içime sinmeyen şeyler

Bahar034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
315
113
53
Merhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar

Evet kesinlikle gelirdi bir noktadan sonra insanın sinirleri bozulur. Biraz daha tanımaya çalışın birbirinizi ama illa ki eğitimde denk olmayınca bir noktada belli ediyo kendini

Benim lise zamanımda modaydı bunlar, tee fi tarihinde (2008 civarı). Ergenlik+cahillik var sanki ve baya itici maalesef. Yanlız, yazmıştı benim ex. Yalnız olmasın o, aa aşk olsun, hani sen çok kitap okuyordun diye hafiften düzelttim onu ve geçiştirdim. Hani çok bilmiş de düzeltiyormuş gibi durmak istemedim ama itici bi durum işte

Ben zamaninda birinden w harfini kullandigi icin ayrilmistim
Cok takilirim boyle seylere
Genel kulturu iyi olsa bile su sekilde yazan biri bana cahil gibi gelir
Esimde basta herkez yaziyordu
Dedim o z'yi s'ye cevirmeden bana yazma
Birkac ay sorun yasadik sonra ogrendi yazmayi
Sonra istemeye geldiler

Hanimefendicigim, davul bile dengi dengine. Bunu aci bi sekilde ogrendim. Lutfen tahsil durumunu hafife almayin, ileride cok tuhaf bi sekilde tuhaf yerlerden oyle seyler yasarsiniz ki... ben de ayni seyi soyluyodum olsun diye diye nisan yaptim simdi ilk kriterim en az ayni seviyede olmak. Ciddiye alin bu durumu gecistirmeyin. Yazi tipinin sebebi de kitap okumamak :) kitaplar onemlidir.

Ürperdim okurken bile

İtici gelir ilk zamanlar sonra normallesir bana da ilk yazdiginda falan yerine ney yaziyodu ya da böyle birkaç farklı kelime. Mesela napıyosun diyorum yemek ney yiyorum . Çok sinir gelmişti ilk başta ama sonra normalleşti. Sonra da ayrıldım zaten

Ben mesajlaşırken vs ciddi olmayan yazılarda klavyeyi çok gelişi güzel kullanıyorum. Sonuçta karşımda kim var yani. Gönderdiğim yazıları okumuyorum. Ama resmi mesaj, maillerim ve işte yüz yüze konuşurken o kadar ciddi ve dil kullanıyorum size anlatamam, türk dil kurumu halimi görse kahrolmak ve takdir etmek arasında gidip gelir. Bence klavyedeki mesajlarına göre insanları yadırgamamalıyız. Yüz yüze konuşması güzelse sorun olmaz.

Benim kız kardeşim abi ye ağbi der ben hep uyarırım Ama

Benim kız kardeşim de Abi ye ağbi der mesela uyarmama rağmen rağmen

Falan kelimesi filan olur felan olur felon bile olur ama ney nedir ya guldum vallahi

İç Anadolulu muydu

O kelimelerin nasil yazildigini bilmeyen bir insan olma ihtimali korkunc ama, sizin gibi oylesine yazdigini dusunmuyorum ya, bilgisizlik bence

Oyyyy aman aman deliririm bir de dayanamam düzeltirim. Bu nedenle de hep itici görünürüm.
Takılmam diyorsanız siz bilirsiniz ama empati yaptım da… benim kabusum olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…