İçimden hiç birşey gelmiyor!!

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
2015 e çok yıpranmış bi şekilde giriyorum 4 aylık evliyim ama ne evlilikte ne nişanlılıkta canım cicim aylarını yaşamadık evimizde her hafta farklı bi gerginlik ya eşimle benim aram bozuk olur ya ailevi bozukluklar kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum içimden hiçbirşey gelmio toparlanamıyorum evden çıkasım yok suslenesim yok duşa girmek bile eziyet gibi nası aşıcam bu konuyu ev sorumluluklarımı bile zorla yerine getiriyorum 3 gün önce eşimle büyük bi tartışma yaşadık iki gece kaynanamlarda kaldım şimdi eşim iyi gayet sakin davranıyo ama ben zorla gülümsüyorum zorla konuşuyorum çünkü artık takatim kalmadı minicik bi tartışa yaşamakiçin

Evde tartışma yaşadık çok sinirlendi eşim üstüme falan yürüdu bende korkuyla aradım kaynatamı gel beni al die

Ya problem tek deil yani aslında ben problem gibi görmüyorum ama eşime göre herşey problem babasıyla tartışır bizim ev gerginleşir kendi annem bbişey der senin annen die ağzını açar ya şöyle deyim her şeyden bi problm çıkarıyo ve uzatıyo

Geçen aralıkta nişanlandık görücü usulu o zmndan beri. Ama nası bi hikmetse hıç ayrılmak gelmiyo aklıma sadece nası çözücem bilemiyorum

İşte tek bi mesele olsa belli bi konu deil mesela şuanda benim anneme takmış durumda kendinin sevmedi bi aile var anneminde akrabası onla görüşmesi mesela problem e haliyle senin annen şöyle böyle deyince beimde cinlerim tepeme çıkıyo kb doktora gitmesi lazım çok takıntılı var bi problem dedi ama gitmeyi kabul etmıyor kv de aman bana bulaşmasınlarda die bı zihniyet taşıyo

Eşim yay ben boğa 9 ay nişanlı kaldık bunun 5ayı askerdi daha öncesi tanışmıyorduk

Görücü usulu ile evlenmişsiniz keşke tanıma süresini biraz fazla tutsaydınız sanırım erkenden tam tanımadan evlendiniz aynı eve de girince sorunlar dışarı çıkmaya başladı neyse keşkelere yer yok artık aynı bize anlattığınız gibi eşinize de rahatsız olduğunuz konuları anlatın gel bi konuşalım konuşmadan çözemeyiz sakin olalım diye konuya gir sakince anlat rahatsız olduğun konuları başka türlü aşamazsınız zorla gülmeleriniz zorla konuşmalarınız nereye kadar bu şekilde devam edecek ki? öyle değil mi? bu arada ufak bir not: hemen çocuk yapmayın en az 2-3 sene anladınız sanırım ne demek istediğimi

babası da demiş doktora gitmesi gerek diye.
psikolojik problemleri var eşinizin.

Var bişeyler hemen sinirleniyo gözü hiçbirşey görmüyo kelimeleri cimbızlayıp alıyo halalar ve kv de aman sen sakin ol haklısın diolar banada aman kızım sen haklısın diolar denedim sakince konuşmayı gene ortalık karıştı kv de kız olarak susacaksın boşanmakmı istiyorsun sen dedi bak anne bi doktora gidelim bende iyi deilim dedim he gidin biraz sakinleşinde dedi ama biliyorum gene sular durulacak ne dokttor ne başka bişey eşim çok sinirli olduğundan kimse konuşmusyorda karşısına alıp kendi ailem dedi biz konuşalım die ama ben istemedim bu sefer bizimkilere kin tutar daha karışır ortalık die

Ikinizde ailenizle olan kisisl problemlerinizi birbirinize yansitmasaniz en azindan,eminim daha az tartisirsiniz.. o yapmiyorsa da sen yap,kendi evine yansitma,zamanla ailenle ilgili birsey duymadikca farkedecektir..kendine ceki duzen verir belki o zaman,vermezse de sen kendinden yana problem cikkmadigndan emin olacagin icin,acikca soylersin,ailenle ilgili problem duymak istemiyorum bu evde diye..
Daha dort aylik evlilik icin fazla bu kadar yorgunluk..ama bu evliliginin hep boyle gidecegi anlamina gelmiyor..sizn elinizde bu..ikinizide mutlu eden birseyler yaparak,yemek olur,sinema olur,bugunu kendinize ayirarak,skintilarinizi,yorgunluklarinizi,sikayetlernizi acikca dile getirerek,duzelme yoluna gitmelisiniz,evliliginizin sagligi,ve en onemlisi kendi ruh sagliginiz icin.diger turlu ayni evi paylasmak iskenceye doner

Kac yasindasin , calisiyomusun ?
Ilk aylar zor gecebilir ama abartmamak lazim tabi.
Kendinize bi ugras alani bulun, kafanizi hep esinizle olan iliskinize yormayin, esiniz de bu kadin surekli benle ugrasiyo diye dusunmesin, biraz kendi halinde takil bakalim nasil olacak

Aynen öyle oluyo bende bundan sonra sesiz kalacağım birazda bende suç gözlerini iyi olmaya alıştırdım evet ne olursa olsun ilk önce ben demeliyim yoksa bende bozuluyorum evlendikten sonra o kadar zayıfladımki herkez şoklara giriyo kv şimdi aradıki akşama dayıya gidiyoruz sizde gelin die önceden olsa tmm der bir çeşit pastada ben yapıyım derdim artık kendimi saydırma zamanı yok hastayım boğazım ağrıyo dedim şimdide kalkıp ilk önce kendim için süsleneceğim dışarı çıksakta çıkmasakta

22 yaşındayım çalışmıyorum ztn karışmamki gelir eline oyun alır ben tv ev işleri falan geçer gider

canım sakin ol önccelikle bu kadar kısa zamanda neler olduda bıkma durumuna geldiniz.Neden dış faktörleri kafanıza takıyorsunuz kendinizi geriyosunuz.Eşiniz ile evliliğinizi oturtma dönemindesiniz bence ikinizde farklı yaşantılardan geldiniz fikirler düşünceler farklı olabiliyor oyuzden bazen anlaşamıyoruz hergün tartışma yaşıyoruz gibi görünsede belkide evliliğinizi oturtuyosunuz .Belli şeyleri yer yapıyorsunuz.Yeterki saygınızı kaybetmeyin küçük şeyler aşılır ve biter inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…