- 13 Nisan 2010
- 449
- 36
- 318
- Konu Sahibi dderya3484
Biz 1 senedir sevgiliyiz,
2 ay önce evlenme teklifi etmisti , 3 gün önce nişanim oldu,
Nişanı evde yaptik fakat evimiz 6+2 ve büyük oldugu için 55 kisi rahat agirlayabildik....
Annemle 10 gun once başladık hazirliklara...
Hersey kusursuz olsun diye elimden geleni yaptim,
Fakat nişan da sevgilimin ailesi hic birsey takmadi Parasinda pulunda degilim,
bi gümüş bile taksa sevinirdim düşünsünler yeterki !!! kendimi kötü hissettim nişana zorla getirmisler gibi...beni istemediklerini, deger vermediklerini düşünüyorum....
önyargılı olmamak icin 3 gündür direniyorum kendime
Ama ne mümkün ben bu icimdeki "beni istemiyorlar" hissinden kurtulamiyorum...
Normalmiydi bu nişan?
Kırıldığımı kendisine söylemek de istemiyorum...
Kesinlikle saygısızlık yapamam, yapmam ama uzak durmak geliyor içimden... sevgilimle cok guzel bi aşk guzel bi ilişkimiz var ama ailesinin Beni istemediğini hissediyorum.
Çokmu büyük hata yapmış olurum böyle davranarak?
Bu arada yıllardır bu sitedeyim... açtığım ilk konu.... Böyle bi konuyla olsun istemezdim ama ilk defa huzursuz ve karmaşık düşüncelerim
2 ay önce evlenme teklifi etmisti , 3 gün önce nişanim oldu,
Nişanı evde yaptik fakat evimiz 6+2 ve büyük oldugu için 55 kisi rahat agirlayabildik....
Annemle 10 gun once başladık hazirliklara...
Hersey kusursuz olsun diye elimden geleni yaptim,
Fakat nişan da sevgilimin ailesi hic birsey takmadi Parasinda pulunda degilim,
bi gümüş bile taksa sevinirdim düşünsünler yeterki !!! kendimi kötü hissettim nişana zorla getirmisler gibi...beni istemediklerini, deger vermediklerini düşünüyorum....
önyargılı olmamak icin 3 gündür direniyorum kendime
Ama ne mümkün ben bu icimdeki "beni istemiyorlar" hissinden kurtulamiyorum...
Normalmiydi bu nişan?
Kırıldığımı kendisine söylemek de istemiyorum...
Kesinlikle saygısızlık yapamam, yapmam ama uzak durmak geliyor içimden... sevgilimle cok guzel bi aşk guzel bi ilişkimiz var ama ailesinin Beni istemediğini hissediyorum.
Çokmu büyük hata yapmış olurum böyle davranarak?
Bu arada yıllardır bu sitedeyim... açtığım ilk konu.... Böyle bi konuyla olsun istemezdim ama ilk defa huzursuz ve karmaşık düşüncelerim
Son düzenleme: