Söyledim zaten inkar etti yemin etti böyle bişey söylemedim diye o yanlış anlamış sonra ikinci kişiden duyduğumu öğrenince sesiz kaldi hiç bişey olmamış gibiHaklısın. Basit dedikoducu tayfa. Her zaman insanları gözetleyip olur olmaz yakıştırmalar yaparlar. Sanki ona kalmış, sanki ona soran danışan var. Birde etrafa yayması edepsizlik işte. Ben olsam içimde tutmam böyle bir şeyi açık açık konuşurum. Ben üzeleceğime ona dert olsun.
Söyledim zaten inkar etti yemin etti böyle bişey söylemedim diye o yanlış anlamış sonra ikinci kişiden duyduğumu öğrenince sesiz kaldi hiç bişey olmamış gibi
Akraba cok yakın mı?Görümce falan gibi?Ne hakla gittinde ne oldu diye sorabiliyorHayırlı sabahlar hanımlar ne zamandır yazmak istiyorum birtürlü fırsat olmadı kendimi sorguluyorum hep benmi abartıyorum diye geliyim konuya
akraba olarakta çok yakın samimiyet olarakta çok yakın bir abla gibi gördüğüm biriydi emine abla diyelim şimdi biz çocuk istiyoruz 8 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var kızımda çok geç oldu neyse işte hep görünen bir sorun yok dediler işte nasip kısmet olmuyor doktora gitcektim (İnfertilite) kısırlık bölüme gittim daha iyi araştırırlar diye işte oda duymuş o bölüme gittiğimi benimle konuştu gittin ne oldu filan bende zaten Muane olmadan geldigimi söyledim bana hiç öyle bişey demedi başka yakın birine galiba balkupum tüp Bebek yapamaya çalışıyor ne gerek var cocuguyda tedaviyle olmamış çok kafasına takıyor filan demiş oda bana sordu öyle biseymi yapıyorsunuz diye ve ayni seyi başka birinden daha duydum ve aşırı derecede sinirlendim çokta kirildim tmm tüp bebek kötü bişey değil olmasa zaten ilerde yaparız ama şu an düşünmüyorum demek istediğim boyle bir konuda benle ilgili benle konuşmadan nasıl başkalarına söyler belki gerçekten yapayı düşünüyordum kimseye söylemek istemiyordum yada kendim söylemek isterdim yani emin olmadan bana sormadan böyle konuşması çok zoruma gitti sonra ona söyledim yok dedi ondan sonra bildiğimi bildiği halde bir üzür bile dilemedi kusura bakma söylememem gerekirdi diye öylece sesiz kaldi uzun zamandır görüşmüyoruz hiç gorusmiycem vbir insan değil bir hafta sonra başka arkadaşlarla bize gelecekler yani icimde kocaman bir kırgınlık var onu atamıyorum söylediğinden daha çok sesiz kalmasından sogdum şimdi sorum siz olsanız nasıl davranirdiniz yani haklimiyim yoksa çokmu hassasım belki karışık odu kusura bakmayın
Hayır aslında çok yoğun bir işte çalışıyor ama yinede fırsat buluyorBunların hepsi işsizlikten.
Işleri güçleri olmadığı için milletin yatak odalarıyla ilgilenmeye başlamışlar.
Çok doğru söylüyorsunuz ama biraz suçta bende çok fazla güvenip çok şeyler anlattım bütün tedavilerimi sorardı bilirdi bende güvenip olduğu gibi anlatırdımAh canim.yuzume sorupta arkamdan merakli melahat gibi didikleyen bende bikac insan gordum
Sirf meraklarindan.
Ben tup bebek tedavisi gordum evet ama soylemediklerime soylemedim soylemek zorunda degiliz.ayip birsey d3gil.arkandan duyupta niye oraya gitti bunu yapti diye soruyor.Sana kesinlikle sunu dicem.
O kisiye lutfen benm ozel alanimla ilgili yorum yapilmasin bnu kimseyle konusmak istemiyorum diyin.uyarin yoksa basiniz cok agrir
Tövbe estağfurullahHayır aslında çok yoğun bir işte çalışıyor ama yinede fırsat buluyor
Hayırlı sabahlar hanımlar ne zamandır yazmak istiyorum birtürlü fırsat olmadı kendimi sorguluyorum hep benmi abartıyorum diye geliyim konuya
akraba olarakta çok yakın samimiyet olarakta çok yakın bir abla gibi gördüğüm biriydi emine abla diyelim şimdi biz çocuk istiyoruz 8 yıllık evliyim 3 yaşında kızım var kızımda çok geç oldu neyse işte hep görünen bir sorun yok dediler işte nasip kısmet olmuyor doktora gitcektim (İnfertilite) kısırlık bölüme gittim daha iyi araştırırlar diye işte oda duymuş o bölüme gittiğimi benimle konuştu gittin ne oldu filan bende zaten Muane olmadan geldigimi söyledim bana hiç öyle bişey demedi başka yakın birine galiba balkupum tüp Bebek yapamaya çalışıyor ne gerek var cocuguyda tedaviyle olmamış çok kafasına takıyor filan demiş oda bana sordu öyle biseymi yapıyorsunuz diye ve ayni seyi başka birinden daha duydum ve aşırı derecede sinirlendim çokta kirildim tmm tüp bebek kötü bişey değil olmasa zaten ilerde yaparız ama şu an düşünmüyorum demek istediğim boyle bir konuda benle ilgili benle konuşmadan nasıl başkalarına söyler belki gerçekten yapayı düşünüyordum kimseye söylemek istemiyordum yada kendim söylemek isterdim yani emin olmadan bana sormadan böyle konuşması çok zoruma gitti sonra ona söyledim yok dedi ondan sonra bildiğimi bildiği halde bir üzür bile dilemedi kusura bakma söylememem gerekirdi diye öylece sesiz kaldi uzun zamandır görüşmüyoruz hiç gorusmiycem vbir insan değil bir hafta sonra başka arkadaşlarla bize gelecekler yani icimde kocaman bir kırgınlık var onu atamıyorum söylediğinden daha çok sesiz kalmasından sogdum şimdi sorum siz olsanız nasıl davranirdiniz yani haklimiyim yoksa çokmu hassasım belki karışık odu kusura bakmayın
Evet aslında bende öyle düşünüyorum ama bir yandanda beni düşünse bana söylemden niye başkasına söyler ha insanlık hali söyledi bari telafi etmeye çalışır hiç umursamamak daha kötü benim içinTövbe estağfurullah
O zaman kendince üzülmüş sana. Ama yaptığı yanlış tabiki
Cevabınız için teşekkürler evet gerçekten benim sevip saydigim bir insan kayip etmek istemiycem bir insandı ama öyle yapması beni çok soğuttu yani icimde kocaman bir kırgınlık var onu atamıyorumKonunuzda haklısınız. Ama bence uzatmayın kendinize zarar vermemek adına. Bu olumsuz duygular insanın en çok kendine zarar veriyor inanın kendim yaşadığım için söylüyorum. Şuna odaklanın bu kırgınlık (ya da kızgınlık hissettiğiniz ne ise) sadece bi enerji ve artık benden bir daha gelmemek üzere gidiyor diyin. Geldiğinde iyi karşılayın, çünkü zaten gereken konuşmayı yapmışsınız. Baktınız düzelmedi devam ediyor o zaman da mesafe koyacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?