- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi tenesemisir
-
Bizim evde içki içilmedigi için ben içki kokusu aldıgım adamdan bile tiksinen biriyim, alkol çok uzak bişey bana. O yuzden ben ne 'arkadaşlarla içtik'i , ne de 'biraz sarhoştum'u normal karşılıyorum aslında. Ama dedigim gibi su içer gibi bira içen birisi kendisi. Bira içmese agzını bıçak açmaz herhalde. Onların kültürlerinde çay yok, napsın adamlar bira ile idare ediyor :)
Ve dediklerinde haklısın, yarın bigun aldatmanın, dayagın bahanesi olarak sarhoşlugu öne sürebilir. Şimdiden ne desem sarhoştum diyor zaten
Birasız haline şahit olmadım desem yalan olmaz. Çok kuul, çok kafası rahat, çok sakin biri diye yanıp tutuşuyordum ama şimdi işin rengi değişti...
Sarhoş olunca ne yapıyorsun diye sordumEvlenincede farkli ulkelerde yasamayacaksiniz sanirim degil mi ?
Sarhos insan ne yapar sacmalar sacma sapan hareketler yapar belki dover belki sover ne yapacak baska ???
nerde tanistiniz merak ettim ? ciddi mi dusunuyorsunuz
o rahatlık bira kafasıymış megersemtabı rahat adam çok etkileyici ama sadece karşıdan sevgilin türk değil herhalde
Sarhoş olunca ne yapıyorsun diye sordum
Çok konuşuyorum, egleniyor hissediyorum dedi
Benimle tanıştıgında da sarhoştu sanırım, sarhoş olmadıgı bi zaman aralıgı bilmiyorum :)
Zaten yabancı ülkedeki insanlar iki kelam konuşmak için içme ihtiyacı hissederlermiş, öbür türlü konuşmaya çekinirlermiş
Farklı bir kültür işte...
soruyum dimi :) tamam yazıyorum şimdi :) bu gece iş çıkışı yine içecekler çünkü
Ula biz iş çıkışı çay içmeye gideriz, bunlar bira içiyorlar :)
Azaltırım, ama bırakmam dedi. Azaltır mı acaba ? hiç sanmıyorum.
Arkadaşım kusura bakma bu nasıl bir ilişki
Nerde=bilmem
Kiminle=soramam
Niye hergün sarhoş=gurur yaparım sorgulamam
Arkadaşlarını=tanımam
Sinirlenince nasıl tepki verir bilmem.
Sence içine kurt düşmesine gerek varmı ortada ilişki yok./B]
bizim için neden mutlu bir son göremedin ? sorun onun içmesi mi - yabancı bi ülkede yaşadıgın için buna sen de normal diyebiliyorsun ?Yurt disinda yasiyorum...Burdakilerde ekmek su alir gibi biralara ickilere saldiriyorlar,
adam yolda kola icer gibi bira icerek geziyor bunye aliskin heraldeki sarhos gibi gorunmuyorlar,
dedigin gibi kültür farki aslinda ben sizin icin mutlu bir son göremedim yani evlilik gibi,
böyle giderse sadece birbirinizle vakit gecirirsiniz o kadar,o da buna hayir demez bence...
belkide yanilirim bilmiyorum ama bence kendine göre biriyle yola devam etsen senin icin daha hayirli..
bizim için neden mutlu bir son göremedin ? sorun onun içmesi mi - yabancı bi ülkede yaşadıgın için buna sen de normal diyebiliyorsun ?
o rahatlık bira kafasıymış megersem
Türk değilbyük konuşmayayım da Türk sevgili istemiyorum :)
Evet türk istemiyorsam sarhoşluguna katlanıcam :)türk düşünmuyosan ozaman boşuna ayrılma geneli böyledir zaten
bu arada yuzyuze görüştünüzmü sanal bişimi bu
bizim için neden mutlu bir son göremedin ? sorun onun içmesi mi - yabancı bi ülkede yaşadıgın için buna sen de normal diyebiliyorsun ?
İlla evlenmemiz gerekmiyor ki, zaten şu an evlilik bişey gündemde değil :) O nedir ? :)
yerel bir ifade :) en azından benim akrabalarım kullanıyor böyle fiil çekimlerini :)"Dusurunsene" nasil guzel bir ifadedir. Pek sevimli. :)
Haklısın.aslında ben içme konusunda fikir beyan etmek istemiyorum ama böyle bir adamın evlilik hayatına uyum sağlamasının kolay olmayacağını düşünüyorum.
bir de duygu ve düşüncelerini ifade etmezsen, sen nasıl "sen" oluyorsun, nasıl biri olarak tanıyor ki seni, sonsuz hoşgörü hoşgörü değildir, saflık gibi bişey oluyor.
Her insanın karşı olduğu, hoşlanmadığı, uzak durmak istediği ve yasakladığı şeyler olabilir, kaygılarına ilişkin konuşmalısın sevgilinle. ama yargılar gibi değil, sadece bu konuda düşüncelerini öğrenmek ister gibi yap.
ama konuşamayacaksanda kendine dert etmene gerek yok bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?