- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Kelin merhemi olsa başına sürermiş aynı durumdayım.
Bi an kendi yazmışım gibi hissettim.
demek aynıyız canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kelin merhemi olsa başına sürermiş aynı durumdayım.
Bi an kendi yazmışım gibi hissettim.
cnım senı cok iyi anlıyorum..bu konuda yalnız degılsın senın gıbı biiirsürü insan var ..ben de tam bir gamlı baykusum ..SEvgılımle cooooooook mutuydum( ki kendisi suan kocam olur:) )7 senelik ilişkımız boyunca hep korktum..ya ayrılırsak ya aldatılıyosam..beni sevmezse..baskasından hoslanırsa..vs..ablam özelıkle hep destek oldu bana ..yok öle birsey o senı cok seviyor die..esim de aynı sekılde..rahat ol rahat ol demekten helak oldu..neyse evlendik..2 senedir Allahıma binlerce sükür iyi ki cıkardı onu karşıma cok mutluyum..bir de güzeller güzeli melegımız oldu.. sımdı kaygılarım 2 katına cıktı..kızımı düşünmekten eşime saramıyorum..ya kızıma biley olursa ya şöyle böyle olursa allah korusun..ha bu arada birtek bu konularda degıl takıntılarım..ınsanların görmezden geldıgı kucuk yalanlara tahammulum yok..haksızlıga tahammulum yok bunun gıbı bircok sey..gun ıcınde yasadıgım minicik olayı bıle o kadar kafama takıyorum ki gece ruyamda gmrüyorum..s..yanı özetle tatlım bitmiyor bu huzursuzluk..psıkıyatriye de gittim endişe bozuklugu anksiyete falan dedi ilac kulandım..ooooooohhh kafam cok rahattı.beynım bıdırbıdır konusmayı bırakmıstı.. ..ılac da cok uyku yapıyor ve unutkanlık ..ıcmıyorum 3 yıldır.. böyle yanı..dua et en guzel ilaç bence bu..
canım sürekli bişeylerle oyalan,küçük şeylerin keyfini çıkar,insanlara yardım et ve herşey için şükret. bunlar mutluluğun anahtarıdır inan![]()
kesinlikle katiliyorum size bir mesgale bulun kendinize insanlara ve hayvanlara yardim edin onun mutlulugundan baska seyler dusunmeye vakit kalmayacak
evet canım olumsuz çok olay yaşadım mutlaka onlardan kaynaklanıyor bu
dediğin sürekli yapıyorum ama çok etkili olmuyor yani etkili olsada kısa süreli oluyor bu etki malesef:2:
üniden geçen yıl mezun oldum 1 dönem ingilizce kursuna gittim şuanda boşluktaydım ondanda kaynaklandı dediğinz gibi yarın bi iş görüşemsine gitcem umarım güzel sonuçlanır boşluk hiç bana göre değil
çok teşekkürler
merhabalar.. bilmiyorum neden ama içimde sürekli bir sıkıntı var en mutlu olduğum anlarda bile içimi bir anda sıkıntı kaplıyor herşey yolunda giderken mutlu bir anımda bu bir anda oluyor örneğin sevgilimle çok mutluyken sanki ileride mutsuz olacakmışız geçmişte yaşanan sorunlar tekrar ortaya çıkacak ve biz ayrılacakmışız gibi bir türlü mutlu olamıyorum
oysaki hayatı seven yaşamaktan keyif alan biriyim ama hep bi sıkıntı var içimde.. en ufak şeyi sıkıntı ediyorum kendime mesela odam dağınık bir şekilde uyumuşsam o gece onu takıntı haline getiriyorum halletmem gereken işleri ertelediğimde o bana sıkıntı yapıyor
ben daha mutlu olmak istiyorum üzerimdeki bu karamsarlığı atmak istiyorum yakın bir zamanda psikoterapiste gitmeyi planlıyorum ilaç kullanacak kadar ağır bir durumla karşı karşıya olmadığımı düşünüyorum ama daha huzurlu ve mutlu yaşamak varken böyle olmak istemiyorum hayat çok güzel keyif alacak o kadar sebep varken bu içimdeki umutsuzluk karamsarlık bitsin istiyorum.. :2:
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ne yapabilirim bu sorunu ortadan kaldırmak için
İnanır mısın bilmiyorum ama ben olumsuz şeyler düşününce olumsuz şeyler yaşayacağımıza inanırım. Bu, olumlu düşünceler için de geçerli. Yani bir nevi çekim yasası. Hani bir söz var ya '' Korktuğum başıma geldi.'' diye, bence bu durumu çok iyi anlatıyor. Aklına olumsuz düşünceler geldiğinde, sıkıntı hissettiğinde dua et ve elinden geldiğince pozitif düşünmeye zorla kendini.
canım aynıymışız sahiden aslında doktorada gitmek istemedim başta ama gün geçtikçe ilerliyor sanki ilaç kullanmak asla istemiyorum
7 yıllık ilişkinizin evlilikle sonuçlanmasına çok sevindim meleğinizide kocaman öpüyorum Allah sizlere bağışlasın inşallah
içim çok daralıyor malesef dediğiniz gibi onu kaybetmeyi asla istemiyorum ama korkularım var bunları yenemiyorum
doktora gitmeyi istiyorum ama ilaç olayına girmek isemiyorum çünkü bir sürü yan etkileri var artı olarak kalıcı tedavi etmiyor diyebiliyorum
duamı asla eksik etmem çok dua ederim demekki yetersiz kalıyo
çok teşekkür ederim bu güzel yazınız için bi nebzede olsa içim rahatladı
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum![]()