içimdeki şu sıkıntıı öldürecek beni..lütfen bakınn

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
Kızlar sevgilim cuma günü askerden geldi bitirdi askerliğini.. 1 buçuk senedir tanışıyoruz 5 aya yakındırda çıkıyoruz.. Asker zamanında hep yanında oldum.. duygularıma karşılık verdi hep o da bana gerçekten değer verdiğini hissettirdi.. beni sevdiğini hissettirdi..
Dünkü konuşmaları yani o kadar uzun süre sonra bunları yeni fark etmesi garibime gitti iyimi kötümü anlayamadım..
Bana ben seni ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anladım dedi..kimseye sarılmadım bu kadar çok dedi işte..ve hiç değiişme dedi..açıkçası ben tamamen sana kendimi teslim etmekten korkuyorum dedi..sen teslim eettin eğer birgün ayrılırsak (24 saat sadece ) ölürsün dedi ben de teslim edersem 2mizde ölürüz dedi..ama birimiz teslim etmezsek diğerini kurtarırırz dedi..snra yine devam ederz birbirimizsiz olamayız ki dedi..ben sensiz yaşarım ama sen yaşayamazsın bunun az ya da çok sevmekle alakası yok ama dedi..(çok kararlıdır bir hata oldumu asla affetmez ve aşkından ölsede hastahanelik olsada tek kelime etmez,dönmez öyle de inatttır , genelde insanlara ağırdır.. askerden sonra daha da ağır biri oldu.. agresifdir ama ailesine ve bana değil.. ben ve ailesi hariç insanlarla babası dahil mesafelidir..) eğer biriyle evlenirsem bile birgün 20 yıl sonra da olsa yine ben sana dönerim ama şuna artık lütfen inan ben seni asla bırakmam senden asla gitmem dedi. Ben senin beni seviş şeklini seviyorum eğer tamamen teslim etmeseydin bu kdr sevmezdimki dedi.. ben bu kdr teslim olmak istemezdim dedim .. mantıklı olduğumu düşünüyorum bundan sapmak istemezdim dedim..bana tamamen teslim olmak verdiğin en mantıklı karar emin olabilirsin dedi.. beni tanıyosun dedi..benden doğrusunun olacağını düşünmüyorum ve senden iyisinin dedi..biz hep mutlu olacağız bunu gerçekten içten söylüyorum herkesten herşeyden çok seviyorum ben seni dedi..
Ve kızlar yanımda olsun istiyorum askrden çıktı ama yinede çok görüşemediğimz için (ben çıkamadığm için o da ) üzülüyorum içim sıkılıyor.. bana olan ilgisi azalır diye korkuyorum.. bu içimin sıkıntısı nasıl geçecekk..? ben onu çok seviyorum bu hasstalığa dönüşsşün istemiyorumm..neden içimden ağlamak geliyor onu göremediğimdenmii nedenn anlamıyorumm ??

Son düzenleme:
offf ne kadr boş şeyler yazmışsın öyle yaa. kaç yaşndasın sen. 15 varmısın Allah aşkına. Keşke herkesin sorunu bu olsa.......

offf ne kadr boş şeyler yazmışsın öyle yaa. kaç yaşndasın sen. 15 varmısın Allah aşkına. Keşke herkesin sorunu bu olsa.......

düzgün konuşursan sevinirim karşında arkadaşın yok .. herkesin derdi büyük diye bu da dertten sayılmayacak değill küçük ya da büyük herkesin bir sorunu vardır..

düzgün konuşursan sevinirim karşında arkadaşın yok .. herkesin derdi büyük diye bu da dertten sayılmayacak değill küçük ya da büyük herkesin bir sorunu vardır..

Gerçekten çok boş şeyler bunlar. yok öle demiş yok böle demiş yok ölürmüş. ooooğğğğ neler neler söyleniyo zamanında da sonra tırt canım. çok kaptırma kendni üzülen sen olursun. o dha askerden yeni gelmiş nelerin peşindedir Allah bilir.

haklısın bu konuda..doğru neler söyleniyor ve sonra olmuyor doğruu... o daha askerden gelmiş nelerin peşindedir kısmına katılmıyorum..

haklısın bu konuda..doğru neler söyleniyor ve sonra olmuyor doğruu... o daha askerden gelmiş nelerin peşindedir kısmına katılmıyorum..

Canım benim her erkek aynıdır. İçinde neler kopar biliyormusun. Herşeyi zmana bırak. sende oturup ağlama görüşemiyorum diye. sen onu oturdun bekledin o askerdeyken. şimdide o seni beklesin. madem çok seviyor seni işini düzene koyar gelir ister. buda çok uzun bi zamn değil kendisi nekadr çabk yapmak istese okdar çabk olur. istese yarn bile evlenir sennle. Sevgisine bişi diyemem seni şuanda ailesiyle aynı düzeyde tuutyo. Akerdeyken beklemişsin bu onun için çok kutsal bişey. Emin ol değerini çok iyi anlamştır. Bakalm bundan snra sen anlicaksın. Sana nekadr değer veriyor. Seni dinliyomu, mutlu edebiliyomu, senin için bişiler yapıyomu yada geleceğinz için. Bunların hepsini zamnla görceksin cnm..

Ben sevdiginin soylediklerinden hic bisey anlamadim.
Ayrica erkekler askerdeyken bazi kizlarin duygularindan suistimal ettiklerini duymustum.
O yuzden cok dikkat et. Kendini agirdan sat lutfen.

Son düzenleme:

haklısın yorum için teşekkürler

canım şu çok güzel ki sevginin samimiyetine inanmış ama askerden yeni geldiği için biraz aklı karışık gibi geldi bana bence zamanla herşey yoluna girecek oda seni seviyor belli canım sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…