• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçime ata ata bir hal oldum:(

Sakin burdakilere bir sey anlatma cozum yerine ancak yadirgasinlar oyle pislik insanlar bunlar derdini anlatirsin dertli yaparlar deli yapar lar seni ...

Ama pislik falan yazmissin arkadaşım ya çokta yardimci olan arkadaslarimiz var neden öyle söylüyorsun.

peki kıskançlık olabilir mi, çekemedikleri için böyle davranıyor olabilirler mi
mesela onlar bekarsa ve sen evlisin bu yüzden bile kıskanıyor olabilirler
ya bilemiyorum ya da ben yakıştıramıyorum insanlara böylesi vicdansızlığı sırf işitme engelli diye birini dışlamak insanlık dışı geliyor :KK43:
Olmaz mii?? İşitme engelliler evlenemezmiss ben çok cektimm ben çok.
Akrabalarimdan da çok cektimmm
Anneme babama senin kizini kim alicak dediler.. Evlendim agzilari acik kaldi. Rabbim Bos birakmaz kimseyi. Kaderini Allah yazar herşeyi.
İste evlendikten sora kimse arayip sormadi. Kuzenlerim de aramadi.. Bende aramadim Ben arasam bos geliyor artik.. Arkadaslarim da ayni.. Bebeğimi kaybettikten sora kimse yüzüme bakmadi ne diyecek geçmiş olsun bi daha olur bebegin deyip aradan çekildiler.. Maalesef insanlar böle.. Yalniz kaliyorum hep

Doğuştan işitme engelli değilsin sanirim. Cümlelerin çok düzgün.

İşitme engelin ne derece peki

İşaret dili biliyor musun
İnanmiyorsun galiba. %52 isitime kaybim var. Sonradan işitme kaybiyim ben çok kitap okudumn ondan çok şükür düzgün.. Takip ediyorum okuyorum birşeyler..

İnanmiyorsun galiba. %52 isitime kaybim var. Sonradan işitme kaybiyim ben çok kitap okudumn ondan çok şükür düzgün.. Takip ediyorum okuyorum birşeyler..

İnanmadigim için değil. sana inanıyorum

Çoğu işitme engelli ekleri kullanamıyor. İsitme dereceni ogrenmek istedim sadece. Seni üzmek istemedimo_O

İşitme cihazı kullaniyorsundur zaten.

Yukarda biraz anlatmissin derdini.

Üzülme:KK19: insanlar işitme engelli olmayanlara da kötülük yapıyor. Kalp kırıyor. Yalnız bırakıyor. Anlamak istemiyor. Derdine ortak olmuyor.

Ne güzel evlenmissin. Kıskanmış onlar seni.
Bebeğin için de ne desek acın gitmez ki..Allah sabirlar versin
Yeniden olur bir bebeğin üzülme :KK19:

Bu arada annem evliliğine karisiyor diye baslik mi acsam bilmiyorum
Çok üzerime geliyor annem evliliğime..
Huzursuz hissetmeye neden oluyor.
Eşime bi suru şey yapti.
Dedim ki damadina sakin birşey deme o sana hc bisey demedi..
Esim ben gitmem annene çok laf etti.
Yani annem tam kaynanalik yapiyor çok çekti annemden esimde..
Sonunda çok iyi fircaladim annemi
Evliliğime karisma huzurumu bozma dedim cikistim.
Artik bana gina geldi..
Hic bisey anlatmiyorum anneme hic.
Hakli konustum. Beni doldurmaya calisiyor ben doldurusuna gelmiyorum.
Annem hic karismasa çok şükür bu evlilkte huzurlu ve mutluyum . Evlilikte eşimin tarafina tutuyorum. Sadece ailemiz esim ve ben. Gelecek cocuklar... O kadar.

Diğer konu acmisim esim is açmaktan vazgeçti..
Yemi is düşünse de ben olumlu bakamiyorum. Ailem ne der diye dusunmeme neden oluyor.olumlu bakamiyorum artik..

Bu arada annem evliliğine karisiyor diye baslik mi acsam bilmiyorum
Çok üzerime geliyor annem evliliğime..
Huzursuz hissetmeye neden oluyor.
Eşime bi suru şey yapti.
Dedim ki damadina sakin birşey deme o sana hc bisey demedi..
Esim ben gitmem annene çok laf etti.
Yani annem tam kaynanalik yapiyor çok çekti annemden esimde..
Sonunda çok iyi fircaladim annemi
Evliliğime karisma huzurumu bozma dedim cikistim.
Artik bana gina geldi..
Hic bisey anlatmiyorum anneme hic.
Hakli konustum. Beni doldurmaya calisiyor ben doldurusuna gelmiyorum.
Annem hic karismasa çok şükür bu evlilkte huzurlu ve mutluyum . Evlilikte eşimin tarafina tutuyorum. Sadece ailemiz esim ve ben. Gelecek cocuklar... O kadar.
Eşini ve onun ailesini sevip sayman çok güzel. Ama kendi aileni yok sayma derim ben. Hele anneni; bir sakin ol, anlamaya çalış onu neymiş derdi, neden karışmak zorunda hissediyormuş kendini bir anla. Yavrusunu korumak istiyor olamaz mı? Senin göremediğin birşeyleri görüyor olamaz mı? Sakin ol ve ailenle ne yaşıyor olursan ol eşini ve onun ailesini buna fazla karıştırma, haberdar etme. Kimse kimsenin herşeyi olamaz unutma bunu.

Eşini ve onun ailesini sevip sayman çok güzel. Ama kendi aileni yok sayma derim ben. Hele anneni; bir sakin ol, anlamaya çalış onu neymiş derdi, neden karışmak zorunda hissediyormuş kendini bir anla. Yavrusunu korumak istiyor olamaz mı? Senin göremediğin birşeyleri görüyor olamaz mı? Sakin ol ve ailenle ne yaşıyor olursan ol eşini ve onun ailesini buna fazla karıştırma, haberdar etme. Kimse kimsenin herşeyi olamaz unutma bunu.
Annemi seviyorum esimi sayarim onun ailesini de kendine karistirmiyorum..
Evet annemi çok iyi anliyorum ailemi yok sayamam anneme de giderim hep. Hep arkamdalar onlar..Ben dedim ki
Bana bisey de ama damadina sakin birşey deme dedim. Onun kalbini kirmak kirarsan oda senin kalbini kirar dedim yani ben aralari hep iyi olsun istiyorum hepsi bu.

Kaynanam hep kizini tutuyorsa annemde beni tutar. Öyle değilmi
Gelinden daha çok kizini sever Kaynanam.
Çok tutar. EE böle olursa bende annemi tutarim. Annemi ararim hakli degimiyim? Hep arkamda olucaklar onlarda tabi.

Back
X