içimden geldi yazdım derdimi

ya en son mesajlaşmamızda ben kestim attım her şeyi dedi ömür boyu öleceğime böyle yarım yaşarım daha ii dedi bana
yanına gittiğimde beni hiç mi özlemeyeceksin dediğimde ben seni her gün özlüyorum dedi eee sevmiyor musun sorma böle şeyler dedi yani yarım yamalak her şey eee canım aşamaz mıydık birlikte bunu yapmamalıydı ben üzüldüm ailem üzüldü geçip karşıma ben böyle bir durumdayım ayrılalım uzak duralım bir süre diyemez miydi bana bunları yaptı
ben bitirdim unuttum dedi ki arkadaşlarına da böyle diyor unuttum sildim artık sanmıyorum arasın sevgimi bitirdim dedi bana

Başına gelenlerden şikayet etme;
Bunlar imtihandır, Hayatın imtihanı;
Kağıt, kalem ile olmaz dostum; Kul, kul ile sınanır.!

ben de bı hata yaptın ama bosver dıyenlerden degılım.her ınsan hayatında bı cok hata yapıyor. kımı zina yapar, kımı dedıkodu yapar, kımı adam oldurur vs.. ınsanız elbette hatalarımız olacak onemlı olan gercekten yaptıgımız yanlısın bıze bıseyler katıp katmadıgı. tabıkı de yapman gereken tek sey onune bakman.dunyanın sonu degıl kı. bı arkadasımızın dedıgı gıbı artık bunları bu kadar cok takmayan hayatta daha farklı seylerı krıter alan o kadar ınsan var kı. hem neden olmasın kı boyle ınsanlar, sorsan kım bılır o yasına kadar kac kızla bırlıkte olmustur. ılk bırlıkte oldugu kız sen olmadıgın ıcın onun ılkı olmasını beklemeye ne kadar hakkı var kı? sadece onune bak, guclu ol. zekanla, calısma azmınle ya da yapabılıdıgın ne varsa en ıyısını yap kı kımın guclu oldugunu goster. hayatta bazen baska krıterlerın cok daha onemlı oldugunu goster.ıyı nıyetlı olmanın, anlayıslı olmanın, çalışkan olmanın, dürüst olmanın. yuregını ferah tut canım hayatta senden degerlı bısey yok:)

Kizlar fikirlernzi paylaştinz icin cok saolun.şuan konuşmuyorm aslinda ne yaptimida bilmiyorum.karşisna direk ciksa neyse herkes bakar dediginiz gibi.ama ben arama motorunda isim yaziodum onun sayfasında.direk o profiller cikti bitanede degl.a'dn z ye bütün harfleri yazdım hepsnin altindada farkli açik uygunsuz profiller acilip bakilmiş yani.hepinz biliosunuzdur.açmadikca arama motrndada cikmamz yani.hala düşündükce deli oluyorum.sen sinirlenme üzülme facemi sil sen bidaha girmem,ben bakmadm dio sürekli.kaldirsam ne olack face.baska yerdn yine girer

6 yıl beraber olduğun için böyle birşey yapmışın ona güvenmişin bu süreçte...
Hata yapmışın belki ama bence neden yaptım nasıl yaptım deme yaptığın hirbir şeyden pişmanlık duyma...
Ayrılık çok kötü bi durum bende yaşıyorum şuanda seninki kadar uzun bi ilişkim olmasada veya yaşım küçük olsada.
Ama zorluğunu anlayabiliyorum...

benimde 6 yıllık bir beraberliğim var şuan kendisi askerde gelmesine 68 gün kaldı ve biz 3 gün önce ayrıldık 3 gündürlü ben hiç bir şekilde haber alamıyorum.ayrıldığımız zaman sadece biterse bitsin dedi:14:kafayı yemek üzereyim

arar canım askerlik psikolojisi biz askerdeyken oooo ne kavgalar ettik orası çok farklı
sen biraz alttan ama erkekler askerdeyken çekilmez oluyorlar
arayacaktır tahminimce öyle kötü bir şey anladığım kadarıyla
aman okuyun da bu sayfayı benim yaptığım hataları yapmayın

kendini üzmek bir şey kazandırmayacak sana Bundan sonrasında önüne bak ve hatandan gereken dersi al diyebilirim ancak..Hiç kolay bir durum değil Allah yardımcın olsun
ve kızlar kim ne derse desin gerçek anlamda seven değer veren erkek evlenmeden sevdiğine dokunmaz bu anlamda yani..:34:
çünkü yarın kim ne olacak belli olmaz vicdanı, tertemiz aşkı olan erkek sevdiğinin canını yakmaktan korkar ve evleneceği günü sabırla bekler buna sonsuz inanıyorum ben..ister 6 yıl olsun ister 10 yıl..

Üzüldüm canım.seni asla kınamam çünkü bende senin durumundayım ki bu durumda olan çok insan var.sadece çok mutlu olmanı dilerim..O insan senin suçunla ve üzerinde senin hakkıyla yaşıyacak..Ama ben okuyunca senin barışcağını hissettim işallah mutlu haberlerini de okuruz hep yaz lütfen..
bak şarkı ne diyor:
Bir yanımda doğrular,
Hatalarsa bir yanımda,
Aklım yapma diyorsada,
Gönlüm bir kez düştü aşka,
Şimdi ne söyleseler,
Aşka dair bilinen,
şu yalan dünyada ne var,
Yaşamadan öğrenilen?

Üzüldüm canım.seni asla kınamam çünkü bende senin durumundayım ki bu durumda olan çok insan var.sadece çok mutlu olmanı dilerim..O insan senin suçunla ve üzerinde senin hakkıyla yaşıyacak..Ama ben okuyunca senin barışcağını hissettim işallah mutlu haberlerini de okuruz hep yaz lütfen..
bak şarkı ne diyor:
Bir yanımda doğrular,
Hatalarsa bir yanımda,
Aklım yapma diyorsada,
Gönlüm bir kez düştü aşka,
Şimdi ne söyleseler,
Aşka dair bilinen,
şu yalan dünyada ne var,
Yaşamadan öğrenilen?

evet yaşayarak öğrendim canım arasa bile ne değişir tek bir açıklama yapmadan giden erkenden evlilik arefesi beni bu duruma düşüren adamdan ne hayır gelir
ben de biliyorum arkadaşlarımdan sanırdım ki hiç onların durumuna düşmeyeceğim
vicdanı hiç susmaz inşallah tek dileğimbeni çok seven biri olur inşallah ve ben de çok sevip geride bırakırım her şeyi
sen de mutlu ol canım aynı durumdayız demişin?

kendini üzmek bir şey kazandırmayacak sana Bundan sonrasında önüne bak ve hatandan gereken dersi al diyebilirim ancak..Hiç kolay bir durum değil Allah yardımcın olsun
ve kızlar kim ne derse desin gerçek anlamda seven değer veren erkek evlenmeden sevdiğine dokunmaz bu anlamda yani..:34:
çünkü yarın kim ne olacak belli olmaz vicdanı, tertemiz aşkı olan erkek sevdiğinin canını yakmaktan korkar ve evleneceği günü sabırla bekler buna sonsuz inanıyorum ben..ister 6 yıl olsun ister 10 yıl..

çok haklısın bence de
ama bayanlar daha farklı düşünüyorlar o an karşındaki sevdiğinse yıllarını geçirdiğin adamsa farklı oluyor bence biz daha çok düşünmeliyiz kendimizi canım erkeğe bir şey olmuyor
kolay değil evet çok zor dualara sığınıyorum Allahım affetsin

uzun birsüre sonra sayenizde rahat bir uyku uyuyacağım
yorum yapan arkadaşlar tanımasam da dualarım sizinle
mutlu günlerimi de paylaşırım inşallah sizinle

Kesinlikle kınamıyorum sizi.
Evet olmasaymış, yapmasaymışsınız iymiş, ama olmuş.
Bu satten sonra kendiniz hırpalamak, üzmek size birşey kazandırmayacak.
Dilerim başka kızlarımız yaşamaz ve yapmaz bu hataları.

kendini çok fazla yıpratma,elbette yaşamışsın birşey o anki önüne geçemediğin duygularınla ama bunun altında da ezilme derim..hem belli mi olur belki maddi sıkıntılardan bu yuvayı kuramayacağını düşünüyorda olabilir,erkekler biz kadınlardan daha zayıf bence.en ufak bir zorlukta pes edebiliyorlar.ayrılacağınızı aklından bile geçirmiyordun değil mi ...kimbilir belki de tekrar bir araya gelirsiniz.emin ol bu üzüldüğün günlerine sonradan çok yanarsın.herşey iki bacak arasından ibaret değil ayrıca.yüreğini sen temiz tut kin besleme kimseye,gün gelir Allah'ın adaleti bulur onu cnm ...üzülme zaman herşeyin ilacı.:3:

bugün neşe saçtım espriler yaptım güldümmm
herkes ne oldu bunalımdan çıkmışsın dedi
çıkmadım da düşünmemeyi başardım

Her şeye rağmen mutlu olmak gerekir kimi zaman...
Hayata tutunan bı yanımız vardır hep ama yine de gitmek isteriz kimi zaman...
Tek derdi olan biz degilizdir...
Herkesin en az sizin kadar derdi vardır.
Bazen bu olanlara dur diyesimiz gelir kimi zaman...
Zor gelir veda etmek bazı şeylere ,inanmak istemeyiz gidenlere...
Elimizden gelen tek şeyin el sallamak oldugunu sanırız.
Gidiyorsa haklıdır deriz atarız içimize kimi zaman...
Yardım isderiz yanlış kişilerden...
Haddimizi bilmeyiz kimi zaman...
Bir yol çizeriz kendimize ama nereye çıktıgını bilmeyiz .
Karışık denkleme dönüşür hayat..
Düşünür dururuz sonra diye..
Umudumuzu kaybetmeyiz ama yanlış işlerle oyalanırız...
Yagmurun altına atılsakta unutmamalıyız.
Hayat bir güç savaşıdır kimi zaman...
Oysaki insanlar mutluluga,bir tutam gülümsemeye ihtiyacımız olur kimi zaman.....!

Öncelikle tipta care var diyen şahsi asırı derecede kınıyorum. Dürüstlükten uzak yorumundan dolayı.

bak canım, bu olay yaşanmış, olmuş ve bitmiş. Arkasından vah vah diye ömrünü geçirme. Hiçbir şey değişmeyecek. Her insan hata yapar, seninki de bu olmuş. Daha cok gencsin. Film şeridi gibi dusun. İleri sar biraz. Arkana bakma. Geriyi düşünme, ileri bak. Ne güzel bak isin de varmış. Evde oturan biri degilsin. Hafta sonların biraz boş kalmis. Bir kursa gidebilirsin veya spora başlayabilirsin. İstedikten sonra yapacak o kadar cok faaliyet var ki.

Buradaki yorumlar biraz muhafazakar ama dışarıdaki dunya öyle değil. Eğer bundan sonraki kişiyle ilgili korkuların varsa diye yazdım. Artık o konuların üzerine düşmüyor insanlar. Kalbine ve beynine bakıyorlar ok?

Son olarak sevdiğin kisi belki maddi problemlerden dolayı depresyona girmiştir. Senden ayrılması doğru değil onu savunmuyorum ama erkekler genelde para sıkıntısı yaşadığı zaman tüm dünyaya küsüyor.

Her insanın keske yaşamasaydım dediği en az bir olay vardır. Bunu da unutma..

Canım ben de arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Ömrünü vah vah diyerek geçirme. Bunu yaşayan çok fazla insan var ve hayat sadece ondan ibaret değil. Sen dürüst olduktan sonra gelecekte seni gerçekten sevecek bir insanın da umurunda olmayacaktır bu. Sırf bu yüzden senden vazgeçecek ve istemeyecek bir insan da hiç olmasın zaten. (Eğer bunları düşünüyorsan)
Evet erkekler maddi problemleri çok fazla önemsiyorlar ve bizim kadar mücadeleci değil çoğu da maalesef. Onu da artık düşünme. Seni böyle yarı yolda bırakan birisiyle, sana bunları yaşatan birisine bence bir daha güvenmemelisin.
Çalışıp kendi ayakların üzerinde duruyorsun, kimseye muhtaç değilsin ve sen değerlisin...Umarım en kısa zamanda bunları atlatırsın.

arkadaşım artık olan olmuş bence geçmişe bir sünger çekmeye çalış..maalesef zaman geri gelmiyor..

Cnselliği iki taraf rızası olarak yaşamış. Bu kadar üzülmeyin, kendinizi suçlamayın

Sizi yargılamalarına izin vermeyin

Adam belli istememiş bahane bulup ayrılmış

Back
X