demi ya ay ben çok mu salağımCanım allah sana sabır versin. Ama karşındaki o kadar masum değil bence.
Yazık istememiş emrivaki kız isteniyo.
Bu adam ilerde istemediği sevmediğinden bide çocuk yapar
Sana boyle kararsız yaklaşan niye o tanımadığı kıza balıklama atlıyor nisan yapacak raddeye geliyor ozaman?Aile hikaye.Cok istese seni birakmazdi.Baska ilde kendi isi var.Ailesi bunun bulacagi yok deyip nisanliyormus.Seni bulsun ozaman engel ne?Bak gör bunu lütfen.konu uzun ama ben özetledim. ailesiyle arası yok. onur şeref takıntısı var.daha öncede sırf onurunu zedelediler diye yanlışlar yapmış.o yüzden bu konuyu önemsiyo. biz zaten anlattığım gibi 2 aydır ayrıydık farkında değildi beni sevdiğini, ama 2 ayda gidemedi bile. hala konuşuyoduk. ailesi sorgusuz sualsiz bunun evlenmede gönlü yok, biz halledelim bu da mecbur kalsın diye yapıyolar. o beni silemez ne kadar söylesede kendi bile itiraf ediyo ben senden iyisini bulamam diye.benim salaklığım diyo. bu teklifteki amaç aradaki bağı koparmamak, inan aldığı nefesi bile niye alıyo bilirdim.benden iyi kimse anlamadı onu.bunları biliyo o da
öyle değmezmiş keşke daha acısız bi yolu olsaydı anlamanınYa sen yalan soyluyorsun ya da eski sevgilin.
Senin dogrulari soyledigini dusunursek eski sevgilim sana iyi sallamis.
Ben inanmadim.
Seni basindan kolayca savmak icin topu ailesine atmis.
Bosver
Degmezmis
Bu işler güzellikle olmuyor ki. Pat diye kimse görmediği kızla nişanlanmaz ne aceleleri var ailelerin? Gel bir gör beğenirsen isteriz demişlerdir bu da tamam demiştir kızı beğenip hani çağda yaşıyoruz ister karadenizli olsun ister doğulu,söylediğiniz şeyler 50 sene önce vardı.kız akrabaları ayrıca bu yakışıklı bi çocuk bende güzelim ama maalesef olay bunla bitmiyo.sadece karşı taraf tipinden mesleğinden zaten tanıdığı için etkilenir normal.
bana dediği şu benden habersiiz isteyip bana kızı istedik diye haber veriyolar. ama haklısın ne olursa olsun bende 50 kez düüşündü biz olur muyuz diye. ama bana değer veriyodu benim üzülmememi istiyodu. benimle evlenecek kıza yazık derdi hep. (geçmiş takıntısı yüzünden)bu kıza değer verdiğini düşünmüyorum.Sana boyle kararsız yaklaşan niye o tanımadığı kıza balıklama atlıyor nisan yapacak raddeye geliyor ozaman?Bak gör bunu lütfen.
di mi ya? ben çok safım sanırım bana yalan söylüyo di mi?Bu işler güzellikle olmuyor ki. Pat diye kimse görmediği kızla nişanlanmaz ne aceleleri var ailelerin? Gel bir gör beğenirsen isteriz demişlerdir bu da tamam demiştir kızı beğenip hani çağda yaşıyoruz ister karadenizli olsun ister doğulu,söylediğiniz şeyler 50 sene önce vardı.
Daha önce dürüst davranmış olması şimdi yalan söylemeyeceği anlamına gelmiyor sizi sevseydi sahip çıkardı sevgisine.di mi ya? ben çok safım sanırım bana yalan söylüyo di mi?
Allah razı olsun bu hikayede ne yazık ki gerçek.. ama haklısın sünepe değildi ama demek ki işine geldi belki bilmiyorumTam konuya inanmayacaktim ama ailesinin 'annen hasta çabuk gel' deyip katakulleyle nişan yapıp gönderdiği arkadaşımın düğünune gideceğim yakın zamanda. O yüzden olabiliyor böyle şeyler.
Boşversene kızım, böyle önemli,böyle hayati bir konuda bile ailesinin ağzından çıkmayan erkekle evlensen sanki ne olacaktı?
benden iyi aile kızını fizanda arasa bulamazSacmalik.. hee he ailesinin gonlu olsun diye razi olmus ole mi :))) guldurmeyin insani gece gece..
Seni kullanmis simdide kendine iyi aile kizi alcak.. alayi ikiyuzlu bunlarin
Anlatirsan bilirizkimse onu tanımıyo hikayenin başını sonunu bilmiyo ama evet haklısınız bende körmüşüm
Aman ıssız adam tripleri.Bende de var boyle travmalı bir tıp.Sanki biz hic yara almadık.Benim anladigim adam sende kararsız kalmis.Kararsiz kalmis dusunebiliyor musun.Bu sevmemek demektir.Engeli neydi?Simdi ailesinin bulduguyla evlensin kararlı olsun öyleyse.Buyuk ihtimal onda kararsiz kalmamistir.Sana da emek verdi verildi diye e biraz aklinda kalmissin o kadar.Buna boynuzlama da diyebiliriz.Sana haksızlık etmis.Boyle bir adamı sevme.Gencsindir kimler kimler olurbana dediği şu benden habersiiz isteyip bana kızı istedik diye haber veriyolar. ama haklısın ne olursa olsun bende 50 kez düüşündü biz olur muyuz diye. ama bana değer veriyodu benim üzülmememi istiyodu. benimle evlenecek kıza yazık derdi hep. (geçmiş takıntısı yüzünden)bu kıza değer verdiğini düşünmüyorum.
Oyle dusunseydi bence suan senle nisanli olurdubenden iyi aile kızını fizanda arasa bulamaz
belki de bi arkadaş dışında kimse inanmadı demek ki var sizinde bildiğinzDaha önce dürüst davranmış olması şimdi yalan söylemeyeceği anlamına gelmiyor sizi sevseydi sahip çıkardı sevgisine.
İnanmak istemiyorsunuz belki ama maalesef yalan söylüyor.
onun öyle düşünüp düşünmemesi için demiyorum. bu gerçek. kendisi de sen melek gibisin ben seni hakedecek ne yaptım diye düşünüyorum derdi. ama evet sevmemiş demek kiOyle dusunseydi bence suan senle nisanli olurduuzgunum olay sadece sevgilinin ailesi degil., bole bi adamla evlensen daha kotu olurdu bence.. daha ne istedigini bile soliyck cesareti yok..tabii seni istiosa
kız akrabaları ayrıca bu yakışıklı bi çocuk bende güzelim ama maalesef olay bunla bitmiyo.sadece karşı taraf tipinden mesleğinden zaten tanıdığı için etkilenir normal.
Yaw bu erkeklerin klise sozleri, inandin mi yoksa:) benden daha iisine layiksin bla bla.. hepsi bahane..onun öyle düşünüp düşünmemesi için demiyorum. bu gerçek. kendisi de sen melek gibisin ben seni hakedecek ne yaptım diye düşünüyorum derdi. ama evet sevmemiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?