İçime oturdu bişey diyemedim?

Daha atılgan olmanız lazım.
Taşı bir şey olmaz dediği an söz konuyu esyayi o gazla tek başınıza kaldırıp kayinvalideniz kafasına doğru atmaniz gerekirdi.

Şaka bir yana bugün bdv dramaqueen kaynıyor, biri kv taşı dedi diye dertlenir biri basit bir operasyonda öleceğinı düşünüp keşke oğlum benden nefret etse de ben ölünce üzülmese der.

Çok abartmışsınız ya sanki kadın hakaret etti birşey yaptı yani ağır bir ameliyat değilse birşey kalmadı şundan ne olacak anlamında demiştir eşiniz nerde mesela o arada hani çok çok ağır bişey olsa zaten size kalmaz o iş..büyükler hep söyler biz şöyleydik böyleydik diye kendi annem bile der affedemeyecek laf yok ki ortada değersizlik falan ne alaka..
Eşim aşağıdadydı diyaloğu görmedi. ssonra karşı geldi zaten

Bu size değer vermemesi değil.

Öyle alışmış, kendi canının kıymetini de bilmiyor, siz fazla hassas gelmişsiniz ona.

Ay sonra kendi kaldırdı değil mi? Hiiih
Aiy size resmen, kaldıramazsan kaldırırlar gülüm demiş. Bu göndermenin altında kalacağıma o eşyanın altında kalırdım daha iyi; ne kadar ağır yükler taşınıyor o ortamda Allaam hem maddi hem manevi... Çogüzüldüm size.

Söylemeyecek 😂 Kaç kişi sordu söylemiyor. Taşınan eşyayı da söylemiyor. Demek ki kayınvalide haklı 🤷🏻‍♀️
Ya hu eşyayı ya da ameliyatı belirtmek istememem kvnin haklı olduğunu göstermez bi defa. Benim sorunuö üslupla. Ameliyatı basit hadi böyle konuşalım deme hakkı var mı kimsenin? Sonuçta bi kesik ve yük kaldırmaya bikaç ay engel olan bi ameliyatım oldu..

Aiy size resmen, kaldıramazsan kaldırırlar gülüm demiş. Bu göndermenin altında kalacağıma o eşyanın altında kalırdım daha iyi; ne kadar ağır yükler taşınıyor o ortamda Allaam hem maddi hem manevi... Çogüzüldüm size.
Ben kaldırdım çok merak ediyorsanız. Bence sizin de üslup sorununuz var fazlasıyla.

Kaldıramazsan kaldırırlar gülüm 🤣🤣🤣🤣 çok iyiydi🤣🤣

Yo hiç anlatmadım biz taşırken karşı gelip yardım etti
Zaten anlatacak bir şey yok bence ama sizde o potansiyeli gördüm ben , kadın yanlış anlaşılacak bişey de söylememiş , affedilecek bir şey de yapmamış aslında ama bunu bile taktiysaniz işiniz zor sahiden

Söylerkenki surat ifadesi sinirinizi bozmuş olabilir. Bende karadenize gelin geldim buradaki kadinlarda gercekten arı gibi çalışıyor. Ben yapabildiğimi yapıyorum yapamayacağım işi de reddediyorum. Kendilerinin çektiğini bizimde çekmemizi istiyorlar takılmayın he diyip geçin

Zaten anlatacak bir şey yok bence ama sizde o potansiyeli gördüm ben , kadın yanlış anlaşılacak bişey de söylememiş , affedilecek bir şey de yapmamış aslında ama bunu bile taktiysaniz işiniz zor sahiden
Yanlış görmüşsünüz. Diyorum ya bi sözü söylemek var söylemek var..

Söylerkenki surat ifadesi sinirinizi bozmuş olabilir. Bende karadenize gelin geldim buradaki kadinlarda gercekten arı gibi çalışıyor. Ben yapabildiğimi yapıyorum yapamayacağım işi de reddediyorum. Kendilerinin çektiğini bizimde çekmemizi istiyorlar takılmayın he diyip geçin
Anlayan birisi nihayet ditorum ya üslup çok önemli

"Zarar verecekse zorlama x i (eşimi)bekleyelim." diyebilirdi. Fln filan ne bileyim

belki de gerçekten aylardır iyileşmiştir diye düşünüyor. belki de hep çok nazlıydınız her zamanki gibi nazlanıyor diyor.
kızına böyle yapmaz diyorsunuz ama bir sürü anne çocuğuna da yapıyor bunu çok riskli birşey yoksa.
bu kadar alınmak çok zararlı.

Back
X