İçime oturdu. Abartiyormuyum.Bebeğim .komsüm

Bazi harflerim skntili bir basiyor bir basmiyor ondan bu karmasa.
Baskada birseye cvp vermi.yorum.
Bunda kızacak bir şey yok aslında arkadaş gayet iyi açıklamış bende katılıyorum komşunuz açık sözlü içten pazarlıklı değil belli ki ayrıca eleştirilere açık olmalısınız bizlere sorduğunuza göre bizde fikirlerimizi sunuyoruz beğenir ya da beğenmezsiniz ama saygı..

ayan yorumlarina nasil
Aciklma yapdema gergi duyuyorum cunku farkli yere cekiyolar.l
Komsumun gereksz ve abartili gerckle bağdasmayan üslubuna ne demeli diyorum.
Akil istiyorum geln yorumlar alakasizKendimi ifade etmeye calisyorum

Çalışmayın işte :)
Sabah akşam ev süpürürüm bazen demişsiniz mesela.
Süpürmeseniz ne olur?

Ben çalışan kadının hafta sonu bir gün temizlik günüm süpürme de o günü bekler.
Çocuğum olsaydı da aynen bu olurdu. Fazlasına gücüm yetmez.

Beni pis bulan, evimi tozlu bulan kapımı çalmasın, evine de davet etmesin.
Ben kimsenin evinde yerin tozuna bakmıyorum çünkü güler yüzlü mü ona bakıyorum.

Bir insanın kalbini kırarken komşu olsan ne olur, birlikte çay kahve içsek ne olur?
Hayatımda böyle ilişkilere yer yoktur benim.
Ciddi anlamda açıklama bile yapmadan azaltın ve yavaş yavaş sonlandırın görüşmeyi.
Böyle bitmesini istemeyen kişi neden diye sorar. Çok kırıldım diye o vakit anlatırdım ben olsam..

Pis dedigim.
Surekli yurumeye çalisiyor hep ayakta balkona cikiyor cok serili değil.Ister istemez toz oluyor buda geciyor corabina yani
Balkona cikarken patik giydirin
Bende eve geldigimde bebegimin cotaplarini pis gorunce bakicima soyleniyorum acikcasi cunku cok kotu bir goruntu
Komsunuz hakli demiyorum tabi ki ama benim icimden gecirecegim seyi o yuzunuze soylemis

Birsey demeyin sizi seviyor ki davet ediyor.belki yeni temizlemistir evi coraplarda takilmistir gözüne.bebeginiz etrafi kurcalayinca da ilgilenmenizi beklemistir belki.önemli olan icten pazarlikli olmamak.ask olsun falanla gecistirin.sümüklü deme cocuguma falan deyip susturun.o da zaten birsey söylerseniz size saka yaptigini söyleyecektir.gereksiz yere aranizda gerginlik olmasin.

Meela baskBir komsum var oda sey der.
Annen ne suruyor sana hp mis gibi .kokuyorsun filan.der.
Biraz kisknclik yapiyor gibi me geliyo komsum 10 yildir cocugu olmuyor .
Yeni yeni hamile blki
Bebekler zaten genelde hep güzel kokar ayrıca komşunuz bebeğiniz pis kokuyor dememiş çorapları pis ve sümüklü demiş. Bu yorumunuzda çok acı 10 yıldır çocuğu olmuyor diye kıskanç ilan etmeniz çok ayıp. Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz. Çocuğu olmadı diye herhangi bir şeyi eleştirince kıskanç olur zaten sizin gibi zihniyetlere göre...

Çoraplarını sık sık değiştirin sizde. Çocuk daha oral dönemde. Ayağını da yalıyordur, elini de sürüyordur. Bi gün o çorabı ağzında bulursunuz. Hep kirli görünce kendince uyarmak istedi heralde. Yada çok sevecen ve anlayışlı bi komşu değil.

Valla onu bunu bilmem, ben bile bazen günde otuz kere ayni seyi yapmaktan sikilip azicik yüzü kalsin öyle dedigim oluyor.
Insanlara da denk geldigi oluyor. Utanmali miyim? Basta utandim ama sonra ben bu sekildeyim dedim kapattim.
Benim metodum cocugu özgür birakmak. Kendileri yiyorlar, döküyorlar saciyorlar.
Gün icinde o kadar cok pislik oluyor ki evde.
Üst bas degisiyor sürekli ama yine de kirleniyor.
Mesela kücügüm henüz bir yasini gecti ablasina dondurma alinca o da istiyor, zararli mi evet; fakat cocuk icin dondurma süper birsey. Onu da diger süper anneler(!) gibi yapamiyorum. Cocugum döke saca yiyor. Hatta gün icinde yüzünü silmekle ugrasamiyorum sokuyorum banyoya bir güzel, sonrasinda yarim saat icinde yine kirleniyor.
Evim de cok dagiliyor kirleniyor. Duvarlar boya icinde, cogunlugu badanayla kapattim yenileri ekleniyor. Ama inanin büyük kizim dört yasinda inanilmaz güzel kalem tutuyor, adini yazar ve resimi cok iyidir.
Simdi benim evde kurallar baskadir, temizlik önemlidir ama ilk planda degildir. Yani kirlenebilme hakki taniyorum.
O sekilde cocugumu görenler icin ben pis bir anneyim.
Ki kücügümün burnu sürekli akar, ateslenmez hastalanmaz fakat o burun masallah akar durur. Sürekli silemiyorum, cünkü cocuk hreket halinde ve de ben de insanim tek görevim burun silmek degil.
Fakat görünürde benim cocugum sümüklü, yeri gelir üstü kirli olur. Ne yapalim. Varsin bana pis desinler, cocuklarim cok saglikli bir sekilde büyüyor. Baskisiz ve de takintisiz.
Disarida hicbir canliya, arkadaslarina zarar vermemislerdir. Ne vurmayi bilirler ne de hircinlik.
Büyük kizim evde ne kadar döküyorsa da disarda, bir baskasinin evinde asla izinsiz birseye dokunmaz almaz.
Bakmayin ben de doluyum kendimi aklamaya calistim. Insan gercekten yargilaniyor bazen ve kisinin üzerinde kara leke gibi sürekli aklanmak istiyor.

Kadın demek ki hep çocuğun o hallerine denk gelmiş ve içinde tutmamış söylemiş. Bir daha söylerse sizde susmayın söyleyin ya da mesafe koyun. Çoraplar neyse de sümüklü çocuk görünce bende ne pasaklı anne diye düşünüyorum. Ayrıca her yeri karıştıran çocuktan bende hoşlanmıyorum. Çocuğuma da ayrıca dikkat ederim bir yeri açmasın kurcalamasın diye.

Herkes de vayyy nasıl pis olur çoraplar deyip durmuş. Havalar sıcak gidiyor. Cam pencere hatta bazen balkon kapısı açılıyor. Benim çocuğum da sık sık balkon kapısının girişine basıyor... her an yanında olamıyorum. temizlikçimin kv hastalandı gelemiyor, sildirmedim halıfleksleri yeterince temiz değil maalesef. Ben zaten çalışıyorum. Gelip geçici şeyler bunlar çanınız sağ olsun:)

olabilir.
ama dediğim gibi onun neyi neden yapıp söylediği önemli değil önemli olan söylediklerinin sizi kırması. önemli olan sizsiniz.
Siz psikoloji ile falan mı ilgileniyorsunuz? Genelde yorumlarınız hep psikologların verdiği cevaplar gibi (bir dönem gitmiştim) hep önemli olan sensin onun onu neden yaptığı değil yada karşı tarafı değiştiremezsin sen istediğini yapmaya devam et derdi.

Balkon tehlikeli degil yuksek demirli ve yuksek duvarli ben bile asagiyi goremiyorum yani

İyi ozamn bosver gerisinı .Bana herkez çocuğuna cok temiz bakıyosun diolar . Çok hosuma gidiyo. Sen evde degıstırmıyosan bile kimsenin agzına laf verme çıkardığındaçıkardığında bebeğini pırıl pırıl cıkar

Başkasına giderken çoraplarını değiştiriver sana pür ü pak geliyordur da huylar çeşit çeşit, çok rahatsızsan görüşmezsin olur biter atla deve değil ya.

yok uzaktan yakından alakam yok:)
işletme mezunuyum mesleğim rakamlarla.
özel bir ilgimde yok.
sadece yapı olarak dik başlı ve insanlara he he deyip geçip bildiğimi okuyan bir tipim.
kendi doğrularımı birilerinin bir şeyler söylemesiyle değiştirmem şüpheye bile düşmem.
ha sonucu olursa da katlanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…