İçimden çıkmıyor, yarın nişanlanıyor ve biz daha bugün vedalaştık.

Sana boyle kararsız yaklaşan niye o tanımadığı kıza balıklama atlıyor nisan yapacak raddeye geliyor ozaman?Aile hikaye.Cok istese seni birakmazdi.Baska ilde kendi isi var.Ailesi bunun bulacagi yok deyip nisanliyormus.Seni bulsun ozaman engel ne?Bak gör bunu lütfen.

Ya sen yalan soyluyorsun ya da eski sevgilin.
Senin dogrulari soyledigini dusunursek eski sevgilim sana iyi sallamis.

Ben inanmadim.
Seni basindan kolayca savmak icin topu ailesine atmis.

Bosver
Degmezmis
öyle değmezmiş keşke daha acısız bi yolu olsaydı anlamanın

kız akrabaları ayrıca bu yakışıklı bi çocuk bende güzelim ama maalesef olay bunla bitmiyo.sadece karşı taraf tipinden mesleğinden zaten tanıdığı için etkilenir normal.
Bu işler güzellikle olmuyor ki. Pat diye kimse görmediği kızla nişanlanmaz ne aceleleri var ailelerin? Gel bir gör beğenirsen isteriz demişlerdir bu da tamam demiştir kızı beğenip hani çağda yaşıyoruz ister karadenizli olsun ister doğulu,söylediğiniz şeyler 50 sene önce vardı.

Sana boyle kararsız yaklaşan niye o tanımadığı kıza balıklama atlıyor nisan yapacak raddeye geliyor ozaman?Bak gör bunu lütfen.
bana dediği şu benden habersiiz isteyip bana kızı istedik diye haber veriyolar. ama haklısın ne olursa olsun bende 50 kez düüşündü biz olur muyuz diye. ama bana değer veriyodu benim üzülmememi istiyodu. benimle evlenecek kıza yazık derdi hep. (geçmiş takıntısı yüzünden)bu kıza değer verdiğini düşünmüyorum.

di mi ya? ben çok safım sanırım bana yalan söylüyo di mi?

Tam konuya inanmayacaktim ama ailesinin 'annen hasta çabuk gel' deyip katakulleyle nişan yapıp gönderdiği arkadaşımın düğünune gideceğim yakın zamanda. O yüzden olabiliyor böyle şeyler.
Boşversene kızım, böyle önemli,böyle hayati bir konuda bile ailesinin ağzından çıkmayan erkekle evlensen sanki ne olacaktı?

di mi ya? ben çok safım sanırım bana yalan söylüyo di mi?
Daha önce dürüst davranmış olması şimdi yalan söylemeyeceği anlamına gelmiyor sizi sevseydi sahip çıkardı sevgisine.
İnanmak istemiyorsunuz belki ama maalesef yalan söylüyor.

Sacmalik.. hee he ailesinin gonlu olsun diye razi olmus ole mi :))) guldurmeyin insani gece gece..

Seni kullanmis simdide kendine iyi aile kizi alcak.. alayi ikiyuzlu bunlarin

Allah razı olsun bu hikayede ne yazık ki gerçek.. ama haklısın sünepe değildi ama demek ki işine geldi belki bilmiyorum

Offf offf bir zamnlar bnde aynini yasadim.
Canim cicim askim bocegim.
Cocuklarimizin ismini bile blliydi.
Çrs gorstuk pazar.Cts ye kadar yemin ediyorum hic bircsey yoktu aramizda pazar bn nisanlaniyorum hakkini helal et dedi hat degistirdi.
Ailesi istemisde kiramamista.
Simdi cokkk da mutluuuu.
Şukur bnde mutluyum aklma bile gelmiyorda benzer olunca yazayim.
Ayrica ogrendimki snradan kndi istems bu kizi isteyin diye

kimse onu tanımıyo hikayenin başını sonunu bilmiyo ama evet haklısınız bende körmüşüm
Anlatirsan biliriz

Ama şu kadar anlatman bile normal gelmedi bize

Dışardan bakınca insan daha doğru görebilir buna inan
Senin iyiligin için yanlışı görmeni istiyoruz

Evet belki seni cok sevdi evet belki sana hala aşık diyelim.ama hiç kimse habersiz nişanlanmaz.

Başka şehirdeydi diyosun.belki sadece kızın resmini attilar oda tamam dedi.belki geldi gitti arada sana söylemedi

Bu devirde nasil bu kadar güvenebiliyorsun elin oğluna?

Aman ıssız adam tripleri.Bende de var boyle travmalı bir tıp.Sanki biz hic yara almadık.Benim anladigim adam sende kararsız kalmis.Kararsiz kalmis dusunebiliyor musun.Bu sevmemek demektir.Engeli neydi?Simdi ailesinin bulduguyla evlensin kararlı olsun öyleyse.Buyuk ihtimal onda kararsiz kalmamistir.Sana da emek verdi verildi diye e biraz aklinda kalmissin o kadar.Buna boynuzlama da diyebiliriz.Sana haksızlık etmis.Boyle bir adamı sevme.Gencsindir kimler kimler olur

benden iyi aile kızını fizanda arasa bulamaz
Oyle dusunseydi bence suan senle nisanli olurdu uzgunum olay sadece sevgilinin ailesi degil., bole bi adamla evlensen daha kotu olurdu bence.. daha ne istedigini bile soliyck cesareti yok..tabii seni istiosa

Üzgünüm ama kendinizi kandırmayın lütfen, bilmemesi imkansız. Sizi üzmek istememiş.

Daha önce dürüst davranmış olması şimdi yalan söylemeyeceği anlamına gelmiyor sizi sevseydi sahip çıkardı sevgisine.
İnanmak istemiyorsunuz belki ama maalesef yalan söylüyor.
belki de bi arkadaş dışında kimse inanmadı demek ki var sizinde bildiğinz

Oyle dusunseydi bence suan senle nisanli olurdu uzgunum olay sadece sevgilinin ailesi degil., bole bi adamla evlensen daha kotu olurdu bence.. daha ne istedigini bile soliyck cesareti yok..tabii seni istiosa
onun öyle düşünüp düşünmemesi için demiyorum. bu gerçek. kendisi de sen melek gibisin ben seni hakedecek ne yaptım diye düşünüyorum derdi. ama evet sevmemiş demek ki

kız akrabaları ayrıca bu yakışıklı bi çocuk bende güzelim ama maalesef olay bunla bitmiyo.sadece karşı taraf tipinden mesleğinden zaten tanıdığı için etkilenir normal.

Iyi de evlilik tek tarafin begenip istemesiyle gerceklesecek bir sey degil ki. Bence siz boyle dusunmek istiyorsunuz. Ama malesef gercek cok belli. Yalan soylemis size. Muhtemelen icinizdeki ask acisi gectiginde bu gercegi siz de idrak edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…