içimdeki yalnızlık hissi ölsün istiyorum

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Bu hüzün içimi kaplayınca buz gibi oluyorum. Her zaman degil ama ara sıra böyle oluyor :( Bu normal mi ? Ya da bununla nasıl baş edebilirim 🙄 Sevgisiz ,ilgisiz ve daha güçlü nasıl olunur ? İnsan tek bir birey olarak nasıl mutlu olur ?

Kendimi çok yalnız hissediyorum. Bu hüzün içimi kaplayınca buz gibi oluyorum. Her zaman degil ama ara sıra böyle oluyor :KK43: Bu normal mi ? Ya da bununla nasıl baş edebilirim 🙄 Sevgisiz ,ilgisiz ve daha güçlü nasıl olunur ? İnsan tek bir birey olarak nasıl mutlu olur ?
Yaşadıkların çok normal. İnsan sosyal bir varlık. Dünyaya yalnız olmak için gelmedik ama zamanla yalnızlaştık. Şimdi hepimiz çok yakın ama çok uzağız. Birbirimizin ruhuna dokunmayı bıraktık çünkü.

Tavsiyem kendini mutlu edecek yalnızlığını biraz olsun unutturacak uğraşlar bul. O arada güzel insanlara denk gelirsen onlarla bağ kur. Çünkü yalnızlık Allah'a mahsus.

Ama yinede herşeye rağmen mutlu olmak için çabala..

Bende bir ara böyle hissediyordum. Ama simdik gecti. Diziler, Filmler, Youtube Videolari, Romanlar derken zaman akip gidiyor artik. Muhtemelen sikildigin icin böyle hissediyorsun.

Bende bir ara böyle hissediyordum. Ama simdik gecti. Diziler, Filmler, Youtube Videolari, Romanlar derken zaman akip gidiyor artik. Muhtemelen sikildigin icin böyle hissediyorsun.
En azından bu konuda yalnız degilsem bu da iyi :( evet geçiyor ama geçene kadar darmaduman oluyorum

En azından bu konuda yalnız degilsem bu da iyi :KK43: evet geçiyor ama geçene kadar darmaduman oluyorum
Nerdeyse üc sene bu yalnizlik hissi ile bogustum. Sonra fark ettim ki beni heyecanlandiran, beynimi mesgül eden birsey olmadigi icin böyle hissediyormusum. Insan zamanla cogu seye alisiyor. Calismak ve aile ile vakit gecirmekte iyi geliyor.

Sevmek sevilmek sadece insanlara verilen onlardan görülen bir şey değil diye düşünüyorum..Mesela hayvanları çok severim..Kuşları,evdeki kuşlarımı,sokak hayvanlarını...Hele onlar için bir şeyler yaptığımda içim sımsıcak bir sevgiyle dolup taşar...Mesela bi sokak kedisi var burada,ne zaman ona mama alsam gelip bacağıma dolandığında bana sevgiyle baktığında kendimi çok iyi hissederim...Ya da her sabah beslediğim beyazlı yabani bi güvercin var yem koymayı unutursam gelip tık tık cama vurur o zamanda çok mutlu olurum..Sevgisiz yaşayamaz insan..Bir çiçek bile sevgisiz,ilgisiz kalırsa ölür..Önemli olan sevgiyi küçücük şeylerde bile bulabilmekte diye düşünüyorum. 😊

Ben yalnızlığı çok severim ♥️ nasıl baktığınla alakalı. Tabi ara sıra görüştüğüm (korona öncesi) arkadaslarim var iki tane 🥰 evet sadece iki tane. Ama çok seviyorum. Az olsun öz olsun gerçek olsun. Uzun süredir de görüşemiyoruz zaten. Yalnızlığa aşık bir insanım o çok ayrı. Ama kendimi de soyutlamiyorum. Müzik açar dans ederim şarkılar söylerim berbat sesimle 🥴🥳 kitap okurum film seyrederim.. Alışverişi de tek başıma yapmayı severjm. Çünkü kimse benim kararsizligima sabredemez. Yine ben, benim hakkimdan geliyorum. Benim.bir oğlum var bu arada o yüzden ben genelde yalnız kalamiyorum. Ama kalmak icin deli oluyorum. Hatta bazen o vakitlerde eşimle bile olmak istemiyorum. Beni kendi halime.biraksin kendi alanıma istiyorum
Pozitif olmalısın ♥️ her şey güzel olur

Ara ara olur boyle hepimize.
Onemlı olan gercekten yalnız mısın onu bilmek ya da o mutsuzluk hissi yalnız olmazsan ortadan kalkacak mı?
İnsan eninde sonunda kendiyle kalıyor nasılsa, en cok kendını sev.
Tek basına mutlu olmayı bil, ozaman boyle eksik hissetmezsin. En fazla canın sıkılır.
O da herhangi bir aktıvıte ıle giderilir.
Kac yasındasın?

Ben yalnızlığı çok severim ♥️ nasıl baktığınla alakalı. Tabi ara sıra görüştüğüm (korona öncesi) arkadaslarim var iki tane 🥰 evet sadece iki tane. Ama çok seviyorum. Az olsun öz olsun gerçek olsun. Uzun süredir de görüşemiyoruz zaten. Yalnızlığa aşık bir insanım o çok ayrı. Ama kendimi de soyutlamiyorum. Müzik açar dans ederim şarkılar söylerim berbat sesimle 🥴🥳 kitap okurum film seyrederim.. Alışverişi de tek başıma yapmayı severjm. Çünkü kimse benim kararsizligima sabredemez. Yine ben, benim hakkimdan geliyorum. Benim.bir oğlum var bu arada o yüzden ben genelde yalnız kalamiyorum. Ama kalmak icin deli oluyorum. Hatta bazen o vakitlerde eşimle bile olmak istemiyorum. Beni kendi halime.biraksin kendi alanıma istiyorum
Pozitif olmalısın ♥️ her şey güzel olur
Ben yalnızlığı sevmiyorum sorun o. Dışarı çıkarken hep yanımda biri olsun isterim. Yani tek çıkarım ama içimde o boşluğu yaşarım. Arkadaşlarım var ama benim arkadaşlarım kanka modunda olur ya her şeyini anlatırsın falan öyle degil normal arkadaş. Her şeyi anlatmakta iyi mi bilmem güveneblr misin yani çok yakın candan çiğerden yok bazen böyle hissediyorum işte. Ben yalnızlığı sevmedğim için bundan sınanıyorum biliyorum buna da şükür ama eskiden daha kötüydğ şuan çok daha iyiyim😊

Ara ara olur boyle hepimize.
Onemlı olan gercekten yalnız mısın onu bilmek ya da o mutsuzluk hissi yalnız olmazsan ortadan kalkacak mı?
İnsan eninde sonunda kendiyle kalıyor nasılsa, en cok kendını sev.
Tek basına mutlu olmayı bil, ozaman boyle eksik hissetmezsin. En fazla canın sıkılır.
O da herhangi bir aktıvıte ıle giderilir.
Kac yasındasın?
Tek başıma mutlu nasıl olabilirim işte sorun bu. Tek kalmayı sevmiyorum. Canım sıkılınca zaten bu düşünceler zihnimi kaplıyor. 27 yaşındym

Ben de boşanınca bu his bana çöktü. Ne mi yaptım? Daha çok kitap okumaya dizi film izlemeye başladım. Özel ders vermeye başladım. En önemlisi de kedi sahiplendim ve bana kattığı şeyleri anlatamam verdiği his çok güzel bir cana annelik yapmak harika bir duygu.
Ama elbette zor yanları yok mu var ben psikoterapi desteğiyle aştım biraz bu duyguyu hala da aşmaya devam ediyorum.
Sizlere de bunları tavsiye edebilirim nacizane.

Back
X