• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimden gelmiyor.

Cok sanmıyorum o buyursun gitsin. Oradada açacak aynı konuyu ben öyle demedim bilmem ne bahanesinin evinde saygımı bozmak istemiyorum. Sen kendi oğluna babalık yap önce benim senden bi beklentim yok zaten diyeceğim dilimin ucunda kendimi zor tutuyorum
Bence oyle soylemeniz lehinize olmayadabilir. Ya esiniz tepki verirse orda yalniz durumuna dusersiniz. Benim ex esin ailesi de berbat sahsiyet sahibiydiler, her turlu fenaligi yapmayi kendilerinde "ailesiyiz" kisvesi altinda hak gorurlerdi hem bana hem de ogullarina karsi. Ama yine de ogullari, annem babam der, toz kondurmazdi. Kendi sikayet etse de ben laf soyleyince kabullenemiyordu. Ailem de ailem oluyordu.

Kesinlikle öyle oldu. Önemsedim. Bizimde gelinlerimiz var kayınbaba gelin ilişkisini biliyorum bende yemeğe geleceği gün özendim. Salaklık bende düğüne zahmet edip gelmemiş eve niye çağırıyorsun ?

Salaklik demeyelim de. Siz insanliginizi o yapmadigi halde yapmissiniz. Ama dedigim gibi adamin kendi ogluna hayiri yok belli ki. Esiniz de hala bir umut besliyordur iliskilerini toparlamak icin. Ben kisa gidip bayram ziyaretinde problem görmüyorum. Baba icin gidilmezse bile babaanneyi görmeye gidilir. Siz mesafenizi koruyun. Adam kimse maddi manevi beklentiye girmesin diye kendini bastan belli etmis. Buda iyi. Yatdimi yoksa yükü de olmasin

Malesef bazı insanlar böyle değişik yani , davet edilmişsin “Hosbuldum “ de geç edebinle yemeğini ye dön evine .

O eşinizin babası zaten sizin babanız değil , boşverin , zaten mesafeliymişsiniz de.
Eşinizi bir kaç saatliğine idare edebilirsiniz.

Herkese merhaba,
1.5 senelik evliyiz. Eşimin babası bizim hiç bir anımızda yanımızda olmayan eşim aramazsa arayıp nasılsın oğlum demeyen bir ebeveyn. Tüm bunlara rağmen eve yemeğe çağırmıştım kapıdan içeri girer girmez ben senin baban değilim haberin olsun dedi. Bundan seneler öncede bana yaptığı farklı bi saçmalık vardı. Toplasanız 2 kez diyaloğum oldu ikiside fiyasko. Benim yaşadığım o an ki şoku düşünün tabi. Eşimin kan bağı olması dışında cok doğru benim hiç bir şeyim değil olamazda zaten.Ben evime gelen bir misafir olarak saygıda kusur etmeyerek uğurladım bir daha da asla görüşmedim . Neyse eşim müsait bi zamanda konuşmuş ben öyle demek istemedim bla bla. Hayatımda asla bir eksiklik duymuyorum zaten ama eşim adına üzülüyorum böyle olsun istemezdi biliyorum bide bunun yanında varlığıyla yokluğu bir olan adama neden bir türlü yaranamadım acaba diye kendi kendimi düşünürken buldum arkadaşımın düğün org. gittik orada kayınbabası ile öyle güzel dans ettiler öyle güzel baba kız ilişkileri vardı ki acaba ben nerede yanlış yaptım diye düşündüm o an. Halbuki adama karşı güleryüzümü saygımı asla eksiltmedim. O yedi yabancı gibi eve
Geldiğinde bile bi kuru hayırlı olsunla üstüne saçma bi üslupla konuşup çekti gitti. Eşim tutturdu bayramda babanneme gideceğim diye babasıda orada olacak acıkcası yüzyüze gelmek istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?
Ben senin yerinde olsam eşim hatrına giderim yaşlı insanlar kafaları bambaşka. Çok samimi olmak zorunda da değilsin . Kimse ailesini seçemiyor . Kendine dert etme bence

Teşekkür ederim arkadaşlarım aynen ben elimden Geleni yaptım o gün ruh halim bunu kaldırır durumda ise eşime eşlik ederim yoksa kendisi gitsin asla karışmam

eşiniz yalnız gidemez mi? Bir kaç saatlikse o kadar dert etmeyin derim ama yok katlanamam diyorsanız eşiniz yalnız gitsin.

Herkese merhaba,
1.5 senelik evliyiz. Eşimin babası bizim hiç bir anımızda yanımızda olmayan eşim aramazsa arayıp nasılsın oğlum demeyen bir ebeveyn. Tüm bunlara rağmen eve yemeğe çağırmıştım kapıdan içeri girer girmez ben senin baban değilim haberin olsun dedi. Bundan seneler öncede bana yaptığı farklı bi saçmalık vardı. Toplasanız 2 kez diyaloğum oldu ikiside fiyasko. Benim yaşadığım o an ki şoku düşünün tabi. Eşimin kan bağı olması dışında cok doğru benim hiç bir şeyim değil olamazda zaten.Ben evime gelen bir misafir olarak saygıda kusur etmeyerek uğurladım bir daha da asla görüşmedim . Neyse eşim müsait bi zamanda konuşmuş ben öyle demek istemedim bla bla. Hayatımda asla bir eksiklik duymuyorum zaten ama eşim adına üzülüyorum böyle olsun istemezdi biliyorum bide bunun yanında varlığıyla yokluğu bir olan adama neden bir türlü yaranamadım acaba diye kendi kendimi düşünürken buldum arkadaşımın düğün org. gittik orada kayınbabası ile öyle güzel dans ettiler öyle güzel baba kız ilişkileri vardı ki acaba ben nerede yanlış yaptım diye düşündüm o an. Halbuki adama karşı güleryüzümü saygımı asla eksiltmedim. O yedi yabancı gibi eve
Geldiğinde bile bi kuru hayırlı olsunla üstüne saçma bi üslupla konuşup çekti gitti. Eşim tutturdu bayramda babanneme gideceğim diye babasıda orada olacak acıkcası yüzyüze gelmek istemiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız?
Bence eş yalnız bırakılmamalı o nereye siz oraya. Selamlaşıp üstten bir gülümser daha da konuşmasınız. O da anlar anlamasa da kendi bilir.

Kayınpeder özlemi çekiyor olmanız biraz şey olmuş 🙄
Şey işte 🙄

Eşi herkesten çok düşünmeli, ailesinden fazla üzülmeli durumları ben gerçekten empati yapamıyorum
O yüzdeb o kısmı da atlıyorum

Babaanneli konuya gelince gitmek istemiyorsanız eşiniz gitsin işte
Siz de o ara başka bi akrabanıza gidin ziyarete
Herkes kazansın

E babaannenin evine gideceksiniz yaşlı insan onunla probleminiz yoksa gidin gönlü olsun, bayramdır.
Adam da madem babanız değilmiş baba gibi davranmayın merhaba deyin geçin yani kocanızın bu kadar hatrı yok mu. Birkaç saat insan eşi için birşeylere katlanamaz mı?
Bazen katlanamaz aslında okey ona da varım fakat burada bence böyle bir durum yok.

Bence abartıyorsunuz.
Ben daha nişanlıydım, kayınvalide ben senin annen olamam sende benim kızım değilsin dedi. E haklıydı. Diyaloğumuz bu laftan sonra bozulmadı zaten belirli bi seviyedeydi. 6 sene olacak.

Kayınpeder gelin dans etmiş kısmına da özenmedim ben babamla dans etmiyorum ki kayınpeder ne alaka. 😀😀

Bayramda da babanneye giderdim. Neden gitmeyeyim ki. Eşimin ailesine de giderim. Merhaba merhaba bitmiştir. Birisi var diye hiçbir yerden alıkoymam kendimi.

Gider babaannenin elini öperim. Adama bakarım. Gözgöze gelirsek başımla selam veririm ya da hayırlı bayramlar derim. Ona başka hiçbir şey söylemem. Babaanneye güleryüz gösterip zaman gelince kalkarım. Bu kadar… adam oğluyla mükemmel olur da beni istemiyor sevmemiş dersin anlarım. Oğluna babalık yapmayan sana ne yapsın. Beklentiye girme boşuna

Abi cocugunu neden karıştırıyorsunuz ya? Size ne çocuğundan, size mi dert oldu?
Niyet çok önemli birşey birine hatalı oldugu yeri söyleyince vuracağı birşey bulamazsa ya kocan seni aldatiyordur ya çocuğuna bak sen bu ne biliyor musun kötücül olmak . Bu insan türü bana tehlikeli geliyor işte . Nerden vurabilirim hiç tanımadığım birini ? Birde çocuğu var bu kadının çok yazık yetiştirdiği çocuğa

Niyet çok önemli birşey birine hatalı oldugu yeri söyleyince vuracağı birşey bulamazsa ya kocan seni aldatiyordur ya çocuğuna bak sen bu ne biliyor musun kötücül olmak . Bu insan türü bana tehlikeli geliyor işte . Nerden vurabilirim hiç tanımadığım birini ? Birde çocuğu var bu kadının çok yazık yetiştirdiği çocuğa

Papatya kocadan vurulmasina hepimiz alistik zaten cok klasik hepiniz mutsuzsunuz diyorlar. Onlar da bunu diyerek mutlu oluyor o kismi hic sallamiyorum ben alistim ama daha dogmamis bir bebegi konuya dahil edince bana geliyorlar.

Papatya kocadan vurulmasina hepimiz alistik zaten cok klasik hepiniz mutsuzsunuz diyorlar. Onlar da bunu diyerek mutlu oluyor o kismi hic sallamiyorum ben alistim ama daha dogmamis bir bebegi konuya dahil edince bana geliyorlar.
Hiç bana gelmiyor insanın içindeki neyse kendine gelir ki Allah çocuğuna zarar ziyan vermesin. Kötülük düşünen kötülük bulur

Ben nişanlımın babasıyla tanışmadım daha :)
O da aynı tip ilgisiz, sorumsuz ama nişanlım evlatlık görevini yerine getirmeye çalışıyor ameliyat oldu gitti yanında kaldı. Babasına yemeğini götürür, sohbet eder vs
Evlendiğimizde aynı ilçede yaşamamızı istediler ama ben kesin kararlıydım kabul etmedim çünkü niyetleri belli babaya yemek getirecek, hizmetini yapacak birilerini arıyorlar.
Konu sahibi siz de boşverin ben de üzülüyorum nişanlıma böyle babası olduğu için ama ailemizi biz seçmiyoruz.

Back
X