Yoo dört tane çocuğum varBu soruyu sordugunuza gore cocugunu yok sanirim benimde 1 yasinda oglum var ve yeni yeni yurumeye ugrasiyor dusuyor kalkiyor emekliyor filan coraplari cok cabuk kirleniyor gunde 2 defa corabini degistiriyorum,cocuk bu sonucta onlarin kirlenen coraplarina kurban olsunlar
Kimse kimsenin kirlenen çoraplarına kurban olmasın
Hoş konuşmamış olabilir ama en az onun kadar itici bu şekilde konuşmak
Valla bende şaşırdım bu muhabbete. Bende hiç kirli diye değiştirmedim çorapları. Sonuçta koltuk altında mı sürünüyor bu bebeler ne oluyorYoo dört tane çocuğum var
Hepsi yürüdü . Çokta titiz bir insan değilim. Ama çocukların çorapları hiç kirlenmezdi .
Temiz evde niye kirlensin ki
Meela baskBir komsum var oda sey der.
Annen ne suruyor sana hp mis gibi .kokuyorsun filan.der.
Biraz kisknclik yapiyor gibi me geliyo komsum 10 yildir cocugu olmuyor .
Yeni yeni hamile blki
Yoo dört tane çocuğum var
Hepsi yürüdü . Çokta titiz bir insan değilim. Ama çocukların çorapları hiç kirlenmezdi .
Temiz evde niye kirlensin ki
Olabilir. Ben de cok titiz biri değilim . Yargılamadım kusura bakmayın.Pis dedigim.
Surekli yurumeye çalisiyor hep ayakta balkona cikiyor cok serili değil.Ister istemez toz oluyor buda geciyor corabina yani
Görüşme zorunluluğu mu var?
Karşınızdaki kişi kırıcı olduğunda size kırıcı olmanız için sebep vermiş olur.
Sıkıldık senden diyeni de çok rahat kırmalı hani..
Pis de olabilirsiniz herkesin temizlik anlayışı farklı nihayetinde.
Neden açıklama yapma gereği duyuyorsunuz ki burdakilere bile?
Ne kadar temiz olduğunuz sizi ve sizinle birlikte yaşayanları bağlar.
Dış kapının dış mandalları da rahaoluyorlarsa mesafe koysun laf koymasın!
Birkaç tavsiyem olacak. Öncelikle harfleri yutmadan yazın. Okumak zor oluyor.
İkincisi, insanların evine giderken bari çocuğun çorabı pisse değiştirin. Kim ister ki evinde pis çorapla gezilsin... Çocuğunuz size temiz pak gelebilir, ama kendiniz söylüyorsunuz işte, pismiş çorabı.
Son olarak, çocuğunuz başkasının evini kurcalayamaz. Buna izin vermemelisiniz. Bu daha başlangıç. Nasıl alıştıtırsan öyle gider. Elalemin evini karıştıran çocuğa çoğu insan hoş bakmıyor. Çoğu ev sahibi kırmamak için sesini çıkarmıyor sinirlense de. Bu kadın dobraymış, her şeyi direkt söyleyince zorunuza gitmiş. Halbuki komşu rahatsızlıklarında haklı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?