- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Tam olarak kaç gün sonra gittiniz? Bikaç gün oynama yapabilir normaldir. 2 gün sonra 9+0 yani 10 haftalık olmuş olacak. Ölçüm sapması 2-3 gün ise normaldir. Paniklemek için erkenKizlar hamileyim. Adet tarihime gore tam 10. haftamdayim. 7+5te doktora gitmistim kalp atisini duyduk. Bebegimizi gorduk hersey normaldi. Arada gebelik rutinleri falan yaptim. Bugun kontrolüm vardi ve doktorum 8+5 gibi gorünüyo 1 hafta geriden geliyo gec yumurtlama olabilir dedi. Gecen gittigimde tek ultrason fotoğrafı çıkartıp bize vermişti bu hafta 2 tane çıkartıp kendinede aldı. Gelisim geriligi olabilir mi acaba biseyden suphelendi ama kesinlesmeden bize soylemek mi istemedi. Icime dert oldu. Bu haftalarda gelisim geriligi olabilir mi?
Ilk ultrasonla baktiginda 7+5te gitmistim. Bugun 10+0 di. Ama 8+5 gorunuyo dedi. Yani arada 1 hafta 2 gun varTam olarak kaç gün sonra gittiniz? Bikaç gün oynama yapabilir normaldir. 2 gün sonra 9+0 yani 10 haftalık olmuş olacak. Ölçüm sapması 2-3 gün ise normaldir. Paniklemek için erken
Ya doktor cok bisey soylemeyince endiselendim cok tesekkur ederim 2 bucuk hafta sonra cagirdi bide beni o zamana kadar icim icimi yerdi bi problem mi var diye. Buraya yazayim dedim cok sagolunBi problem cikacagini sanmiyirum korkmayin normal bu haftalarda
Belli bir hafta sonrası ölçümler 2 haftaya kadar oynar ama bu kadar erken bilemedim. İnşallah sağlıkla devam eder.Ilk ultrasonla baktiginda 7+5te gitmistim. Bugun 10+0 di. Ama 8+5 gorunuyo dedi. Yani arada 1 hafta 2 gun var(
Korkmayin siz doktorunuza da cok hassas oldugunuzu bildirin bence daha cok ilgi ve bilgi verirYa doktor cok bisey soylemeyince endiselendim cok tesekkur ederim 2 bucuk hafta sonra cagirdi bide beni o zamana kadar icim icimi yerdi bi problem mi var diye. Buraya yazayim dedim cok sagolun
Cok tesekkur ederim. Gec yumurtlamaysa sikinti olmaz zaten. Geriden geliyosada doktorun soyledigi haftalari hep takip edicem ilerlerse suphelenicem artik cok sagolunİki haftaya kadar ileri veya geri olması normal ultrason ölçümlerinin...
Önemli olan geriliğin artmaması. Çok kafanıza takmayın , benim oğlumda hep bir hafta geriden geldi bir sorunla karşılaşmadık çok şükür.
Insallah bugun hareketlerini falan gorsuk cok mutlu oldum hareket ediyodu minik minik. Insallah bi sikinti yokturBelli bir hafta sonrası ölçümler 2 haftaya kadar oynar ama bu kadar erken bilemedim. İnşallah sağlıkla devam eder.
Simdilik devletteyim devlette icime en cok sinen doktor gittigim doktor o yuzden ona gidiyorum. 10 haftalik bildigim icin 2li taramadan sonra ozele gecerim diye dusundum az kalmisti hem. 2 bucuk hafta sonraki kontrolden sonra anlicam herseyi sanirimE başka bi dr daha git tatlim için rahat olsun ama ultrason ölçümlerinde 1 2 haftalık oynamalar olabilir ama ben olsam başka bi dr daha giderdim
Insallah oyledir canim ya cok sagolGeç döllenme olmuştur dert etmeyin.
Insallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına olumsuz düşünme strese girme bebeğini düşün kuzumSimdilik devletteyim devlette icime en cok sinen doktor gittigim doktor o yuzden ona gidiyorum. 10 haftalik bildigim icin 2li taramadan sonra ozele gecerim diye dusundum az kalmisti hem. 2 bucuk hafta sonraki kontrolden sonra anlicam herseyi sanirim
Tesekkur ederim adetim duzensizdi yani hep gec olurdu 35 gunde bir oda en az 35. Bu yuzden gec dollenme olabilirmis. Ama 7+5teykende gormesi ufak demesi gerekirdi o zaman bisey demeyince icime dert oldu. Gerci yavrumun kalbi gumbur gumbur cok gucluydu masallah. Hayır duaniz icinde cok sagolunnInsallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına olumsuz düşünme strese girme bebeğini düşün kuzum
Ben tam gormedim esim fotografiydi dedi2. Cikardigi kagit bebegin gelisim bilgilerinin oldugu kagittir. Dosyaniza koyacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?