Icime büyük dert oldu kizlar lutfen bi bakin :(

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Kizlar bisey soracam bilgisi olanlar lutfen cevap yazsin. Benim eşim geçen aralik ayinda atamasi oldu memur olarak. Yani henüz 1 senesi bitmis degil. Biz esimle 1 sene oldu evleneli. Benim annemler 2.ci evi aldilar ve annem o 2.ci evi benim uzerime tapuladi tabi esim ilk başta bu iş mevzusu olmadigi icin sorun etmedi.simdi esim ise baslarken mal bildirimi yapmasi gerekiyordu. Zaten evimiz vs hicbiseyimiz olmadigi icin esimde uzerimize bisey yok diye bildirmiş aslinda hic aklina bile gelmemis benim uzerime ev oldugu. Gecen nisan ayinda kurumda araştırma yapilmis benim adima ev oldugu ortaya cikmis ve esime bunu bildirmisler. Bu durum Ankaraya kadar uzanmis, esimde bunu bildirdi tabi. Neyse asil konuya geleyim bugün esime bildirim gelmiş sorusturma baslatmislar mahkemeye verilmiş, bildirmedigi icin. Esimin 1 senesi bitmedigi icin isten men edilme gibi bir durumu varmis. Isin kotu tarafi da eşimin ailesinin bundan haberi yok. Kp duyqrsa kiyameti koparir. Duydugumdan beri moralim cok bozuk zaten baska sorunlarimiz da var. Kizlar size sormak istedigim sizce bu durum nasil sonuclanir??? Bu konuda bilgisi olanlar lütfen cevaplarlarsa cok sevinirim

Bilemedim ki... Bir avukat arkadaş yanıtlasa çok güzel olur.
Eşiniz bankacı falan mı bu kadar sıkı takip?
Soruşturma açıldıysa savunma isteyeceklerdir. Savunmada makul birşeyler söylese kurtuluş olur mu ki?

Evet cnm zaten savunma istemisler ondan yarin savunmasini verecek. Benim korktugum isten cikarilma gibi bi durum olur mu

Savunmasına yazsın canım ailesi üzerine yapmış benim de haberim yoktu... Yeni memur olduğum içinde öğrendiğimde bunun için mal bildirimi yapmam gerektiğini bilmiyordum diye.. Sehven diye bi kelime vardır memurlukta o kurtarır... Zaten tek hatası mal bildirimi yapmaması... İçiniz rahat olsun bişey çıkmaz...

Canim iste benim esim daha asaletini almadi henüz tam 1 senesini doldurmasi lazim twm olarak mumur sayilabilmesi icin o beni korkutuyo

Canım aday memurlarla asil memurların disiplin yönetmeliği aynı.. Memurluktan atılmayı gerektirecek bi suç işlememiş.. Aday memurlarda hep korku olur bişey olurda atılırmıyım diye ama dediğim gibi.. Memurluktan atılmayı gerektirecek bi suç yok ortada..

Canım benim eşimde memur ve her 2 senede bir bu şekilde bildirim yapılıyor ve kesinlikle hersey doğru yazılması zorunlu. Şimdi eşime sordum yanlış yazilirsa ne olur diye men edilme bile olur dedi. Hani çaldı mi ne yaptilarda usulsüz olarak bildirilmedi bu durum diye dusunuyolarmis sanirim. Seni korkutmak istemem ama olma ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…