- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
Al benden de o kadar..
Bebeklere ve annelerine bu derece potansiyel suçlu sorunlu gibi bakıldığını bilmezdim.
Yeni evli olduğum zamanlar alt kat komşumuzla merhabadan öteye gitmeyen durumdaydık. Kadın bir gün kahveye çağırdı. Ben de hiç denk gelmiyoruz diye kabul ettim. Kadın dakika bir bismillah titizliğinden bahsetti. O anda hehe deyip geçtim ama insan içinden banane ya diyor. İnan oturası gelmiyor insanın o anda..
Bir de çocuk olduktan sonra gitsem de çocuk bir şey kırsa dökse neler olur düşünemiyorum.. Biz çocukken apartmanda katımızdaki herkesin kapısı açık olurdu. Bütün çocuklar rahatça birbirimizin evine girip oynardık.
Ben de artık annem, ablamlar ve çocuklu arkadaşlarıma ağırlık veriyorum neme lazım..
Ya yine yüzüne söyleyen iyi. Çok okudum burada, hiç bir şey demedim deyip de gıyabında sovmeden beter yorumlar yazanlar. Ay ne kötü hissederim öyle arkamdan konuşulduğunu duysam, hadi kendim bir nebze de çocuklarıma benim yüzünden laf edilmesi çok çok üzer. O yüzden ben kabugumda iyiyim. Çocuklarınm büyüyene kadar beni ozleyin anacim