Icimden hicbirsey yapmak gelmiyor

kolayca evi toplayıveriyorum ama kaç gündür çamaşırlar katlanmayı bekliyor bana sor
her gün benden kıymetli mi diyerek erteliyorum

Yemek bulasik temizlik camasir alisveris cocuklarin dertleri
Ustume olu topragi atilmis gibiyim
Hersey gozumde buyuyo gunluk isler markete gitmek cocuklara bakmak her sey
Kisisel temel bakim bile zoruma gidiyo
Ben gibi olan varmi
Ara ara cevremdeki bircok kisiye geldi bu his ben de dahil. Surekli kısıtlaniyoruz ve hayatimiz is, ev, sorumluluklar oldu. Cocugum yok, kocam zor biri degildir ama bana bile ev isleri cok fazla geliyor bazen.

Sanki biri ruhumu oldurmus tum enerjimi emmis
Icim cekilmis valla 80 yasindaki nineler gibiyim
benim 10 yıllık kronik demir anemim vardı. Birde çok çay icerdim. Bu zamana kadar da onemsemedim ama bu yaz oturdugum yerde fildir fildir kafam döndü. Doktor 15 tane demir iğnesi verdi. Tüm bu söyledikleriniz bende vardı. ignelerle normale yaklaştı. Ben yeniden doğmuş gibi oldum mutlu enerjik is yapmaya usenmeyen. okulda bile herkes değişimi farketti. Ama 6 ay oldu sanırım gene alt seviyeye geldi. Velhasıl kelam ben gene ceset moddayım. Lütfen demir B12 magnezyum troid bunlara baktİrin. Depresyon isede o bende yıllardır var çözümü ben depresanlarla bulamadım. Yürüyüş sevdiğim biri ile telde dertlesnek yazışmak. güldür güldür gibi komik şeyler izlemek kuran dinlemek. ve cocugumla paylasimlarimi artırmak duygusal bağı güçlendirmek 10 yaşında onunla arkadaşim la sohbet eder gibi konuşuyorum anlattığı saçma sapan şeyleri saatlerce dinliyorum onu mutlu etmek için yapıyordum. Artık bana da iyi geliyor. Birde ben hiç bir şey yapmak istemeyip hep yattigimda daha kötü oluyorum. duraganlik iyi değil gerçekten mesguliyet sifaymis bende 35 de idrak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…