Kızlar ben 20 yaşındayım ve sevgilimle aramda 15 yaş fark var. Tamam ben bu farkı hazmettim artık takmıyorum ama çevreden gelebilecek tepkilerden çok çekiniyorum, pek kimselere de söyleyemiyorum ama ben sevgilimi çok seviyorum, ayrılmak, bırakmak istemiyorum
Sevgilimin maaşı nedir ne kadardır bilmem, bir kez olsun para istemedim ondan ya da arabasının modelini de bilmem bir kez olsun da binmedim arabasına şimdi birisi kalkıp da adamın parasını yiyor derse cinnet geçiririm sinirden
Ya da bu kadar güzel ve özel bir ilişki kurmuşken, dokunmaya kıyamazken birisi kalkıp da o adam bu kızı kullanıyor derse ben yine cinnet geçiririm sinirden
Neden insanlar bu kadar fesat? Neden aşk denen bir duyguya ihtimal vermiyorlar? Neden burunlarını sokuyorlar başkalarının işine? Yoksa gerçekten haklılar mı, yürümez mi bu ilişki? Ben çok güzel yürüttüğümüzü düşünüyorum keşke dışarıdan bakıp da ahkam kesenler de olmasa
Gerçi şu an bize karışan yok ama ben gelebilecek olası tepkilere ve nasıl mücadele edeceğime hazırlıyorum sanırım kendimi... Sanki yaşıt olan herkes çok mu mutlu oluyor? Hiç mi ayrılmıyor? Bir fikir verin, yorum yapın kızlar çok bunaldım ya siz olsanız öğrenseniz böyle bir yaş farkını nasıl tepki verirsiniz? Sevgilimle rahat ve mutlu olmak istiyorum ben bunları düşünüp endişelenmek istemiyorum artık
İnsanlar biz yılları devirdikçe ne kadar ciddi olduğumuzu anlayabilirler diye umuyorum sadece umuyorum

Son düzenleme: