İçimdeki minicikk şey..

AyseDuru

28.10.10 Durum kollarımda
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
2.119
2
116
Diğer
Merhabalar arkadaşlarr..
Şuan nasıl hissettiğimi kestiremiyorummm
Çok değişiğim:çok üzgünüm:
Bu sitede daha yeni olduğum için bi çoğunuz beni tanımıyorsunuzz..
Ama bu günlerde eşimin ve sizlerin yakınlığına çok ihtiyacım var..
Yaklaşık 3 aylık evliyim (ne aceleniz vardı diyeceksiniz ama:1rolleyes: eşimle yaklaşık 8 senedir birlikteyiz)
Son adetim geçen ayın 15'inde gerçekleşmişti ve bu son aylarda kendimde de inanılmaz değişiklikler görüyordum..
Eşimin de haberi olmadan gizlice ovulasyon testi yaptım:utangac: ve pozitifti..
Ama şuan o kadar mutluyum ki doktora gitmeye cesaret dahi edemiyorumbilmiyorumkismile
Şuan sizden bu dönemde yanımda olmanızı istiyorumm:nazar::nazar::nazar::asigim:

gözünüz aydın rabbim sağlıklı evlat nasip eyler inşallah.eğer tereddütteyseniz mutlaka kan testi yaptırın

cnm bende evlendikten sonra 3.ayimizda gebe kaldim(:
inan cok guzel bir duygu ayaklarini yerden kesiyor askiniz dahada bir pekisiyor(:
insallah saglikla bebegini kucagina alirsin cnm

gözünüz aydın rabbim sağlıklı evlat nasip eyler inşallah.eğer tereddütteyseniz mutlaka kan testi yaptırın

Aminn çok teşekkür ederimm sizlere de.. yaptırıcam zaten ama bi çok video izledim ovulasyon testinde 2. çizgi silik çıksa bile kesinlikle hamile kabul ediliyormuş.. ki bendeki bayağı koyuydu:ecrin_bebek:

cnm bende evlendikten sonra 3.ayimizda gebe kaldim(:
inan cok guzel bir duygu ayaklarini yerden kesiyor askiniz dahada bir pekisiyor(:
insallah saglikla bebegini kucagina alirsin cnm

Eveeeeet canım aynen öyle:1rolleyes:
Bazen kendi kendime Allah'ım bu benim eşim mi diyorumsırnaşık şey
İnşallah bi aksilik olmaz da bu mutluluğumuz devam ederrhihoyyyt
Bu arada seninde 3. ayında gebe kalmana sevindim kendimi bi garip hissediyordum bu ne acele diye:CüvCüv:

Eveeeeet canım aynen öyle:1rolleyes:
Bazen kendi kendime Allah'ım bu benim eşim mi diyorumsırnaşık şey
İnşallah bi aksilik olmaz da bu mutluluğumuz devam ederrhihoyyyt
Bu arada seninde 3. ayında gebe kalmana sevindim kendimi bi garip hissediyordum bu ne acele diye:CüvCüv:

cnm Rabbim isterse oluyor zaten sen istesende bazen olmuyor degilmi..
biz korunmuyorduk Allah verdi melegimizi bize..kismet boyleymis..merak etme o evin nesesi olacak erkendi diye takinti yapma o sizin bir parcanizopuyorumnanaktan

cnm Rabbim isterse oluyor zaten sen istesende bazen olmuyor degilmi..
biz korunmuyorduk Allah verdi melegimizi bize..kismet boyleymis..merak etme o evin nesesi olacak erkendi diye takinti yapma o sizin bir parcanizopuyorumnanaktan

Evett canım kısmet görüyorum yıllardır isteyip uğraşıp bebek sahibi olamayanları ama Allah'ım bu duyguyu erkenden yaşattı..
Allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah:Saruboceq:
Şuan da öyle heyecanlıyım ki gebelik ve bebekle alakalı tüm sitelere giriyorum her dakika bu konuyu açıp acaba cevap var mı diye bakıyorum lütfen yalnız bırakmayın beniyerimseniben

Evett canım kısmet görüyorum yıllardır isteyip uğraşıp bebek sahibi olamayanları ama Allah'ım bu duyguyu erkenden yaşattı..
Allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah:Saruboceq:
Şuan da öyle heyecanlıyım ki gebelik ve bebekle alakalı tüm sitelere giriyorum her dakika bu konuyu açıp acaba cevap var mı diye bakıyorum lütfen yalnız bırakmayın beniyerimseniben

tipki benm gibisin cnm(:
hele en baslarda her dakika pc basindaydim dr kontrollerine nerdeyse her hafta gidip bebegimi gormek istiyordumopuyorumnanaktan
ama sakin kalmak lazim biraz soguk kanli olmakta lazim..nazar degmesin bebislere:nazar:
Allahim d'leyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin

tipki benm gibisin cnm(:
hele en baslarda her dakika pc basindaydim dr kontrollerine nerdeyse her hafta gidip bebegimi gormek istiyordumopuyorumnanaktan
ama sakin kalmak lazim biraz soguk kanli olmakta lazim..nazar degmesin bebislere:nazar:
Allahim d'leyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin

Aminn canımm:Saruboceq:
Bende aynen öyle :ecrin_bebek: Geçen eşime ''-Hayatııım mini ultrason cihazları varmış bi baksak mı??'' diyorum da gülüyor bana kaydirigubbakcemile3

hayirli olsun canim saglikla kucaginada almayi nasip etsin allah'im a.s.

Back
X