İçimden Atamıyorum Lütfen Bakmadan Geçmeyin

Şuan iyi olmanız o Ada'mın size yaptıklarını yapmak istediklerini ve yapacaklarını değiştirmeyecektir. Bugün ayrılıp barışan insan 5 yıl içinde hayda hayda ayrılır. Zamanaşımına uğrayacak zaten ilişkiniz o sürede o da bunu istiyor.Cinsrl ilişki varsa bunun için geri dönüyordur. Kaç yıllık sevgililerini bırakmış ne bekliyorsunuz ki bu Ada'mdan.Bunların sebebi Ada'mın hevesini almış olmasıdır ve evliliği cazip kılacak bir durumun kalmamasıdır.Şimdi herşeye sahipken evlenince kısıtlanacak çünkü.Böyle dağa huzurludur.

Ben de buna benzer bir ilişki yaşadım. İnsan hep değişir, düzelir diye bekliyor kendini iyiye inandırmak istiyor. Sonuç; ben ne yaparsam yapayım aynı rahat adam, hep aynı olaylar, beklenti yapmam ve onun benim için hiç bir şey yapmamasi. En sonunda bir bahane oldu ayrıldık ama tek üzülen ben oldum aylarca neden niçin diye kendimi üzdüm ama o hayatına devam etti. Yani bu tipler zaten ilişki sırasında nasılsa ayrılacağız gözüyle baktığı için sen bunu kendine yediremesen de ayrılık sonrası da çok güzel hayatlarına devam ediyorlar. Umarım sizde farklı olur tabi ama siz de hayatınızı ona odaklı yaşamayın, bir gün bitebilir aniden mantığıyla yaklaşın hep daha az üzülürsünüz

Bence de ilişkinin ilk iki yılında böyle tartışmalar çok oluyor. Akışına bırakıp tadını çıkarın aşkınızın. Hakaret etmemiş küfür etmemiş normal bir yurdum insanı. Evlilik konusunun açılması için erken olduğunu düşünüyorum. Ama biz kızlar istiyoruz hep planlar yapılsın. Konuşulsun. Ben de ilk sevgilimden sonra tiksinmiştim evlilik konusundan. O kadar çok evlilik lafı ediyordu ki adam. O da bayıyor gerçekten. Hatta su an ki eşime ilk çıkmaya başladığımızda bana asla evlilik lafı etme demiştim. O da kötü bir şey. Yıl olarak vermesi doğru değil ama sen de 3 yıl diyorsun mesela. Olabilir yani. Ben kötü bir enerji almadım sevgilinden. Bir de sen de çok ayrılma lafı yapma. Sen çok ayrılırım giderim lafı yapınca karşıdaki insan yavaş yavaş kendini ayrılığa hazırlıyormuş, içgüdüsel olarak. Sonra da amaaaan ayrılırsak ayrılalım oluyormuş. Bu sene çok kavganız olur. En azından bizde öyle olmuştu. Takılma sarılın barışın :D

Son bir şey. Benden vazgeçerse ne yaparım yıkılırım diye düşünüyor olabilirsin. Herkes düşünür. Ama bence ona bunu çok belli etme. Vazgeçilmez değil kimse sen de o da.

O sana ne kadar iyi olursa olsun zaten iyiliği evlilik konusu açılıncaya kadar değil mi?
Bence bir beklenti içinde olma, evlilik vs. Üzülürsün. Akışına bırak. Ama şuan seni hayatının sonuna kadar birlikte olmak istediği kadın gibi görmüyor, sana çok bağlı değil, seninle evlenme hayali kurmuyor diye düşünüyorum. Seviyor olabilir ama yeterince değil. Ayrıca bir yıllık ilişkide biz ne zaman evleneceğiz baskısı bunaltıcı olmuş. :/

Back
X