK36::KK36::KK36:

ya unutacaksınız ya da ayrılacaksınız başka çare yok. çünkü ortada olmayan bir eski sevgili var. ve somut başka hiçbir şey yok.
konuşun açık açık. onu unutamadıysan bilmek isterim de. şayet seni tatmin etmezse aldığın cevaplar mecbur ayrılacaksın. her snaiye acaba onu mu düşünüyor diye geçmez ki..

unutmamış tabiki de baksana siteyi görünce sanki erkek arkadaşıyla konusuyormuş gibi buralara çok gelirdim felan dökülmüş hemen anılar canlanmış gözünde ben olsam çok sinir olurdum bunu sana söylemesine gerek yoktu yok iki kişiyi sevmişte bilmem ne fasa fiso.

unutmamış tabiki de baksana siteyi görünce sanki erkek arkadaşıyla konusuyormuş gibi buralara çok gelirdim felan dökülmüş hemen anılar canlanmış gözünde ben olsam çok sinir olurdum bunu sana söylemesine gerek yoktu yok iki kişiyi sevmişte bilmem ne fasa fiso.

Dimi doğru söylüyorsun... Yani kendime de itirf edemediğim bişey o....

Dimi doğru söylüyorsun... Yani kendime de itirf edemediğim bişey o....
sevdim diyor ama zaten artık sevmiyorum demiyor olmamış o ilişki yani unutmamış bu seni sevmediğini göstermez ama karşı tarafa hala hisler besliyor ben öyle sezdim.

Ben de severek ayrildim.Öldüm bittim ..araya zaman koydum ve kalbimi hem aşktan hem de aşk acisindan temizledim ve evlendim...araya onca zaman girip kimseyi istememişse, kafasini.kalbini temizlemiştir.İnsaniz unutmayiz ama her gün de hatirlayip hasret duymayiz.Şonuçta hafizasiyla hatirlamiş, kalbiyle hatirlamamiş ki...2 çocuğu olsa da hatirlayacak.Bence bir hatirayi kiskanmayin.Evlenip boy boy çocuk yapin

Ben yoğun bi iş gununde hakan dite biriyle çok uğraştim.Hakan aşagi hakan yukari...gece koltukta uyumuşum.Bi.kalktim kocama hakaaan hadi kalk uyuyalim dedim.....hakan benim eskii sevgilinn adi...oldu yani.valla kastim yoku.

Ben yoğun bi iş gununde hakan dite biriyle çok uğraştim.Hakan aşagi hakan yukari...gece koltukta uyumuşum.Bi.kalktim kocama hakaaan hadi kalk uyuyalim dedim.....hakan benim eskii sevgilinn adi...oldu yani.valla kastim yoku.

Ayy buna çok güldüm. :)) Evet aslında haklısın. Yani bana başka biri böyle bişe dese ben de bu tarz yorumlar yaparım ama içimde değişik bi his işte ergen gibi..... Koca kızım yani liseli gibi açtığım konuya bak!!!! Ama beni tanımayan insanlardan yorum almak bana iyi gelir diye düşündüm. Aslında çok çocukça farkındayım:(

2 yıldır size davranışlarında sıkıntı yoksa, anormal bir durum hissetmediyseniz sorun yok.
Ayrıca rica ederim 2 yıldır tanıdığınız adamın duyguları hakkında siz emin olamazken buradaki kadınlara malum olacağını düşünüp dolduruşa gelmeyin. Naçizane...

içinizi bu kadar çok kemiriyorsa evlilik tarihini ileriye alın...ve bu konunun içinizde kaldığını kendisine söyleyin açık açık konuşun...

Ayy buna çok güldüm. :)) Evet aslında haklısın. Yani bana başka biri böyle bişe dese ben de bu tarz yorumlar yaparım ama içimde değişik bi his işte ergen gibi..... Koca kızım yani liseli gibi açtığım konuya bak!!!! Ama beni tanımayan insanlardan yorum almak bana iyi gelir diye düşündüm. Aslında çok çocukça farkındayım:KK43:
Valla biraz öyle...sonuçta senle evleneceğini bilerek yaşamadi geçmişini....

Nisanliniz durgun suyu bulandirmis durduk yere.
Kiskandirmak mi istedi ki acaba?
Yine de hic hos degil.
Bir de kankasiyla konusur gibi "ayrilmak zorunda kaldik biradeeer, cok sevmistim" tavri da incitici.
Gerek yokmus.

Ancak madem sineye cekip devam edebildiniz artik bunu sorgulamayin.
Kolayliklar ve mutluluklar dilerim.

Back
X