Evet kesinlikle gelirdi bir noktadan sonra insanın sinirleri bozulur. Biraz daha tanımaya çalışın birbirinizi ama illa ki eğitimde denk olmayınca bir noktada belli ediyo kendiniMerhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Benim lise zamanımda modaydı bunlar, tee fi tarihindeMerhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Ben dayanamayıp bağladım kaç kez dedim bilmiyorum ama herkez değil herkes diyorum ama adam hala herkez yazıyoBana gelirdi ya. Bir yerden sonra TDK’ye bağlardım sanırım dayanamayıp
Ürperdim okurken bileMerhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
İtici gelir ilk zamanlar sonra normallesirMerhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Bunu tercüme eder misiniz? Türkçem yetmediNerde kaldı koluma takip gezmek.
Belli ki geliştirememiş. Büyük konuşmayayım da soğurdum ben.kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam
Merhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Merhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse herkesin bakış açısı farklı Kız kardeşim ağır bir der Ben abi derim hala ısrarlı ol eder Halbuki aynı yer değişik yetişmişiz Ama kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Benim kız kardeşim abi ye ağbi der ben hep uyarırım AmaMerhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Merhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Benim kız kardeşim de Abi ye ağbi der mesela uyarmama rağmenMerhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Falan kelimesi filan olur felan olur felon bile olur ama ney nedir ya guldum vallahiİtici gelir ilk zamanlar sonra normallesirbana da ilk yazdiginda falan yerine ney yaziyodu ya da böyle birkaç farklı kelime. Mesela napıyosun diyorum yemek ney yiyorum . Çok sinir gelmişti ilk başta ama sonra normalleşti. Sonra da ayrıldım zaten
İç Anadolulu muyduİtici gelir ilk zamanlar sonra normallesirbana da ilk yazdiginda falan yerine ney yaziyodu ya da böyle birkaç farklı kelime. Mesela napıyosun diyorum yemek ney yiyorum . Çok sinir gelmişti ilk başta ama sonra normalleşti. Sonra da ayrıldım zaten
O kelimelerin nasil yazildigini bilmeyen bir insan olma ihtimali korkunc ama, sizin gibi oylesine yazdigini dusunmuyorum ya, bilgisizlik benceBen mesajlaşırken vs ciddi olmayan yazılarda klavyeyi çok gelişi güzel kullanıyorum. Sonuçta karşımda kim var yani.Gönderdiğim yazıları okumuyorum. Ama resmi mesaj, maillerim ve işte yüz yüze konuşurken o kadar ciddi ve dil kullanıyorum size anlatamam, türk dil kurumu halimi görse kahrolmak ve takdir etmek arasında gidip gelir. Bence klavyedeki mesajlarına göre insanları yadırgamamalıyız. Yüz yüze konuşması güzelse sorun olmaz.
Oyyyy aman aman deliririm bir de dayanamam düzeltirim. Bu nedenle de hep itici görünürüm.Merhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?