- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Bir anda yapamıyorum dedi, bir anda ailesi birisini istedi, bir anda nişanlanacak.Arkadaşlar benim bi sevgilim vardı, yaza evlilik planı içindeyken bi anda yapamıyorum dedi ayrıldı.Aramızdakiler bitmedi 2 aydır güya ayrıydık ama sürekli iletişim halindeydik hala konuşuyoduk hala en yakınıydım.Herşeyini biliyorum.(derdi, sırları ne varsa) Ailesi habersiz kız istemiş emri vaki olsun diye ve yarında il dışındaydı gelip yüzük takılacakmış. Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş. Ve ben bugün öğrendim anlattı, bugün vedalaştık. Helalleştik ama içim çok yanıyo ben şimdi napıcam hiç bilemiyorum.Kimse de bilmiyo ne yaşadığımı. Naparım nasıl alışır kabullenir acısından kurtulurum.Allah için söyleyin.Uyandığımda telaşla uyanıyorum ona yazacakmışım konuşcakmışımda uyuyakalmışım gibi, onu kaçırmışım gibi sonra aklıma geliyo o artık hiç yok.Bana bi çare sunun lütfenölecek gibi hissediyorum
#askacısı #birderdimvar
Haklısınız ben sadece keşke daha önce mesafe koysaydı, ani olmuş.ve herşeyini bilmeseydim keşke. unutmak gerek biliyorum sadece şuan çok zorİtiraz etmemesi bile onu unutmak için en büyük sebep değil mi?
Demek ki; ailesinin buyurduğu şekilde yaşayan biri.
Örf, adet, gelenek, görenek bu gibi şeyleri elbette anlıyor, saygı duyuyor ve yeri geldiği zaman sonuna kadar uyguluyorum.
Ama evlilik?
Gelenek, görenek diye isteyiverelim, evlenin diye geçiştirilebilecek bir durum değil benim için.
Canınız çok acıyor, anlıyorum.
Zor olacak ama unutacaksınız.
Belki hep yüreğinizin bir köşesinde duracak
Ama unutacaksınız!
Bir şekilde unutacaksınız!
Hiçbir acı sonsuza dek sürmez.
O artık sizin için ex,
Ex'ten next olmaz.
Hiç bakma masum görünümlerine.Masum sandıklarımız da acımasızca davranıyor.Inanamiyorsun ama oyle.O gözündeki adam degilmis.Sasiriyorsun ama durum bu.bana karşı hep dürüsttü, kendi zararına bile olsa bana hep söyler gizlemezdi benden bişey. kimsenin bilmediği şeyleri bilirim ben. ve o başka şehirdeydi söyledikleri hazmedilmiyo biliyorum ama maalesef gerçek.
akrabasısadece oğlan da değil kız da hiç görmediği iki oturup sohbet etmediği tanımadığı birine evet demiş miş miş..
sanırım öyle.inanması zor ama öyle. ne sözler ne vaatler hala benimle görüşmek istmesi, adam değimiş demek kiHiç bakma masum görünümlerine.Masum sandıklarımız da acımasızca davranıyor.Inanamiyorsun ama oyle.O gözündeki adam degilmis.Sasiriyorsun ama durum bu.
Hadi diyelim bazı yörelerde kıza sorulmaz ailesi baskı yapar kız he der ama eşek kadan adam istemiyorum benim sevdiğim var diyememiş mi böylelerine de adam diyoruz iştesadece oğlan da değil kız da hiç görmediği iki oturup sohbet etmediği tanımadığı birine evet demiş miş miş..
akrabası
Seven insan biraz saf oluyor haliyle tabi.Amiinn peki saf mıyım cidden diğer arkadaşlar haklı mı?
akrabaları.bu biraz yakışıklı mesleği güzel etrafta hep sarkan kızlar oluyodu normalde de.ama ben varken hepsine yetiyodum.bana ihaneti hiç olmadı.kim ne yaparsa ilk bana söylerdi.istenilmesi bana tuhaf gelmedi açıkçasıAnam hadi bu ailesinin sozu icin tamm dedi de..kiz hic mi bi su cocugu bi goreyum oturayim konusayim demedi..tore dizilerinde bile boylesi olmuyor..erkek milletine guven olmazz..cok durust zannedersin altindan cok sey cikar..allah yardimcin olsun yinede ne diyim...
ya çok teşekkür ederim siteye az önce üye oldum. hepiniz gözümü açmak için uğraşıyosunuz allah razı olsunSeven insan biraz saf oluyor haliyle tabi.
sanırım öyle kandırıldım belki de.Bir anda yapamıyorum dedi, bir anda ailesi birisini istedi, bir anda nişanlanacak.
Buz gibi kandırılıyorsunuz.
tabi ki inanıyorum sana. Bugune kadar herseyi dogru olarak söylemiştir ama inanın vicdan muhasebesi cok farkli. Yani tüm doğrular bi anda yalan olabiliyo. Ayrıca hayati bi kararda bile ailesine karşı çıkamayan bi adamla evlilik ne kadar zor olabilirdi düşünsene. Canın çok yanıyo tahmin edebiliyorum ama emin ol hergun biraz daha sonucek o yangın. Ve bu kadar aileci biriyle evlenmemek senin icin bi şans bunu unutma.inanın bana karşı hep dürüsttü benden bugüne kadar zararına bile olsa hiç bişeyi gizlemedi ben inandım çünkü onu biliyorum onur izzet şeref önemser bunları.bana ayrıca bunun sonu düğünle bitecek diye bişey yok anlaşamadık deriz vazgeçeriz ama şuan yapamam dedi
Her gün neler görüp neler duyuyoruz. Vazifemiz bacım.ya çok teşekkür ederim siteye az önce üye oldum. hepiniz gözümü açmak için uğraşıyosunuz allah razı olsun
benimle hala görüşmek istedi, illa bu olay düğünle sonuçlanacak diye bişey yok dedi. ben istemedim.Basligi okuyunca gulsemmi aglasammi bilemedim
Adam yarin daha iyi gulebilmek icin bugun hikaye yazmis sizde inandim demeyin lutfen
En azindan konuya basit bir teselli vereyim olmadiysa bir hayir vardir diyip yolunuza bakacaksiniz
haklısınız sanırım herkes aynı şeyi söylüyo demek ki ben yanılıyorum.tabi ki inanıyorum sana. Bugune kadar herseyi dogru olarak söylemiştir ama inanın vicdan muhasebesi cok farkli. Yani tüm doğrular bi anda yalan olabiliyo. Ayrıca hayati bi kararda bile ailesine karşı çıkamayan bi adamla evlilik ne kadar zor olabilirdi düşünsene. Canın çok yanıyo tahmin edebiliyorum ama emin ol hergun biraz daha sonucek o yangın. Ve bu kadar aileci biriyle evlenmemek senin icin bi şans bunu unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?