- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Evet cnm zaten savunma istemisler ondan yarin savunmasini verecek. Benim korktugum isten cikarilma gibi bi durum olur muBilemedim ki... Bir avukat arkadaş yanıtlasa çok güzel olur.
Eşiniz bankacı falan mı bu kadar sıkı takip?
Soruşturma açıldıysa savunma isteyeceklerdir. Savunmada makul birşeyler söylese kurtuluş olur mu ki?
Yani canim benim kp kiyameti koparir vallahi iş bosanmaya kadar gelir. Benim asil korkum esimi isten cikarirlar miesımın aılesı esıme benden habersızce almıs dese olmuyormu
yanı mantık olarak bu acıklama geldı bana
neden yanı senın aılen senın uzerıne almıs olamaz mı neden bu kadar karısıyorlarYani canim benim kp kiyameti koparir vallahi iş bosanmaya kadar gelir. Benim asil korkum esimi isten cikarirlar mi
Valla bilmiyorum kac no ya tabi. Ama calistigi kurum cezaevibankaysa sıkıntı.normal kurum olsa hadi neyse de.657 ye mi dahil eşiniz
Ya canim ne bileyim cok tuhaf bir aile oldugu icin sorun cikarirlarneden yanı senın aılen senın uzerıne almıs olamaz mı neden bu kadar karısıyorlar
Canim işte benim yeni soyadimla tapu yapildi yani evlendikten sonrabilgisi olmadığını söylesin. evin bekarken size alınmış olduğunu dha yeni öğrendğini bildirsin
Canim bide benim annem evi bana verdiginden felan degil kendi sosyal guvencesi acisindan benim uzerime aldi yoksa bana verdiginden degil yanineden yanı senın aılen senın uzerıne almıs olamaz mı neden bu kadar karısıyorlar
Canim iste benim esim daha asaletini almadi henüz tam 1 senesini doldurmasi lazim twm olarak mumur sayilabilmesi icin o beni korkutuyoMemur olmak ne kadar zorsa memurluktan atılmakta o kadar zordur.. Savunmasını versin.. Sıkıntı olmaz sanırım...
Canim iste 1 senesi bitmedi memur olali tam olarak asaletini tasdik etmedi yani o durum korkutuyo bizi acikcasiatamazlar zor o iş
Canim iste benim esim daha asaletini almadi henüz tam 1 senesini doldurmasi lazim twm olarak mumur sayilabilmesi icin o beni korkutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?