Çocuğun temizliği ile ilgilenmediğini düşünüp belki şaka yollu uyarmak istiyordur.
Çorapları neden pis .
Kadın, çoraplarını hep pis görmüş. Bi de sümüklü görmüş. Yürümeye başlayan çocuk var evde, halınız ve yerler çoraplarını batıracak kadar pis olmamalı.Ama ilgileniyorum hemde fazlasia bebwgim mis gibidir.
açıkça söyle bir kaç sefer böyle söyledin çocuğumu pis buluyorsan gidip gelmeyelim bundan sonra diye.
Kadın, çoraplarını hep pis görmüş. Bi de sümüklü görmüş. Yürümeye başlayan çocuk var evde, halınız ve yerler çoraplarını batıracak kadar pis olmamalı.
Bu soruyu sordugunuza gore cocugunu yok sanirim benimde 1 yasinda oglum var ve yeni yeni yurumeye ugrasiyor dusuyor kalkiyor emekliyor filan coraplari cok cabuk kirleniyor gunde 2 defa corabini degistiriyorum,cocuk bu sonucta onlarin kirlenen coraplarina kurban olsunlarÇorapları neden pis .
Ay suan bile kotu oldum.
Nasil pis olur ya yawrum;(
Ama en iyisi soylemek bnce ins dogru cumlelerle soyluyebilirim
Kimse kimsenin kirlenen çoraplarına kurban olmasınBu soruyu sordugunuza gore cocugunu yok sanirim benimde 1 yasinda oglum var ve yeni yeni yurumeye ugrasiyor dusuyor kalkiyor emekliyor filan coraplari cok cabuk kirleniyor gunde 2 defa corabini degistiriyorum,cocuk bu sonucta onlarin kirlenen coraplarina kurban olsunlar
o sizin çocuğunuz belki size temiz geliyordur.
belki kadın çocukları sevmiyordur.
sorun o değil siz kadının tavrından rahatsız olduysanız görüşmemeyi teklif edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?