içimdeki sıkıntıılar

cnım senı cok iyi anlıyorum..bu konuda yalnız degılsın senın gıbı biiirsürü insan var ..ben de tam bir gamlı baykusum ..SEvgılımle cooooooook mutuydum( ki kendisi suan kocam olur:) )7 senelik ilişkımız boyunca hep korktum..ya ayrılırsak ya aldatılıyosam..beni sevmezse..baskasından hoslanırsa..vs..ablam özelıkle hep destek oldu bana ..yok öle birsey o senı cok seviyor die..esim de aynı sekılde..rahat ol rahat ol demekten helak oldu..neyse evlendik..2 senedir Allahıma binlerce sükür iyi ki cıkardı onu karşıma cok mutluyum..bir de güzeller güzeli melegımız oldu.. sımdı kaygılarım 2 katına cıktı..kızımı düşünmekten eşime saramıyorum..ya kızıma biley olursa ya şöyle böyle olursa allah korusun..ha bu arada birtek bu konularda degıl takıntılarım..ınsanların görmezden geldıgı kucuk yalanlara tahammulum yok..haksızlıga tahammulum yok bunun gıbı bircok sey..gun ıcınde yasadıgım minicik olayı bıle o kadar kafama takıyorum ki gece ruyamda gmrüyorum..s..yanı özetle tatlım bitmiyor bu huzursuzluk..psıkıyatriye de gittim endişe bozuklugu anksiyete falan dedi ilac kulandım..ooooooohhh kafam cok rahattı.beynım bıdırbıdır konusmayı bırakmıstı.. ..ılac da cok uyku yapıyor ve unutkanlık ..ıcmıyorum 3 yıldır.. böyle yanı..dua et en guzel ilaç bence bu..

7 yıllık ilişkinizin evlilikle sonuçlanmasına çok sevindim meleğinizide kocaman öpüyorum Allah sizlere bağışlasın inşallah:54:
içim çok daralıyor malesef dediğiniz gibi onu kaybetmeyi asla istemiyorum ama korkularım var bunları yenemiyorum
doktora gitmeyi istiyorum ama ilaç olayına girmek isemiyorum çünkü bir sürü yan etkileri var artı olarak kalıcı tedavi etmiyor diyebiliyorum
duamı asla eksik etmem çok dua ederim demekki yetersiz kalıyo:50:
çok teşekkür ederim bu güzel yazınız için bi nebzede olsa içim rahatladı
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum :16:

kesinlikle katiliyorum size bir mesgale bulun kendinize insanlara ve hayvanlara yardim edin onun mutlulugundan baska seyler dusunmeye vakit kalmayacak

üniden geçen yıl mezun oldum 1 dönem ingilizce kursuna gittim şuanda boşluktaydım ondanda kaynaklandı dediğinz gibi yarın bi iş görüşemsine gitcem umarım güzel sonuçlanır boşluk hiç bana göre değil
çok teşekkürler

evet canım olumsuz çok olay yaşadım mutlaka onlardan kaynaklanıyor bu
dediğin sürekli yapıyorum ama çok etkili olmuyor yani etkili olsada kısa süreli oluyor bu etki malesef:2:

tahmin etmiştim
bu sana beyninin bir oyunu
insanın çaresi gene kendinde (bir zamanlar bana bu lafı söyleyenlere kızıyorrdum ama doğru)
devam et canım..
yeterki canın sağolsun sen sağlıklı ol hayat çok kısa inan buna değmiyor..
üzüntüler sevinçler hepimiz için istemesekte yaşıyoruz.sen böyle yapınca düzeliyormu?hayır.
su akıp yolunu buluyor

üniden geçen yıl mezun oldum 1 dönem ingilizce kursuna gittim şuanda boşluktaydım ondanda kaynaklandı dediğinz gibi yarın bi iş görüşemsine gitcem umarım güzel sonuçlanır boşluk hiç bana göre değil
çok teşekkürler

Ben üniversiteden sonra uzun yıllar iş bulamadım. Seni çok iyi anlıyorum bu konuda. İş konusunda hakkında hayırlısı olsun. Hayat, insana ne yaşaması gerekiyorsa onu yaşatıyor zaten. Kaçış yok bundan ancak yaşadığımız herşey tecrübe olarak geri dönüyor bize. Hayatta en önemli şey sağlık. Sağlığımız yerindeyse şikayet etmeye hakkımız yok bence.

bende senin gibiyim mutlu olduğum anda bile mutluluklarım yarım içim kırık dökük paramparça
ama ben sebeplerini biliyorum ve çare bulamıyorum umarım sen bulursun

merhabalar.. bilmiyorum neden ama içimde sürekli bir sıkıntı var en mutlu olduğum anlarda bile içimi bir anda sıkıntı kaplıyor herşey yolunda giderken mutlu bir anımda bu bir anda oluyor örneğin sevgilimle çok mutluyken sanki ileride mutsuz olacakmışız geçmişte yaşanan sorunlar tekrar ortaya çıkacak ve biz ayrılacakmışız gibi bir türlü mutlu olamıyorum:50:
oysaki hayatı seven yaşamaktan keyif alan biriyim ama hep bi sıkıntı var içimde.. en ufak şeyi sıkıntı ediyorum kendime mesela odam dağınık bir şekilde uyumuşsam o gece onu takıntı haline getiriyorum halletmem gereken işleri ertelediğimde o bana sıkıntı yapıyor
ben daha mutlu olmak istiyorum üzerimdeki bu karamsarlığı atmak istiyorum yakın bir zamanda psikoterapiste gitmeyi planlıyorum ilaç kullanacak kadar ağır bir durumla karşı karşıya olmadığımı düşünüyorum ama daha huzurlu ve mutlu yaşamak varken böyle olmak istemiyorum hayat çok güzel keyif alacak o kadar sebep varken bu içimdeki umutsuzluk karamsarlık bitsin istiyorum.. :2:
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ne yapabilirim bu sorunu ortadan kaldırmak için

canım bu durumu ortadan kaldırmak mümkündür mutlaka ama ınan ben de senın gıbıyım. ve tam olarak yolunu bulamadım.kendımı ılla mutsuz edecek bısey bulurum. dolayısayla esıme yansıtırım.boğan bı yanım var sankı ınsanları. en mutlu anımda bıle kafama taktığım bısey olur o bölünür.karamsarlığa sokar benı.bu bır hastalık bence. belkı cocukluğunda yaşadığın bır an, ya da senı hayal kırıklığına uğratan bısey senın o an farketmedığın bı anın tepkısı bu. hayatımda allaha sükür hıçbır sorun yok,esım allaha bın sükür harıka bı ınsan, durumumuz ıyı, ama karamsar olduğum anlar çoğunlkta cünkü alkol sorunu olan bı babayla büyüdüm. destek al aılenden,esınden,dostundan ve en onumlısı profesyonel yardım al. ben alıyorum.asmaya calıssanda kendın basarabıleceğını sanmıyorum. piskolojik bı yardım almanı tavsiye ederım.
hayata olumlu bak demek kolay ama olmuyosa olmuyodr ve destek al.
gülmek mutlu olmak hayatının amacı olsun. ben yapmaya basladım.emınım sen de yaparsın. ılk once ıstemek zaten.yüzünden gülücükleer eksık olmasın ınsallah.

ben de sizlerdenim kızlar, bir anda ortada birşey olmasa bile içime bir mutsuzluk geliyor kalıyor öyle. sonra arkasından sinir öfke geliyor. sevgilimden çıkarıyorum acısını. kendime hakim olamıyorum bi iyi bi kötü bi iyi bi kötü dengesizliğimden benim bile feleğim şaştı. ki ben uzman yardımı da alıyorum. kendimi telkin, iş çalışma hayatı vs. bunlar da sıkıntıma tam olarak çözüm değil. tamam iş hayatı insanı çok büyük ölçüde etkiliyor, boşluk şeytanın yuvası oluyor doğru ama biyerden sonra o da kendi içimdeki sese karşı sessiz kalıyor. :2:

İnanır mısın bilmiyorum ama ben olumsuz şeyler düşününce olumsuz şeyler yaşayacağımıza inanırım. Bu, olumlu düşünceler için de geçerli. Yani bir nevi çekim yasası. Hani bir söz var ya '' Korktuğum başıma geldi.'' diye, bence bu durumu çok iyi anlatıyor. Aklına olumsuz düşünceler geldiğinde, sıkıntı hissettiğinde dua et ve elinden geldiğince pozitif düşünmeye zorla kendini.

bende buna inanırım, ve kötü şeyleri aklıma getirmemek ve iyi şeyler düşünmek için elimden geleni yaparım.

aynı dert bende de var önceleri bunaldığımda kendi kendime moral verir toparlardım
şimdi tamamen karamsarlığa kapılıyorum Allaha bin şükür bir sıkıntımız yok yani kafaya takıcak kadar
derdimiz yok kendi halimizde yuvarlanıp gidiyoruz ama ben ileriyi düşünüp kaygılanıyorum
cocuğumuz olunca ne yapıcaz ona nasıl bakıcaz yetebilecekmiyiz hep bunları düşünüyorum
:31:

canım aynıymışız sahiden aslında doktorada gitmek istemedim başta ama gün geçtikçe ilerliyor sanki ilaç kullanmak asla istemiyorum

:)
aslında bekarken yoktu sımdı buyuk bı sorumluluk hıssedıyorum
sen bekarsında daha kolay asabılırısın

kendını telkın et saglıklıyım guzelım daha nolsun falan gbı

7 yıllık ilişkinizin evlilikle sonuçlanmasına çok sevindim meleğinizide kocaman öpüyorum Allah sizlere bağışlasın inşallah:54:
içim çok daralıyor malesef dediğiniz gibi onu kaybetmeyi asla istemiyorum ama korkularım var bunları yenemiyorum
doktora gitmeyi istiyorum ama ilaç olayına girmek isemiyorum çünkü bir sürü yan etkileri var artı olarak kalıcı tedavi etmiyor diyebiliyorum
duamı asla eksik etmem çok dua ederim demekki yetersiz kalıyo:50:
çok teşekkür ederim bu güzel yazınız için bi nebzede olsa içim rahatladı
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum :16:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn insallahh.

Aynı durumları şuanda bende yaşıyorum özelliklede sevgilim konusunda...
Hatta 2 gündür kendi kendime kuruntu yapıyorum.
Bi ayrılık yaşadık ve barışalıda 2 ay oldu acaba tekrar ayrılırmıyız yine bırakıp gidermi onu kaybedermiyim gibi şeyler düşünüp duruyorum biliyorum çok saçma bunları düşünmek çünkü ilerde ne olcağı bilinmez ama kendimede engel olamıyorum aynı şekilde diğer konulardada böyleyim.

Back
X