- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
- Konu Sahibi tenesemisir
-
Merhaba güzel hatunlar,
her gece içen, eve sarhoş gelen bir sevgilim var
nerde kiminle nasıl içiyor bilmiyorum, dün gece napıyordun diye sordugumda, bikaç arkadaşla içtik diyor.
Ben de gururluyum ya, kim la o arkadaşların tek tek say, diyemiyorum
Mekanın resmini çek gönder diyemiyorum
Her gece her gece ne bu diyemiyorum
Melegim ya ben, I am OK diyip geçiyorum
Geçen yine sarhoş gelmiş eve, feysbukta olan yazdıgım statuyu yorumlamamış, sadece begenip uyumus
Bahanesi yine biraz sarhoştum oldu
Kızgınım ya, görüşmeden önce resim yolluyor, yakışıklı yüzünü göreyim de yumuşayayım diye
Kızmıştım güya, ama yüzyüze görüşünce yine OK diyip gülmeye başladım
Her gece eve sarhoş gelinir mi eve ya ? Ama gel görün ki bu duruşumu koruyamıyorum onun karşısında. Ne yapayım ? Ya içime kurt düşürün ya da senin karışma hakkın yok diyin...
İyi yapmışsın :)) bir daha sensiz bir yere gidip içmesin !! :)Erkekler genellikle yakın arkadaşlarıyla içer. Tanımıyor musun hiç?
Bak şöyle bi olay anlatayım sana, erkek arkadaşımla biz anlaşmıştık başta dışarda ayrı ayrı içmece yok diye. Neyse bunun oyun oynadığı yer vardı. Neredeyse her gün uğrardım oraya sonra giderdik eve. Yine bi gün bendeki ders notlarını vermeye gittim baktım yok. Nerde dedim. "x diye erkekle şu bara gittiler" diye. Tabiki delirdim hemen oraya uçtumoturdum masaya burnundan getirdim.
Ama biz başta böyle anlaştığımız ve öyle davrandığımız için bu hareketine kızmıştım ben.
Sen sesini çıkarmadıysan kızdığını nasıl anlayacak ki?
Yani ben senin yerinde olsam sarhoş olduğunda güzelce laf alırım. "Aaa X var mıydı bugün öyle mi demiştin" falan derim. yok derse de "aaa kim vardı ki" derdim
Öyle adamla ömür geçmez.Alışmış kudurmuştan beterdir.
Ya içkiyi bıraksın yada siz onu.
Düğün gecesi tövbe edip bir daha içmeyeceğini mi düşünüyorsun ?
Buna inanıyor olamazsın herhalde...
Her gece icen adamdan ne hayir bekliyorsun acaba ?
Bira içiyoruz diyor ama bilmiyor şarap da içiyor belki.. Sarhoş olmuyor diye düşünüyordum ama gece (sabah 4 aslında) eve geliyor, sabah soruyorum sarhoştum uyudum hemen diyor..Bir de alkol alıyorsan bilirsin. Her gün içersen sarhoş olman zorlaşır. Hele ki uyuyacak kadar. Her gün de rakı içmiyorlardır heralde?
Yazdıgım şeye yorum yapmadıgını gördüğümde 'ne bu ya, ayrılıcam ben' diye sinirlenmiştim ama acaba çok mu tepki gösteriyorum diye düşünüp geri vites yaptım, tamam seni değiştirecek değilim dedim yine ben kapattım konuyu.hep ok denir mi ya.sevgılıyken tepkinizi belli etceksınızkı o sızı sız onu tanıycaksınız.sevmıyosanız bu durumu bellı edın.evlenınce gec oluyo sonra sorun oluyo nasıl vazgecer dıye dusunmek zorunda kalıyosunuz.tartısmalar.sonra sıze bnı böyle kabul ettin derse napcaksınız.sımdı sız ona karısabılırsınız oda sıze bunlar normal seyler.
Bira içiyoruz diyor ama bilmiyor şarap da içiyor belki.. Sarhoş olmuyor diye düşünüyordum ama gece (sabah 4 aslında) eve geliyor, sabah soruyorum sarhoştum uyudum hemen diyor..
Yazdıgım şeye yorum yapmadıgını gördüğümde 'ne bu ya, ayrılıcam ben' diye sinirlenmiştim ama acaba çok mu tepki gösteriyorum diye düşünüp geri vites yaptım, tamam seni değiştirecek değilim dedim yine ben kapattım konuyu.
Zaten eger bu bir sorunsa tek çözüm bugun ayrılmak, kimseyi değiştirme hakkım yok...
ehe :) utandım ilk mesajda yazamadım...o zaman sen de git bi gün? yada içerlerken "çok sıkıldım 5 dk uğrim sonra abur cubur alıp eve dönerim" desen. Gittiği alkollü mekan bence önemli. Şarap da içiliyorsa sanmıyorum kötü mekan yada kıraathane olduğunu. öğrenmek bilmek hakkın. gerçekten bilmelisin hem sen rahat edersin sonunda.
nereye gıderse gitsin her gece hergece oldumu olmaz bu adam evlenınce aa ben evlendım dıye evrım geçirmıycekya hadı evlenmıyorsunuz böyle devam edıyor dıyelım işte bak şimdide rahat değilsin adamı tee burdan yönetmen imkansız gitmedim der gene gider ya böyle kabul edıceksın yada belliehe :) utandım ilk mesajda yazamadım...
Sevgilim Kanadada yaşıyor :) ben türkiyedeyim :) gururum izin vermedigi sürece, arkadaşlarını ve mekanı ögrenebilme ihtimalim yok :)
How I met your mother'da gittikleri bar cafe gibi bi yerdi, herkes agzıyla içiyordu :)
ben de öyle cafe gibi dogru düzgün bir yerde içtigini hayal ediyorum her gece
bilmiyorum kiSöyle düsün diyelim ki evlendiniz o hep ``Biraz sarhos`` olacak,
Kaldirabilirmisin bunu ?
bilmiyorum kifarklı ülkelerde olunca bunu tahmin etmesi de zor oluyor
'biraz sarhoş' olunca ne yapar ne eder, kavgalıysak sinirliysek birbirimize, tepkisi ne olur hiç bilemiyorum
o yuzden size soruyorum zaten... bu iyi bişey değilse, şimdiden bitsin, herkes yoluna baksın..
ehe :) utandım ilk mesajda yazamadım...
Sevgilim Kanadada yaşıyor :) ben türkiyedeyim :) gururum izin vermedigi sürece, arkadaşlarını ve mekanı ögrenebilme ihtimalim yok :)
How I met your mother'da gittikleri bar cafe gibi bi yerdi, herkes agzıyla içiyordu :)
ben de öyle cafe gibi dogru düzgün bir yerde içtigini hayal ediyorum her gece
degıstırmede tabıkı ama bn bu sekılde rahatsız oluyorum.bnım için bu fedakarlıgı yaparmısın içmenı ıstemıyorum saglınada zararlı dıye belkı onu ıckıden sogutabılırsn.degısmezsede onu böyle ya kabullenırsın hep böyle olur.yada ayrılırsın.içkici bi adamla bi ömur gecmez.yarın bıgun senı evde bırakır arkadaslarıyla içmeyede gider.sonra allah korusun aldatır sarhostum hatırlamıyorum der.zor ayda yılda bır belkı normal olabılır.ama hergece olması sizi üzer.belkıde ıcer ıcer döver.ıckı butun kötuluklerın anası.
nereye gıderse gitsin her gece hergece oldumu olmaz bu adam evlenınce aa ben evlendım dıye evrım geçirmıycekya hadı evlenmıyorsunuz böyle devam edıyor dıyelım işte bak şimdide rahat değilsin adamı tee burdan yönetmen imkansız gitmedim der gene gider ya böyle kabul edıceksın yada belli
Yabancı ülkedeyse bu anlattıkların normal. Benim de aklımda şimdi gayet bi bara gidip içtikleri geldi. Hani böyle iş çıkışı falan.
Önemli olan senin, sevgilisinin bu yaşam tarzına alışabilcek olman. Yinede "gittiğiniz yer güzel mi aşkım merak ettim" diyebilirsin kötü bi soru değil ki bu :) gururla da alakası yok boşver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?