İçime sinmeyen seyler

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Instagram'dan bir çocukla tanıştım. Fotoğraflardan ve konuşma tarzı iyi yani telefonda aynı sehirdeyiz
Ama benim içime sinmeyen seyler var
Buluşmak istiyor ama buluşmak istemiyorum. Doğru bir karar demi?

Instagram'dan bir çocukla tanıştım. Fotoğraflardan ve konuşma tarzı iyi yani telefonda aynı sehirdeyiz

Bana internet ortamından biriyle tanışmak endişe verici geliyor. bu şekilde kimseyle tanışmadım.

Bence içine sinmeyen şeyin ne olduğunu düşün. Çocuğun dış görünüşü mü? Çocukla konuşurken yeterince iyi enerji, hoşlantı mı hissetmedin? Çocuk sana güvenilir mi gelmedi? Neyle ilgili sıkıntı var içinde?

Enerjisi
Benimle olmayacaksan pişman olacaksın gibi

Neyse atandığım şehirde bana saygı duyan birisi çıkacaktır elbet zaten ruhumda hazır değil amannnn

Enerjisi
Benimle olmayacaksan pişman olacaksın gibi
İyyyyyyy
En sinir olduğum erkek tipi. Geçen ay biriyle flört ediyordum. Kendi kendine triplere girdi 'x
için vaktin var, mükemmel erkek için yok öyle mi' dedi..ben de açtım ağzımı yumdum gözümü, son konususumuz oldu
Hiç sevmem kendini fasulyenin nimeti sanan adamları.
Boşver, iyiyse Allah yolunu açık etsin. İçine sinmiyorsa bir dakkani harcama

İçine sinmeyen hiç bir şeyi yapma buluşmamak bence doğru bir karar

Önce görüntülü konus. İlla bulusacaksan AVM vb toplu alanlarda buluş. Evinin adresini söyleme dolmuşa bineceksen başka dolmuşa bin yolda in kendi dolmusuna bin ya da ben fazla detayciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…