keşke önce kredi halledip sonra ev baksaydınız haram para kimseye fayda etmez canım üzülme :1no2:
bu sıralar böyle olayralrı çok duyar oldum.
görümcemlerde arba almak için niyet ettiler.istanbulda oturuyor görümcem bursadan bir araba beğenmişler.adam kapora ver arabayı bekleteyim demiş.adamda emekli öğretmen yani.
bunlar adamın hesabına para yatırdılar.para gitti adama hiç bir şekilde ulaşamıyorlar.
allaha havale et bence.başının gözünün sadakası olsun.
Canım kredi zor ama her yıl 7-8 bin tl den fazla kira ödüyoruz ve bura gittikçe de artıyor. Kiradayız, kredi çekmeden mümkünatı yok ev alamayız para biriktrirken vericeğimiz kira ödeyeceğimiz kredinin faizinden kat be kat fazlaya gelir.bu arada belki alakalı değil ama kredi çekmediğiniz iyi olmuş.eşim evlenmeden çekmiş,evimiz var ama kredi hala bitmedi.çok zor.benim kendi fikrim.kaç sene ödüyorsunuz.faizi var bir de tabii.allah yardımcınız olsun.
Arkadaşım ev olmadan neyin üstüne kredi isteyecektik ki? Konut kredisi için önce evin expertiz değeri hesaplanıyor ve o değer üzerinden kredi miktarı belirlenip veriliyor. Ev olmadna kredi olmaz.Benim bildiğim, önce kredi işi halledilir, sonra eve bakılıp kapora verilir.
Sizinkisi biraz ters olmuş...
bu arada belki alakalı değil ama kredi çekmediğiniz iyi olmuş.eşim evlenmeden çekmiş,evimiz var ama kredi hala bitmedi.çok zor.benim kendi fikrim.kaç sene ödüyorsunuz.faizi var bir de tabii.allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?