İçime dert oldu !

Bi üstteki yorumda eşya olayını detaylı yazdım rica etsem okuyabilir misiniz
Günahını almayalım dedim bu eşya olayını kapatmak istemiştim 1 ay oluyor yeni şeyler duyuna içimde patladı sizle paylaştım ...sagolun yorumlariniz için
Kadin evde aylarca yanliz kaliyormus yanliz yasayan kadinlarin hali zordur. Insanlar onlari kolayca yargilayip dislayabilirler...en mantikli cozum kamera taktirmak tasinamam demissiniz cunku..

Kadin evde aylarca yanliz kaliyormus yanliz yasayan kadinlarin hali zordur. Insanlar onlari kolayca yargilayip dislayabilirler...en mantikli cozum kamera taktirmak tasinamam demissiniz cunku..
Benim rahatsız olduğum kısım kapı gözetler gibi haller sürekli kapıdan balkondan bakmalar bi değişik hep bize denk geliyor düşünün yani arabanın park yerini değiştirdik bugün para istedi vermedik diye gidip müteahhite yalan yanlış komusmus yönetici oldugunuda kendi kendine ilan ediyor yönetici bizim ev sahibi haliyle bize düşüyor
Kamera çözüm gibi bakalım apartmana takılmalı şimdi herşey yeni olunca zamanı bekleniyor herşeyin...tesekkür ederim yorumlariniz için:)

Konu sahibinin tereddutlerini mantikli buluyorum.Ne yaptigi belirsiz insanlarla ayni yerde olmak sikintili bir durum.Cocuklarimizin ve kendi emniyetimiz acisindan dikkatli olmaliyiz.Hadi komsunu az cok taniyorsun ,ya o giren adamin sapik olmadigini nerden biliceksin?bu yolun yolcusu insanlar saglam olmuyor malesef. Ahlaksizligi mesrulastirmayi dogru bulmuyorum.Allah kotu insanlardan iyileri korusun.

Konu sahibinin tereddutlerini mantikli buluyorum.Ne yaptigi belirsiz insanlarla ayni yerde olmak sikintili bir durum.Cocuklarimizin ve kendi emniyetimiz acisindan dikkatli olmaliyiz.Hadi komsunu az cok taniyorsun ,ya o giren adamin sapik olmadigini nerden biliceksin?bu yolun yolcusu insanlar saglam olmuyor malesef. Ahlaksizligi mesrulastirmayi dogru bulmuyorum.Allah kotu insanlardan iyileri korusun.
Mesrulastirilmis olarak gordugun yorumlara senin yaptiginin adi nedir? peki haydi biz mesrulastrdik olayi sen ne yapiyorsun?
vicdanının yerine dogmalar doldurulmus insanlar sınırlarını çizmeyi bilemezler kendilerini davranıslarını tepkilerini değerlendirirken ölçü olarak vicdanı değil bazı dıs etkenleri dikkate alırlar. Sizde buradan ahlaksiz diye yazinca adi ne oluyor? Cevap yazarsaniz memnun olurum adini

Tuhafmış. Bence de başkasının evine giren çıkan sizi pek ilgilendirmemeli ama hırsızlık olayı fena. Hoş, dışarıda duran koliyi çaldığından şüphelenmişsiniz. Evinize girme ihtimali pek yok sanırım. Kapınız yeterince güvenli değilse tuzaklı kilitler var, onlardan öneririm. Kapı zorlanırsa kilidi içeriden kırılıyor, çilingirsiz açılmıyor. Yani garip bir öneri olacak ama ben bir dönem biraz tekinsiz bir yerde kalmak durumunda kalmıştım bir kaç ay. O dönem kendime komiser bir dayı uydurmuştum, söylenti çıkarmıştım bu şekilde. Güvenliğimi tehdit etme ihtimali olanlara ne derece stoper oldu bilemiyorum ama bir sorun yaşamamıştım o dönem. Belki kendinize polis, asker ailesinden geliyor süsü verirseniz çekinirler biraz sizden.

Giren 1 kişide değil gece gündüz farklı farklı ama kim kimin neyidir bilmediğim için dikkat etmemistim gündüz apartmanda karşılaştığım oldu sadece ...
Bi şekilde kadınla yüzyüze bakma durumumuz var apartman yönetimi ve için yoksa içerdeki hayatlarda herkes özgürdür kötü bi imaj altında kimse yaşamak istemez
Allah razı olsun yorumlariniz için ..

Son düzenleme:
Tuhafmış. Bence de başkasının evine giren çıkan sizi pek ilgilendirmemeli ama hırsızlık olayı fena. Hoş, dışarıda duran koliyi çaldığından şüphelenmişsiniz. Evinize girme ihtimali pek yok sanırım. Kapınız yeterince güvenli değilse tuzaklı kilitler var, onlardan öneririm. Kapı zorlanırsa kilidi içeriden kırılıyor, çilingirsiz açılmıyor. Yani garip bir öneri olacak ama ben bir dönem biraz tekinsiz bir yerde kalmak durumunda kalmıştım bir kaç ay. O dönem kendime komiser bir dayı uydurmuştum, söylenti çıkarmıştım bu şekilde. Güvenliğimi tehdit etme ihtimali olanlara ne derece stoper oldu bilemiyorum ama bir sorun yaşamamıştım o dönem. Belki kendinize polis, asker ailesinden geliyor süsü verirseniz çekinirler biraz sizden.
Eşim polis ve kadının bundan çekindiğini de düşünmüyorum daha da para isteyip almadığı için yalan söylemiş bi insan. eşim işten gelince falan kadın da hemen bi balkona çıkmalar garip garip hareketler(sadece eşime yapmıyor bunu yanlış anlasılmasın) eşim zaten kendisine abla diyen ve mümkün olduğunca pek muhatap olmayan bi insan rahatsızlığını banada söyledi insanlar bunu dedikodu sanıyor ama mesleki araştırma da var bunun içinde...büyük bi şehir de değil illaki öğreniliyor biseyler ve biz bunu değil hırsızlık noktasını araştırırken bunlar öğrendik ...tesekkür ederim yorumlariniz için..

Back
X