- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
11+5 ve 15+3 6 haftalik oldugunu ogrendiginizden sonra beklediginiz gebelik haftasi miydi peki ne kadar fark vardi. Ya ilk gebeligim. Hem cok heycanliyim hem tedirgin :) bugun hareket etti mesela kollari bacaklari oynuyodu doktor gosterdi. 8+5 dedi bide iste.İlk kontrole gittiğimde 8 haftalık olmasını gerektiği yerde 6+3 çıkmıştı sonraki randevu da 11+5 çıktı ondan sonraki randevu da 15+ 3 hepsinin arasında tam 1 ay vardı. Doktor normal korkma olabilir dedi sıkma canını.
Benim.doktorumda 2 tane.cikarirdi. bir foto bebisin.olur.diger.foto bebehin gelisim bilgileri olur kafa cevresi karin cevresi boyu.kilosu vs. Ikiside ultrasondan cikar.Ben tam gormedim esim fotografiydi dedi
Icimi coook rahatlattiniz cok tesekkur ederim ya. SagolunnBenim.doktorumda 2 tane.cikarirdi. bir foto bebisin.olur.diger.foto bebehin gelisim bilgileri olur kafa cevresi karin cevresi boyu.kilosu vs. Ikiside ultrasondan cikar.
Bence sizinki.de.boyledir. ayrica ilk 3 ay ile.son 1 ay ultrason.verileri.yaniliyor 1 mm olcum hatasi 1 2 hafta fark ediyor. Bunu 1 subatta olcum hatasi.yuzunden.alel acele sezaryen.olmus.biri.olarak. soyluyorum. Rahat.olun.
Rica ederim :)I
Icimi coook rahatlattiniz cok tesekkur ederim ya. Sagolunn
İlk haftalarda bende gerideydim.Sonra doktorla eşitledik.En son doktor bi hafta önde gidiyoKizlar hamileyim. Adet tarihime gore tam 10. haftamdayim. 7+5te doktora gitmistim kalp atisini duyduk. Bebegimizi gorduk hersey normaldi. Arada gebelik rutinleri falan yaptim. Bugun kontrolüm vardi ve doktorum 8+5 gibi gorünüyo 1 hafta geriden geliyo gec yumurtlama olabilir dedi. Gecen gittigimde tek ultrason fotoğrafı çıkartıp bize vermişti bu hafta 2 tane çıkartıp kendinede aldı. Gelisim geriligi olabilir mi acaba biseyden suphelendi ama kesinlesmeden bize soylemek mi istemedi. Icime dert oldu. Bu haftalarda gelisim geriligi olabilir mi?
İlk doktor kontrolüne gittiğimde ki hariç diğerleri haftasıyla uyumluydu 1 2 günlük sapma var tabi.11+5 ve 15+3 6 haftalik oldugunu ogrendiginizden sonra beklediginiz gebelik haftasi miydi peki ne kadar fark vardi. Ya ilk gebeligim. Hem cok heycanliyim hem tedirgin :) bugun hareket etti mesela kollari bacaklari oynuyodu doktor gosterdi. 8+5 dedi bide iste.
Ozelede gostericem buyuk ihtimal :)Sana tavsiyetm farklı bir doktora daha git. Bana da gelişimi durmuş olabilir demişti densiz bir doktor.
Halbuki gayet iyiydi bebeğim
Ölçüm hatası da yapabilirler.
Geçen gün kilosunu ölçerken doktorum yanlış ölçtüm böyle olmamalı demişti,ikinci ölçümde daha fazla çıktı. O yüzden başka doktora daha git sen için rahat etsin.
Hosuma gitti toparlayip one gecmenizİlk haftalarda bende gerideydim.Sonra doktorla eşitledik.En son doktor bi hafta önde gidiyobir iki hafta ileri geri fark edebilirmiş bildiğim.Önemli bişey olsa doktorunuz bilgi verirdi.
Ilk kontrolumde bisi demedi doktor o yuzden tedirginligim. 7+5te gittim baya hersey normal gibi konusuyodu. Acaba cok ufak diye belli mi olmadi. Sizin ilk kontrolunuz kacinci haftanizdiİlk doktor kontrolüne gittiğimde ki hariç diğerleri haftasıyla uyumluydu 1 2 günlük sapma var tabi.
Önemli olan kalp atışı. İlk ölçümde belki yanlış bir ölçüm yapmıştır. Çok dert etmeyin. Son haftalara doğru ölçülecek çok fazla değer var ve 10 güne kadar oynuyor oğlumda hep öyle oldu. sadece iki defa muayene oldunuz üçüncüyü olduğunuzda daha net anlaşılacaktır.Insallah bugun hareketlerini falan gorsuk cok mutlu oldum hareket ediyodu minik minik. Insallah bi sikinti yoktur
Kalp atisi ilkinde cok hizliydi ikincide gumbur gumbur daha gucluydu cok hosumuza gitti insallah saglikla aliriz kucagimizaÖnemli olan kalp atışı. İlk ölçümde belki yanlış bir ölçüm yapmıştır. Çok dert etmeyin. Son haftalara doğru ölçülecek çok fazla değer var ve 10 güne kadar oynuyor oğlumda hep öyle oldu. sadece iki defa muayene oldunuz üçüncüyü olduğunuzda daha net anlaşılacaktır.
AminHosuma gitti toparlayip one gecmenizbaya arap atı misali Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn
Bugun ozele gittim. Dedim icime dert edicegime bi doktor daha gorsun erkenden. Dun 8+5denen cocuguma bugun 9+2 dendi. Adet tarihime gore geride ama icim cok rahatladi cunku adetimde duzensizdi zaten. Doktor cok şaşırdı bu nasil hareketlilik bu haftalarda bu kadar harekete cok denk gelmiyoruz ben bile heycanlandim dedi. Baktiktan sonrada bi sorun yok hersey guzel dediAminsizinkide düzelir canınızı sıkmayın.Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Öteki doktor ölçüm yaparken hata yapmış olabilir.Sizin adınıza sevindimBugun ozele gittim. Dedim icime dert edicegime bi doktor daha gorsun erkenden. Dun 8+5denen cocuguma bugun 9+2 dendi. Adet tarihime gore geride ama icim cok rahatladi cunku adetimde duzensizdi zaten. Doktor cok şaşırdı bu nasil hareketlilik bu haftalarda bu kadar harekete cok denk gelmiyoruz ben bile heycanlandim dedi. Baktiktan sonrada bi sorun yok hersey guzel dedi
Bende cook sevindimÖteki doktor ölçüm yaparken hata yapmış olabilir.Sizin adınıza sevindimbaşka doktora gitmekle iyi yapmışsınız.
Canım söylüyorum ya haftalarımı ilk gittiğimde 8 haftalık olması gereken yerde 6 haftalık çıktı sonra 11 sonra 15 çıktı. Hepsinin arasında 1 ay süreyle doktora gittim.I
Ilk kontrolumde bisi demedi doktor o yuzden tedirginligim. 7+5te gittim baya hersey normal gibi konusuyodu. Acaba cok ufak diye belli mi olmadi. Sizin ilk kontrolunuz kacinci haftanizdi
Kizlar hamileyim. Adet tarihime gore tam 10. haftamdayim. 7+5te doktora gitmistim kalp atisini duyduk. Bebegimizi gorduk hersey normaldi. Arada gebelik rutinleri falan yaptim. Bugun kontrolüm vardi ve doktorum 8+5 gibi gorünüyo 1 hafta geriden geliyo gec yumurtlama olabilir dedi. Gecen gittigimde tek ultrason fotoğrafı çıkartıp bize vermişti bu hafta 2 tane çıkartıp kendinede aldı. Gelisim geriligi olabilir mi acaba biseyden suphelendi ama kesinlesmeden bize soylemek mi istemedi. Icime dert oldu. Bu haftalarda gelisim geriligi olabilir mi?
Hahahah cok sevdiyse anne karniniİlk gittiğinde gününü tam doğru hesaplayamamış olabilirler. Genel olarak adetten sonraki ilk gün alınır. Ama adetten sonraki 3 hafta icinde de gebe kalma ihtimalin var. Gec yumurtlama derken de bunu kastetmiş diye düşünüyorum. Henüz öğrenci olduğum icin bilgilerim yetersiz. Ama endişe etmek icin çok erken. Erkek kardeşim 10 aylık doğdu. Sizinki de belki kendini ona göre hazırlıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?