içimden geldi yazdım derdimi

teşekkür ederim hepinize Allahım büyük bunu biliyorum artık umrumda değil o insan tek isteğim vicdanımın birazcık kısılsın sesi Allaha yaptığım yanlışı unuttur demiyorum unutmayayım ki bir daha düşmeyeyim yanlışlara
iyi ki varsınız
psikoloğa zaten gidiyorum destek alıyorum çünkü kimseyle paylaşmadım paylaşamam
kandiliniz mübarek olsun

Senin de kandilin mubarek olsun arkadaşım aslında şanslısın verilmiş sadakan varmış ki evlenmeden bu kişinin gerçek yüzünü görme şansını bulmuşsun...Bence seni bu durumda terkedip giden evlendikten sonra gidemez diye bi kailde yok sorumsuz biri olduğu belli yani mutlu olamazsın onun için canını sıkma onu da düşünme artık kendine yeni ugraşlar bul yeni arkadaşlar edin kafan meşgul olsun mailini falanda takip etme bırak mutlu etme onu..Mutlaka karşına evlenebilecegin seni daha mutlu edecek birileri çıkacaktır.. kendine iyi bak

arkadaşı aradı biraz önce naber nasılsın adını onun söyledi tek bir şey duymak istemiyorum dedim
ciddi misin dedi evet dedim yine de konuştuk görüşmüyorum onunla sana yaptıklarından sonra dedi evlilik öncesi seni bıraktı çok severdim düştü gözümden dedi
bir kötülük aramam çocuğun davranışlarında en başından beri destek oluyor
kurtulduğuna dua et umarım kendin gibi mükemmel bir insan bulursun o da kendi gibi birini bulup her gün pişman olur dedi
şimdiden pişman zaten ama daha da pişman olacak dedi bir moral buldummm kuaföre gidyim bir:)))

bence erkeklere kanmanın akılsızlıkla salaklıkla bi ilgisi yok kınamaya gelmez hepimiz kanıyoruz kandık sevdik ağladık burda binlerce konu okuyoruz hergün insan sevince şans veriyo işte karşı koyamıyo o heyecana istemeden de olsa insan kendini kaptırıyo cnm hiç kolay değil yaşadığın erkekler böyle işte yaptıklarının veya sözlerinin arkasında durmuyolar bizlerse onlar için neleri göze alıyoruz cnm bu kötü dönemi en iyi şekilde atlatırsın inş rabbim büyük vardır bi bildiği ki böyle oldu sen ona havale et geç umarım mutlu olursun

arkadaşı aradı biraz önce naber nasılsın adını onun söyledi tek bir şey duymak istemiyorum dedim
ciddi misin dedi evet dedim yine de konuştuk görüşmüyorum onunla sana yaptıklarından sonra dedi evlilik öncesi seni bıraktı çok severdim düştü gözümden dedi
bir kötülük aramam çocuğun davranışlarında en başından beri destek oluyor
kurtulduğuna dua et umarım kendin gibi mükemmel bir insan bulursun o da kendi gibi birini bulup her gün pişman olur dedi
şimdiden pişman zaten ama daha da pişman olacak dedi bir moral buldummm kuaföre gidyim bir:)))

Çok sevindim..:) :46:

arkadaşı yaklaşık on kez filan bu cümleyi tekrar et "kurtulduğuna dua et bence" o boş yaşamayı seviyor kendi gibi karaktersiz birini bulur inşallah filan dedi ????????

ben de dedim- hani daha ne olsun diyeceksiniz - bildiğin bir şey mi var ne oluyor diye
daha ne olsun dedi nişan gününüz belliydi hevesli hevesli anlatıyordu sonra her şeyi bitirdi daha ne olsun dedi çevresindekiler boş durmadan içiyor falan filan
ben de suçluyum aslında hep bir umut düzelecek dedim çevremdekilere inat mutlu olacağımı düşündüm insan seviyorsa görmüyor ya gerçekten neyse gerçek yüzünü gösterdi geç olsa da

bugün psikoloğumla görüştüm
ve şöyle dedi ne zaman yaşadığın bu şeyden bahsetsen sesin değişiyor kısılıyor bir eziliyorsun ve bu beni üzüyor
önce kendin kabullen yoksa karşına çıkacak insanın da kabul etmesi çok zor olur
bu senin geçmişin bunu ben yaşadım diyebilmelisin
uzak dursun kötü düşünceler uzakkkk o insan gitsin artık hayatımdan ne olur

bugün psikoloğumla görüştüm
ve şöyle dedi ne zaman yaşadığın bu şeyden bahsetsen sesin değişiyor kısılıyor bir eziliyorsun ve bu beni üzüyor
önce kendin kabullen yoksa karşına çıkacak insanın da kabul etmesi çok zor olur
bu senin geçmişin bunu ben yaşadım diyebilmelisin
uzak dursun kötü düşünceler uzakkkk o insan gitsin artık hayatımdan ne olur

evet cnm ne güsel söylemiş dr...

gez toz hayatını yaşa cnm..

o konuyuda hiç düşünme...elinden geldiğince...

sürükleyici güsel romanlar okumanı tavsiye ederim... inanılmaz kafa dağıtıyor :)

hatalı davranmışsın evlenmeden böyle birşey yaşayarak ama psikoloğuna katılıyorum ezileceğin bi durum yok.. seni bu duruma düşürüp bıraktığı için kendini üzme çünkü o da seninle aynı durumda erkek olması bence bişeyi değiştirmiyo sadece toplumun ikiyüzlülüğünden şımarmış durumda erkekler..şimdi gidip kendisine el değmemiş kız arar bide o!..:47:
emin ol dinen de bu konuda eşitlik var senden daha masum bi erkekte biraz sınırlı olduğu için bu devirde ezilmeni gerektiricek bi durum yok en azından psikolojik olarak kendini buna inandır...böyle bi konuda ah alan erkeklerinde yüzünün gülebileceğine nedense inanmıyorum..

tabi sende çocuk olmadığına göre yaptığından sorumlusun ve pişmanlık bişeyi değiştirmiyo bol bol tövbe et ve dua et yapıcak bişe yok...

Ahhhhhh canım benım sız neyınıze guvenıyosunuzda bekaretınızı verıyosunuz su adı erkek mılletıne ınan bana erkeklerın buyuk bı kısmı cooooooooooook asık olarak evlenen erkekler bıle cınsellık yasadıktan sonra cok degısıyor sız nekadar safsınız bole cok sevdım bır omur gecırmek ıstedın onunda ole dusundugunu sandın ama yanıldın erkekler kadınlar gıbı asla degıller onlar kopruyu gecene kadar dayı dıyolar
canım benım olanla olene care yok kendıne burdan bır ders cıkarmıssındır umarım
herkezı kendın gıbı sanmamak gıbı bır ders mesela?hanı nerde canım benım yanılmıssın demı eger sende onun ıcın cok degerlı olsaydın asla senı yarı yolda bırakmazdı belkı bu kelımem canını yaktı ama senın cıgerın yanmıs baskasının yanmasın kızlar erkekler ıstedıgını alana kadar mecnunu oynar lutfen kanmayın yada sonradan pısman olucagınız seyler yapmayın erkekler sızın kadar saf degıl neyazıkkı...
Bır baskasıyla onunla yasadıklarımı yasıcakmıyım yasıcagımı dusunemıyorum gıbı bısey yazmıssın canım neden yasayamayasın ınsanlar kocasından ayrılıp bır baskasıyla evlenıyo sen neden bır baskasıyla bereberlık yasayamayasın bole bır olay yasamıssın erkek arkadasın kendı yoluna gıtmıs olan sana olmus cok uzulmussun kendını ona mecbur hıssetme kımseyede bu konuda kendını ezık hıssettırme yanı baska erkek arkadasın olursa ona karsı ezdırme kendını dıyorum ve karsındakınede guvenmeden bır baskasıyla beraberlık yasadım deme

üzülmen normal canım yaşadığın kolay bişi değil ama zorlama olmadı diyorsun o yuzden kendine kötülük yapma.eski nişanlının yaptığı virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüslik ama güvenmeseydin böyle birşey yapmazdın zaten.tıpta çareler tükenmiyor canım onunda çözümü var yani

hadı ya neymıs bunun cozumü onu bırakan haysıyetsız ınsanın yaptıgı adılıgın beterını yaparak mı cozucek baskalarını kandırarakmı bumudur cozum ozaman o kınadıgımız adamdan arkadasımızın ne farkı kalır?

Kimse kimseye kanmasın kimseyide kandırmasın

hadı ya neymıs bunun cozumü onu bırakan haysıyetsız ınsanın yaptıgı adılıgın beterını yaparak mı cozucek baskalarını kandırarakmı bumudur cozum ozaman o kınadıgımız adamdan arkadasımızın ne farkı kalır?

Kimse kimseye kanmasın kimseyide kandırmasın

27yasemin'e sonuna kadar katılıyorum. Böyle birşey yaparak anca kendini kandırırsın. O eski nişanlından farkın kalmaz. Bir başkasını kandırarak vicdanını rahat ettirebilecekmisin?

Olan olmuş giden gitmiş. Elbette sadece bekarete önem vermeyen, seni sen olduğun için seven biri çıkar karşına ve böyle biri çıktığındada onu kaybetmemek istiyorsan ona gerçeği açık açık söylersin. Bu saatten sonrada üzülerek kendini yıpratırsın. Hayatına daha temkinli, dikkatli devam etmen gerek. Bununla hayatını karartma bence.

yargılamayın demişsiniz ya kimsenin yargılamaya hakkı yok ki ? Ama sizin ve sizin durumunuzdaki insanların yaşadıkları genç kızlara ders olmalı.

önemli olan o kişinin bırakıp gitmesi değil, ne olursa olsun evlenmeden önce çok çok güvenilsede birlikte olunmamalı.

Ne oldu, aklınızda ne kaldı ? O anlık zevk için bu psikolojiyi yaşamaya değmiyor.

Bırakmamışta olabilirdi, hala sizinlede olabilirdi.ama evlendikten sonraki helalliğin verdiği mutluluğu asla tadamıyor insanlar.

Ayrıca ölüm var bu dünyada.herkes bunu unutuyor..evlenmeden o kişi ölebilirde v.s

elbetteki bu bakış açısı ve inandıklarıyla ilgili..bunlar benim düşüncelerim.

Sizleri düşünen erkekler asla size yaklaşmaz..fıtratına yenilip yaklaşıyorsa kadın devreye girmeli,izin vermemeli.

Her zaman söylüyorum; zoraki kötü haller haricinde allah korusun, bir kadının izin verdiği sınırca bir erkek o kadına yaklaşır, yaklaşabilir.

şimdi siz hayatınızı yeniden kurmalısınız.daha temkimli olarak ve yaşadıklarınızdan ders çıkararak.

Inşaallah çok mutlu olursunuz çok.

sıze cok katılıyorum erkek ıster erkek herturlu ıster bende esımle evlenmeden evvel 2sene flort 2sene nısanlılk donemı gecırdım cok sevıyoduk bırbırımızı cokta ıstıyoduk esım zaman zaman olalım dıye soluyodu nasıl olsa evlenız dıyodu esyalarımız alınmıs 1ay var olalım dıyo falan ben ınatla hayır ne olacagı bellı olmaz ya bı anlasmazlık cıkarda bırden ayrılırsak yada allah korusun sen olursen dıyodum ızın vermedım cok arzuladım cok ama herseyın bır zamanı var dedım herzaman esıme benım gıbı dusunuyosunuz oyuzden yazmak ıstedım

sice ailemden birine anlatmalı mıyım?
Her şeyimi paylaştığım bir ablam var ben ayrıldıktan sonra çok ağladım o zamanlarda sormuştu bir şey var mı söyle diye susz muştum
sizce ne yapmalıyım
siz destek oldunuz biraz rahatladım ablamla da konuşayım mı

varya cok sınırlendı su adama haddını bıldırmek lazım 6sene yı bır cırpıda atmak cınsellık yasamaya mı bakıyodu be assalık herıf seytan dıyo bukadar kolay olmamalı bır gen kızın hayallerıyle oynamak evlenız vaatlerıyle kandırıp cınsellık yasayınca ortada bırakmak
kımse cocuk zorlamamıs dıyıp korumasın bana o assalık herıf resmen evlenecez ayaklarıyla kandırmıs kendıne ınandırmıs askıyla sevgısıyle bırlıktelık ıcın ıkna etmı ole ya yoksa bu kız kendınden bırlıkte olmadı ya ole olsa 6sene beklermıydı?coooooook sınırlendım bu bır haksızlık :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47: Bukadar kolay sıyrılmamalı ısın ıcınden canım benım bıseyler yapasım adam kılıgındakı ıblısı parcalayasım geldı benım:47::47::47::47::47::47::47::47:

27yasemin'e sonuna kadar katılıyorum. Böyle birşey yaparak anca kendini kandırırsın. O eski nişanlından farkın kalmaz. Bir başkasını kandırarak vicdanını rahat ettirebilecekmisin?

Olan olmuş giden gitmiş. Elbette sadece bekarete önem vermeyen, seni sen olduğun için seven biri çıkar karşına ve böyle biri çıktığındada onu kaybetmemek istiyorsan ona gerçeği açık açık söylersin. Bu saatten sonrada üzülerek kendini yıpratırsın. Hayatına daha temkinli, dikkatli devam etmen gerek. Bununla hayatını karartma bence.

ben daha önce de yazdım böyle bir şeyi düşünmediğimi
karşımdakine en başından yalan söylemek istemediğimi ve vicdanımı nasıl susturacağımı...
ben çok büyük dersler aldım sağolsun.

Back
X