Evde tartışma yaşadık çok sinirlendi eşim üstüme falan yürüdu bende korkuyla aradım kaynatamı gel beni al die
Geçen aralıkta nişanlandık görücü usulu o zmndan beri. Ama nası bi hikmetse hıç ayrılmak gelmiyo aklıma sadece nası çözücem bilemiyorum
Eşim yay ben boğa 9 ay nişanlı kaldık bunun 5ayı askerdi daha öncesi tanışmıyorduk
canım sakin ol önccelikle bu kadar kısa zamanda neler olduda bıkma durumuna geldiniz.Neden dış faktörleri kafanıza takıyorsunuz kendinizi geriyosunuz.Eşiniz ile evliliğinizi oturtma dönemindesiniz bence ikinizde farklı yaşantılardan geldiniz fikirler düşünceler farklı olabiliyor oyuzden bazen anlaşamıyoruz hergün tartışma yaşıyoruz gibi görünsede belkide evliliğinizi oturtuyosunuz .Belli şeyleri yer yapıyorsunuz.Yeterki saygınızı kaybetmeyin küçük şeyler aşılır ve biter inşallah...2015 e çok yıpranmış bi şekilde giriyorum 4 aylık evliyim ama ne evlilikte ne nişanlılıkta canım cicim aylarını yaşamadık evimizde her hafta farklı bi gerginlik ya eşimle benim aram bozuk olur ya ailevi bozukluklar kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum içimden hiçbirşey gelmio toparlanamıyorum evden çıkasım yok suslenesim yok duşa girmek bile eziyet gibi nası aşıcam bu konuyu ev sorumluluklarımı bile zorla yerine getiriyorum 3 gün önce eşimle büyük bi tartışma yaşadık iki gece kaynanamlarda kaldım şimdi eşim iyi gayet sakin davranıyo ama ben zorla gülümsüyorum zorla konuşuyorum çünkü artık takatim kalmadı minicik bi tartışa yaşamakiçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?