- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Instagram'dan bir çocukla tanıştım. Fotoğraflardan ve konuşma tarzı iyi yani telefonda aynı sehirdeyiz
Ama benim içime sinmeyen seyler var
Buluşmak istiyor ama buluşmak istemiyorum. Doğru bir karar demi?
Sürekli buluşmak için zorlaması ve sürekli ben iyi bir insanım demesiİçinize sinmeyen şeyler nedir ?
EnerjisiBana internet ortamından biriyle tanışmak endişe verici geliyor.bu şekilde kimseyle tanışmadım.
Bence içine sinmeyen şeyin ne olduğunu düşün. Çocuğun dış görünüşü mü? Çocukla konuşurken yeterince iyi enerji, hoşlantı mı hissetmedin? Çocuk sana güvenilir mi gelmedi? Neyle ilgili sıkıntı var içinde?
Doğrudur haklısınizİçinize sinmiyorsa konuşmayı sonlandırın nikahlı kocanız değil ya
Aynen sınavım varKendini sürekli öven insandan şüphe duyarım. İçinden gelmiyorsa buluşmamalısın.
Ozaman kesinlikle iyi bir insan değil :)Sürekli buluşmak için zorlaması ve sürekli ben iyi bir insanım demesi
Alt metin ;Sürekli buluşmak için zorlaması ve sürekli ben iyi bir insanım demesi
Kesinlikle öyle üstad kesinlikleAlt metin ;
Pozisyon hayali kuran adam..
İyyyyyyyEnerjisi
Benimle olmayacaksan pişman olacaksın gibi
İçine sinmeyen hiç bir şeyi yapma buluşmamak bence doğru bir kararInstagram'dan bir çocukla tanıştım. Fotoğraflardan ve konuşma tarzı iyi yani telefonda aynı sehirdeyiz
Önce görüntülü konus. İlla bulusacaksan AVM vb toplu alanlarda buluş. Evinin adresini söyleme dolmuşa bineceksen başka dolmuşa bin yolda in kendi dolmusuna binInstagram'dan bir çocukla tanıştım. Fotoğraflardan ve konuşma tarzı iyi yani telefonda aynı sehirdeyiz
Hazır değilim ruhen gücüm yokÖnce görüntülü konus. İlla bulusacaksan AVM vb toplu alanlarda buluş. Evinin adresini söyleme dolmuşa bineceksen başka dolmuşa bin yolda in kendi dolmusuna binya da ben fazla detayciyim
O Zaman salla gitsinHazır değilim ruhen gücüm yok
Aman aman, yeni nesil Nuri alço'ya gerek yok.Sürekli buluşmak için zorlaması ve sürekli ben iyi bir insanım demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?