Benim evde de çocuk geliyor geziyor ama çorapları hiç kirlenmiyor (balkonda da dahil)acaba temizlik konusunda daha dikkatli olsanız ya da bebeğe ayakkabı giydirseniz olmaz mı
Bunda kızacak bir şey yok aslında arkadaş gayet iyi açıklamış bende katılıyorum komşunuz açık sözlü içten pazarlıklı değil belli ki ayrıca eleştirilere açık olmalısınız bizlere sorduğunuza göre bizde fikirlerimizi sunuyoruz beğenir ya da beğenmezsiniz ama saygı..Bazi harflerim skntili bir basiyor bir basmiyor ondan bu karmasa.
Baskada birseye cvp vermi.yorum.
ayan yorumlarina nasil
Aciklma yapdema gergi duyuyorum cunku farkli yere cekiyolar.l
Komsumun gereksz ve abartili gerckle bağdasmayan üslubuna ne demeli diyorum.
Akil istiyorum geln yorumlar alakasizKendimi ifade etmeye calisyorum
Balkona cikarken patik giydirinPis dedigim.
Surekli yurumeye çalisiyor hep ayakta balkona cikiyor cok serili değil.Ister istemez toz oluyor buda geciyor corabina yani
Annenin sagligi yerindeyse bu devirde corabi veya ustu pis gezen cocuk garip geliyor bana. Su var sabun var makina var.
Bebekler zaten genelde hep güzel kokar ayrıca komşunuz bebeğiniz pis kokuyor dememiş çorapları pis ve sümüklü demiş. Bu yorumunuzda çok acı 10 yıldır çocuğu olmuyor diye kıskanç ilan etmeniz çok ayıp. Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz. Çocuğu olmadı diye herhangi bir şeyi eleştirince kıskanç olur zaten sizin gibi zihniyetlere göre...Meela baskBir komsum var oda sey der.
Annen ne suruyor sana hp mis gibi .kokuyorsun filan.der.
Biraz kisknclik yapiyor gibi me geliyo komsum 10 yildir cocugu olmuyor .
Yeni yeni hamile blki
O değilde .Lutfen çocuğunun balkona gitmesine izin verme Allah korusun ayaklanmış cok tehlikeli. çorabı gec çocuğuna dıkkat et
Siz psikoloji ile falan mı ilgileniyorsunuz? Genelde yorumlarınız hep psikologların verdiği cevaplar gibi (bir dönem gitmiştim) hep önemli olan sensin onun onu neden yaptığı değil yada karşı tarafı değiştiremezsin sen istediğini yapmaya devam et derdi.olabilir.
ama dediğim gibi onun neyi neden yapıp söylediği önemli değil önemli olan söylediklerinin sizi kırması. önemli olan sizsiniz.
Balkon tehlikeli degil yuksek demirli ve yuksek duvarli ben bile asagiyi goremiyorum yani
Siz psikoloji ile falan mı ilgileniyorsunuz? Genelde yorumlarınız hep psikologların verdiği cevaplar gibi (bir dönem gitmiştim) hep önemli olan sensin onun onu neden yaptığı değil yada karşı tarafı değiştiremezsin sen istediğini yapmaya devam et derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?