İçime oturdu. Abartiyormuyum.Bebeğim .komsüm

Yoo dört tane çocuğum var
Hepsi yürüdü . Çokta titiz bir insan değilim. Ama çocukların çorapları hiç kirlenmezdi .
Temiz evde niye kirlensin ki

Bir de yahu bebeğin çorabı kirlenecek kadar nasıl bir ortam bu, benim de bebeğim evde çorapla dolaşıyor ama bir kere bile kirlendi diye değiştirdiğimi hatırlamam, ya terlemiştir, ya üstüne birşey dökmüştür ya ıslanmıştır.
Yani bu çocuk kirin pisin tozun içinde dolaşmıyor herhalde çorap pis diyecek kadar bu kadar abartacak birşey var mı bilemedim.

Kimse kimsenin kirlenen çoraplarına kurban olmasın
Hoş konuşmamış olabilir ama en az onun kadar itici bu şekilde konuşmak

Kurban olurum lafi sevgiden gelir dile takldigi icin yoksa kimse kmseye gerckten kurban olmuyor.
Ben gunde en az 100 kere klnirim bu lafi yawruma yemegine kurban sacuna kuurban vs vs vs

Hepsi yürüdü . Çokta titiz bir insan değilim. Ama çocukların çorapları hiç kirlenmezdi .
Valla bende şaşırdım bu muhabbete. Bende hiç kirli diye değiştirmedim çorapları. Sonuçta koltuk altında mı sürünüyor bu bebeler ne oluyor

Meela baskBir komsum var oda sey der.
Annen ne suruyor sana hp mis gibi .kokuyorsun filan.der.
Biraz kisknclik yapiyor gibi me geliyo komsum 10 yildir cocugu olmuyor .
Yeni yeni hamile blki

olabilir.
ama dediğim gibi onun neyi neden yapıp söylediği önemli değil önemli olan söylediklerinin sizi kırması. önemli olan sizsiniz.

hic bosuna kendinizi üzmeyin.Ben sizin yerinizde olsam iletisimi keserdim.Buradaki bir kac yoruma da ayri sasirdim.Neden cocugun corabi kirli olmasin ki?Ne var yani bunda?Her zamanki türk kadini titizligi.Keske her konuda bu kadar detayli düsünebilseler insanlar.Herkesin temizlik anlayisi da farklidir.Cocugun burnu da akabilr, coraplari da kirlenir.Üstü de kirlenir.Cocuk bu oyuncak bebek degil.

Komsu o tabiri kullandi xi7e direk oyle yzdim .
Kirli diye yoksa oyle leş ddurumda degil yani normal corabin alti biraz karariyor yani renjgi donuyor tozdan filan

sıkıldık senden ne demek ya dengesize bak kırılmamasi icin neden ugrasiyorsunuz ki bence direk kirarak konusmalisiniz hadsiz şey

İyi de çoraplarını hemen değiştirin madem. Evde umursamıyosanız bi yere giderken ayaklarını yıkayıp değiştirin çoraplarını. Şaka yollu uyarmak istemiştir kadın.

Ben de hiç bilmem kirli tozlu oğlumu çok dikkat ederdim hijyenine. İyi ki de etmişim toz da dahil bi sürü alerjisi var hemen bronşit oluyo. Sizde dikkat edin bence sağlığı için.

Pis dedigim.
Surekli yurumeye çalisiyor hep ayakta balkona cikiyor cok serili değil.Ister istemez toz oluyor buda geciyor corabina yani
Olabilir. Ben de cok titiz biri değilim . Yargılamadım kusura bakmayın.
Benim balkonlar kapalı. Her yer ev gibi .

Görüşme zorunluluğu mu var?
Karşınızdaki kişi kırıcı olduğunda size kırıcı olmanız için sebep vermiş olur.
Sıkıldık senden diyeni de çok rahat kırmalı hani..

Pis de olabilirsiniz herkesin temizlik anlayışı farklı nihayetinde.
Neden açıklama yapma gereği duyuyorsunuz ki burdakilere bile?

Ne kadar temiz olduğunuz sizi ve sizinle birlikte yaşayanları bağlar.
Dış kapının dış mandalları da rahatsız oluyorlarsa mesafe koysun laf koymasın!

Bebeğinizi komşu evine mi gönderiyorsunuz bu devirde?
Edit:yanlis anlamisim.hepberaber gitmisler

Birkaç tavsiyem olacak. Öncelikle harfleri yutmadan yazın. Okumak zor oluyor.

İkincisi, insanların evine giderken bari çocuğun çorabı pisse değiştirin. Kim ister ki evinde pis çorapla gezilsin... Çocuğunuz size temiz pak gelebilir, ama kendiniz söylüyorsunuz işte, pismiş çorabı.

Son olarak, çocuğunuz başkasının evini kurcalayamaz. Buna izin vermemelisiniz. Bu daha başlangıç. Nasıl alıştıtırsan öyle gider. Elalemin evini karıştıran çocuğa çoğu insan hoş bakmıyor. Çoğu ev sahibi kırmamak için sesini çıkarmıyor sinirlense de. Bu kadın dobraymış, her şeyi direkt söyleyince zorunuza gitmiş. Halbuki komşu rahatsızlıklarında haklı yani.

Gercekten şakayla karisik sevmis olabilir.Dışından düşünmüş yani ici disi bir.ben kötü niyet sezmedim.belki asiri titizdir gozune batmista olabilir.

ayan yorumlarina nasil
Aciklma yapdema gergi duyuyorum cunku farkli yere cekiyolar.l
Komsumun gereksz ve abartili gerckle bağdasmayan üslubuna ne demeli diyorum.
Akil istiyorum geln yorumlar alakasizKendimi ifade etmeye calisyorum

Bazi harflerim skntili bir basiyor bir basmiyor ondan bu karmasa.
Baskada birseye cvp vermi.yorum.

Benim evde de çocuk geliyor geziyor ama çorapları hiç kirlenmiyor (balkonda da dahil) acaba temizlik konusunda daha dikkatli olsanız ya da bebeğe ayakkabı giydirseniz olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…