İçimden çıkmıyor, yarın nişanlanıyor ve biz daha bugün vedalaştık.

Bir anda yapamıyorum dedi, bir anda ailesi birisini istedi, bir anda nişanlanacak.
Buz gibi kandırılıyorsunuz.

Haklısınız ben sadece keşke daha önce mesafe koysaydı, ani olmuş.ve herşeyini bilmeseydim keşke. unutmak gerek biliyorum sadece şuan çok zor

Hiç bakma masum görünümlerine.Masum sandıklarımız da acımasızca davranıyor.Inanamiyorsun ama oyle.O gözündeki adam degilmis.Sasiriyorsun ama durum bu.

Hiç bakma masum görünümlerine.Masum sandıklarımız da acımasızca davranıyor.Inanamiyorsun ama oyle.O gözündeki adam degilmis.Sasiriyorsun ama durum bu.
sanırım öyle.inanması zor ama öyle. ne sözler ne vaatler hala benimle görüşmek istmesi, adam değimiş demek ki

Her olayin duzenine dikkat edersen kandirildigini anlayacaksindir. Ayrilmissiniz, ama seni yan cepte tutmak icin dertlesme bahanesiyle, dost kalalim hikayesiyle elde tutmuss..nisanlaniyor utanmadan birde ailesine atiyor sucu.. hala neyini dusunuyorsunuz..neyine uzuluyorsunuz anlamis degilim..Uyanin artik , karsindaki kurnaz bir karadenizli. yalniz kalmamak icin sizi ve duygularinizi kullanmis..Yapicagin en dogru sey numarasini silmek,unutmak.. Kendi degerinizi bilin artik,adamin hayatinda ikinci olmak istemiyorsaniz eger...

sadece oğlan da değil kız da hiç görmediği iki oturup sohbet etmediği tanımadığı birine evet demiş miş miş..
Hadi diyelim bazı yörelerde kıza sorulmaz ailesi baskı yapar kız he der ama eşek kadan adam istemiyorum benim sevdiğim var diyememiş mi böylelerine de adam diyoruz işte

Adam gibi davranıp ben kendi istediğimle evlenicem deseydi. O adamdan bi cacık olmaz ve eminim evlensede seni aramaya devam edicek

Ooo hayurlu başarular. Tövbe yarabbim.
İnanmayın ne olur.Olmaz öyle şey.Giderayak yapmayaydı bu ş.r.fsizliği iyiydi. De sene ulen adam gibi.Korkak.

akrabaları.bu biraz yakışıklı mesleği güzel etrafta hep sarkan kızlar oluyodu normalde de.ama ben varken hepsine yetiyodum.bana ihaneti hiç olmadı.kim ne yaparsa ilk bana söylerdi.istenilmesi bana tuhaf gelmedi açıkçası

Basligi okuyunca gulsemmi aglasammi bilemedim
Adam yarin daha iyi gulebilmek icin bugun hikaye yazmis sizde inandim demeyin lutfen
En azindan konuya basit bir teselli vereyim olmadiysa bir hayir vardir diyip yolunuza bakacaksiniz

tabi ki inanıyorum sana. Bugune kadar herseyi dogru olarak söylemiştir ama inanın vicdan muhasebesi cok farkli. Yani tüm doğrular bi anda yalan olabiliyo. Ayrıca hayati bi kararda bile ailesine karşı çıkamayan bi adamla evlilik ne kadar zor olabilirdi düşünsene. Canın çok yanıyo tahmin edebiliyorum ama emin ol hergun biraz daha sonucek o yangın. Ve bu kadar aileci biriyle evlenmemek senin icin bi şans bunu unutma.

Basligi okuyunca gulsemmi aglasammi bilemedim
Adam yarin daha iyi gulebilmek icin bugun hikaye yazmis sizde inandim demeyin lutfen
En azindan konuya basit bir teselli vereyim olmadiysa bir hayir vardir diyip yolunuza bakacaksiniz
benimle hala görüşmek istedi, illa bu olay düğünle sonuçlanacak diye bişey yok dedi. ben istemedim.

haklısınız sanırım herkes aynı şeyi söylüyo demek ki ben yanılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…