- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Öyle olacak Eminim ama buna kendimi tamamen inandırmak istiyorum çünkü vicdan azabı cekiyorum ya erkek olursa ve ben hakkında böyle düşünüyorumErkek de olsa kız da olsa seversin. Bence kendini sartlama. Rabbim sağlıklı ve hayirli evlat versin gerisi boş.
Kendi kızımı o kadar mi sevmem? Yoksa kendi çocuğum ne olursa olsun başkalarınınkinden daha mi çok severim demek istedin ?Başkalarının kız çocuğunu daha çok seviyor olabilirsiniz ama emin olun kendi çocuğunuzda böyle olmaz.
Ne tatlı bir yorum yahu bu :) gözlerimin içi güldü galiba böyle bir şey duymaya ihtiyacım var(di)Ben de siz gibi düşünürdüm
Ta ki aslan oglumu kucağıma alincaya kadar...
Kız ya da erkek fark etmiyor inanın. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun yeterli...
Hatta size aşık aşık bakan bir oğlan çocuğu belki de yüreğinizi çok daha fazla ısıtacaktır.
Ya ben aslında galiba annem yüzünden erkek çocuklarına biraz da olsa mesafeliyim. Annem abim tek olduğu icin hep oğlum oğlum der kızları çok görmezdi yıllarca bu benim sinirimi çok bozdu ve şimdi hamileyim abim,babam,annem,kayınvalidem erkek erkek diye tutturmuşlar gıcık oluyorum duruma ama dediğin gibi kucağıma aldığımda benim icin sadece bebek olacak cinsiyeti pekde umursamam büyük ihtimalBende boyle dusunurdum biz uc kiz kardesiz erkek cocuk nasil bakilir oyunu kiyafeti masildir pek bilmezdim kiz cocugunu cok severdim,rabbim uc tanede kiz nasip etti (yalan degil hala kiz cocuklarina duskunum)ama sandigin gibi erkek olursa sevemem durumun olmuyor,zaten bizim turk analari ogullarina daha duskun oluyor(kv.konularinin coklugu hep bundan).Icin rahat oldun inan oyle olmuyor,kucagina bir al kokusunu icine cek kizmi erkek mi hic aklina gelmiyor bile bebek o cinsiyeti olmuyor ki...
Kız olmuş erkek olmuş geri planda kalır.Kendi kızımı o kadar mi sevmem? Yoksa kendi çocuğum ne olursa olsun başkalarınınkinden daha mi çok severim demek istedin ?
Allah bağışlasın yavrunu :) ah birazcık daha büyüsün fındığım belki bu duyguların hic biri kalmazKız olmuş erkek olmuş geri planda kalır.
Bence de kız çocukları daha şirin, cana yakın, oğlum var ama hala kızlar bir başka derim.
Ama keşke kızım olsaydı demiyorum, iyi ki tüm özellikleriyle bu şekilde bir oğlum olmuş.
beyniniz sizinle oyun oynuyor, olay sadece bu. vicdan yapmayın..ikisini de cok sevip onun icin herseyin en iyisini yaparsınız, düşünceniz: Saglikli olsun ona şunları alacam derdi olsun. besik, kıyafet vs bakin netten, alisverislere bakarsanız eminim zihninizi yönetmekte basarili olursunuz.. bu arada saglikla dogsun, hayirli olsun bebeğiniz....Merhaba kızlar 8 hafta 3 günlük hamileyim. Kendimi bildim bileli kız bebeklerini çok severim erkekleri de severim ama kız daha ağır basıyor bir tik hayalimdi bir kız evladımın olması. Bebeğim erkek olursa sanki üzülecek mişim gibi hissediyorum, böyle hissettiğim için de çok üzülüyorumbenimle ayni durumu yaşayan oldu mu hiç? Bazen de diyorum erkek olsa da çok seversin çünkü genel anlamda cinsiyet ayrımı yapmadan severim bebekleri ama söz konusu kendi bebeğim olunca böyle bir saçma düşünceye girdim maalesef. Sizin güzel ve değerli yorumlarınızı bekliyorum deneyimli anneler.
Ben de öyle düşünürdüm ki ciddi ciddi erkek çocuk hiç sevmezdim ben ama şimdi oğlum bir yana , dünya bir yana.. İyiki de erkek olmuş , erkek çocuklarının annelerine olan aşkla bağlılığı bambaşka... İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız gerçek aşkıMerhaba kızlar 8 hafta 3 günlük hamileyim. Kendimi bildim bileli kız bebeklerini çok severim erkekleri de severim ama kız daha ağır basıyor bir tik hayalimdi bir kız evladımın olması. Bebeğim erkek olursa sanki üzülecek mişim gibi hissediyorum, böyle hissettiğim için de çok üzülüyorumbenimle ayni durumu yaşayan oldu mu hiç? Bazen de diyorum erkek olsa da çok seversin çünkü genel anlamda cinsiyet ayrımı yapmadan severim bebekleri ama söz konusu kendi bebeğim olunca böyle bir saçma düşünceye girdim maalesef. Sizin güzel ve değerli yorumlarınızı bekliyorum deneyimli anneler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?