İçime dert oldu !

1var2yok

Bi bakıp çıkıcam
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
2.055
3.427
133
Merhaba hanımlar buraya dair ilk komu açışım gerçekten canımı çok sıktı paylaşmak istedim.
Yeni tasındıgım apartmanın bi dairesinde tasındıgım dönem içinde calınann eşyalarım oldu apartman içindeyken ve sadece 1 daire doluydu ev sahibi kadının şüpheli hareketleri vardı günahını almak istemedim kapısını çalıp güzelce sordum ablacım böyle bi durum yaşadım etrafta böyle skıntılar oluyorsa tedbir alayım diye kadın tedirgin bi şekilde bikac bisey söyledi evet var gibisinden neyse tsk ettim cktm bu kez cama çıktı eşime çelişkili biseyler söylemeye başladı (nie gerek duyduysa)
Not: eşyam koli içinde o kattaydı gece saatiydi kimse yoktu apartmanda ve kapısını açtığını da duymustm .
Dünya malıdır fazla sorun etmedim derken etraftan biseyler duymaya başladık hırsızlıkla alakalı .
Bugün öğrendiğim şey beni şok etti ! kadının kocası uzun yola gidiyor aylarca eve gelmediği oluyor ve bu eve giren çıkan adamlar oluyor akraba deyip geçiyormus
Daha önce oturduğu yerden arastrma yaptık meğerse ahlaksızlıklar üstüne kadın şikayet edilmiş ve tasınmıs !
Eşim araba park ederken vs bu kadın sürekli balkona çıkıyor telefonla konusma numaraları vs bunu sadece bize yapmıyor. Yapabildiğimiz tek şey park yerini değiştirmek oldu Biz pek muhatap değiliz müteahhitten tutun eski apartmanım komşusuna kadar şikayetler aldık kadına dair
O kadar rahatsız olduk ki kamera takılmasını da bekliyoruz apartmana tabi ne olur ne olmaz ..
Selam dahi vermek istemiyorum sıkıntı hissettim paylaşmak istedim uzun oldu kusura bakmayın ...

Kadını araştırma gereğini neden duyuyorsunuz? Hırsızlık olayından sonra konuyu buraya bağlamanız tuhaf geldi. Alakasız iki konu.
Neyse kadın ne yapıyorsa yapsın. Sizi rahatsız eden konu kadının eve başka adamlar alması,ama kadını eski oturduğu yerden araştırmanız hiç hoş değil. Tanımadığınız bir insan. Ne yaptığı ile ilgilenmenize gerek yok selamı kesin yeter.

Kadını araştırma gereğini neden duyuyorsunuz? Hırsızlık olayından sonra konuyu buraya bağlamanız tuhaf geldi. Alakasız iki konu.
Neyse kadın ne yapıyorsa yapsın. Sizi rahatsız eden konu kadının eve başka adamlar alması,ama kadını eski oturduğu yerden araştırmanız hiç hoş değil. Tanımadığınız bir insan. Ne yaptığı ile ilgilenmenize gerek yok selamı kesin yeter.
Bakım bugün bizden para istedi yöneticiyim dedi halbuki yönetici bizim ev sahibi . Eşimin meslek arkadaşı bu kadının eski apartman komsusu bunun üstüne ve bize gelen laflar üstüne sordu hiç bilmediğimiz konu çıktı bu sekilde
Apartman dış kapısını kapatıyoruz sürekli açık bırakıyor biz heralde yalnız korkuyor diye düşünüyorduk insan tabiii konduramıyor biz para vermeyelim meselesi üstüne sorarken bunları öğrenmiş olduk :KK43:

Bakım bugün bizden para istedi yöneticiyim dedi halbuki yönetici bizim ev sahibi . Eşimin meslek arkadaşı nu kadının eski apartman komsusu bunun üstğnsem ve bize gelen laflar üstüne sordu hiç bilmediğimiz konu çıktı bu sekilde
Apartman dış kapısını kapatıyoruz sirkeli açık bırakıyor biz heralde yalnız korkuyor diye düşünüyorduk insan tabiii konduramıyor biz para vermeyelim meselesi üstüne sorarken bunları öğrenmiş olduk :KK43:

Yöneticiye gidip şikayet edeceksiniz öyle bir durumda.
Ben insanların söylediğine kulak asmam şahsen kendi gözlerimle görmeden inanmam. Size de aynısını tavsiye ederim günahını alıyor olabilirsiniz başkaların lafına bakarak.

Hayır kadın gelip para istiyor,siz yöneticiyi tanıyorsunuz ama eski oturduğu evden tanıdık var diye araştırıyorsunuz. Ailecek bi dedikoduculuk,başkasının hayatına karışma merakı! Alıyorsa da eve adam filan kendi bileceği iş. Ne kadar ayıp! bu konuyu buraya açmanız sizi ondan daha ahlaklı yapmıyor!

Yöneticiye gidip şikayet edeceksiniz öyle bir durumda.
Ben insanların söylediğine kulak asmam şahsen kendi gözlerimle görmeden inanmam. Size de aynısını tavsiye ederim günahını alıyor olabilirsiniz başkaların lafına bakarak.
Ev sahibimiz aynı ilde olmadığı için vekalet bize kaldı şimdilik...
Araştırma dediğim şey güvenilir meslek dahilinde de oldu diyelim kulaktan dolma deil inanın ben kadın olarak çok üzüldün sabahtan beri icime dert oldu
İnşallah sorun olmaz komşu yüzyüze bakıyoruz diye düşünüyor insan..
Hayrolsun sonu inşallah dua ediyorum ben sadece paylaştım sizinle yorumlarınıza saygı duyuyorum tabiki ...

Hayır kadın gelip para istiyor,siz yöneticiyi tanıyorsunuz ama eski oturduğu evden tanıdık var diye araştırıyorsunuz. Ailecek bi dedikoduculuk,başkasının hayatına karışma merakı! Alıyorsa da eve adam filan kendi bileceği iş. Ne kadar ayıp! bu konuyu buraya açmanız sizi ondan daha ahlaklı yapmıyor!
Yönetici maalesef biz oluyoruz ev sahibimiz burda olmadığı icin umarım o da değişir
Dediginiz gibi dedikodu adında geçse de geçici bisey olsa duasındayım tepkilerinizi anlayabiliyorum bi kadın olarak üzülüyorum sadece

Hırsızlık yaptığına dair şüpheniz varsa, bunun için polis var. Evli barkli kadın için, eve erkek alıyor diye etrafta konuşmak çok çirkin. Siz kendinizle ilgili bir durum varsa onunla ilgilenin.
Eşimde polis... duyduklarımız da dedikodu dahilinde değildi ama inşallah o şekilde olur ve biter kimsenin hayatına karışma dahilinde değiliz ama aynu apartmanı paylaşınca illaki bi mevzu bi Allahn selami olurdu diye ...

Yönetici maalesef biz oluyoruz ev sahibimiz burda olmadığı icin umarım o da değişir
Dediginiz gibi dedikodu adında geçse de geçici bisey olsa duasındayım tepkilerinizi anlayabiliyorum bi kadın olarak üzülüyorum sadece

Allah kalbinize göre versin önünüzde ki hayatınızda diyip,konunuzdan çıkıyorum.

Eşimde polis... duyduklarımız da dedikodu dahilinde değildi ama inşallah o şekilde olur ve biter kimsenin hayatına karışma dahilinde değiliz ama aynu apartmanı paylaşınca illaki bi mevzu bi Allahn selami olurdu diye ...
Kanıt peşinde de değiliz kimseyle kötü olma niyetinde de deilim bide yanlış anlaslma olmasın bizim çıkardığımız bi konu değil ...

O insanı muhatap almayın konuşmayın görmeyin selamı sabahı kesin.
Evine giren çıkan kimseyi ilgilendirmez o konuda bişey demek istemiyorum ama bunun dışında bence uzak durmalısınız, hırsızlığı yapmış işte belli bide durduk yere para istemişse zaten ne mal olduğu çıktı ortaya yöneticinize şikayet edin umarım sürülür ordan. Böyle insanlara hiç tahammülüm yok

O insanı muhatap almayın konuşmayın görmeyin selamı sabahı kesin.
Evine giren çıkan kimseyi ilgilendirmez o konuda bişey demek istemiyorum ama bunun dışında bence uzak durmalısınız, hırsızlığı yapmış işte belli bide durduk yere para istemişse zaten ne mal olduğu çıktı ortaya yöneticinize şikayet edin umarım sürülür ordan. Böyle insanlara hiç tahammülüm yok
Kiracı olduğunda şikayet üstüne apartmandan çıkarılmış şimdi bu apartmanda evin sahibi diye somut şeyler olmadan pek bisey yapılamıyor maalesef ...beni tabiki ilgilendirmez ben tanımıyorum herkes apartmana yeni taşınıyor anlatılanlar farklı yöndeydi
Yorumlariniz için teşekkür ederim...

Kiracı olduğunda şikayet üstüne apartmandan çıkarılmış şimdi bu apartmanda evin sahibi diye somut şeyler olmadan pek bisey yapılamıyor maalesef ...beni tabiki ilgilendirmez ben tanımıyorum herkes apartmana yeni taşınıyor anlatılanlar farklı yöndeydi
Yorumlariniz için teşekkür ederim...
Valla benim bir koli eşyam çalınsa aşırı derecede sinirlenirdim asla kabul edemediğim bi nokta hırsızlık. Sizi sakinliğinizden sabrınızdan ötürü kutluyorum bu nedenle. Ama o komşunun çaldığından emin misiniz

Valla benim bir koli eşyam çalınsa aşırı derecede sinirlenirdim asla kabul edemediğim bi nokta hırsızlık. Sizi sakinliğinizden sabrınızdan ötürü kutluyorum bu nedenle. Ama o komşunun çaldığından emin misiniz
Gözümle görmedim giden bi esya olsun artık dedim ama şöyle anlatayım gece 23.00 civarıydı apartmana 2.tasınan bizdik dışarda kimse yoktu mutfak eşyalarını kendimiz taşıyalım dedik arabadan indirdi eşim bi kolıyı bıraktı sen in al ben getireyim devamı dedi bende 5 dk falan geç indim biz girip cıkarken kadın bakıyordu durduk yere kapı açıp kapatmaları var
Etrafta hırsızlık oluyor mu ablacım dedigimde "evet.bizim eşya çalınırken eşim yakalayamadı gitti dedi " tamam dikkat ederiz tesekkür ederm dedm arkamdan pat cama çıktı eşime sesleniyor bu kez diyor ki bizim eşya çalınırken eşim yakaladı dövdü diyor ...ne alaka dedim içimden .. nie ona farklı bana farklı ayrıca eşime nie çıkıp bisey anlatma geregi duydu onuda anlamadım...günahını almayalım dedik apartmanla ilgili başka bi sorun olduğunda müteahhit biktim bu hırsızlardan gibi bi cümle kullanınca şüphemiz artmıstı giden eşya olsun ama insan tedbirli olmak istiyor aynı apartmanda yaşıyoruz ...

Gecen aylar da bir uye konu acmisti. Salimi ve bicagimi komsum caldi diye anahtari verdiginde evinde degerli takilari varmis onlara dokunmamis sadece onlari almis bnm aslinda orada yazmak istedigim paronayaydi sacma bir konuydu akil mantik ote siydi . Yani eside soylemis sonra benle dalga gecenler bu fikirde hemfikir olmuslar. Ben bu konularda egerki aldigina yani caldigina emin degilseniz veya namusyla ilgili gozunzle gormemisseniz aceleci davranmayin derim...

Gecen aylar da bir uye konu acmisti. Salimi ve bicagimi komsum caldi diye anahtari verdiginde evinde degerli takilari varmis onlara dokunmamis sadece onlari almis bnm aslinda orada yazmak istedigim paronayaydi sacma bir konuydu akil mantik ote siydi . Yani eside soylemis sonra benle dalga gecenler bu fikirde hemfikir olmuslar. Ben bu konularda egerki aldigina yani caldigina emin degilseniz veya namusyla ilgili gozunzle gormemisseniz aceleci davranmayin derim...
Bi üstteki yorumda eşya olayını detaylı yazdım rica etsem okuyabilir misiniz
Günahını almayalım dedim bu eşya olayını kapatmak istemiştim 1 ay oluyor yeni şeyler duyuna içimde patladı sizle paylaştım ...sagolun yorumlariniz için

Back
X