çok üzgünüm öyle şeyler duydum ki senin de üzülmeni istemediğim için anlatmayacağım dedi, duyarsan çok kırılırsın dedi. ısrar ettim haliyle, neymiş onlar dedim.
canım, önce bi sakin ol, belkide böyle bişey yok emin olmadan ne kendini üz ne karşındakileri
açıkcası bu çocuk konu kendisiyken neden gelipte sana bunları anlattı anlamadım, diyelim ki iyi niyetle anlattı o zaman görümcenle beraberkende anlatabilirdi, neden şimdi, neden görümcenden ayrılınca
ayrıca dediğin gibi yazdıkların çok tezat yani bi taraftan sana bu kadar ilgi alaka, diğer taraftan bu kızı istemiyoruz, yani bu kadar çelişki olması bana pek normal gelmedi, kim bu derece rol yapabilir ayol, olmaz diyede bişey yok ama ne bileyim
bence sen aranız iyi hoş muhabbetiniz güzelken sevgilinle, tatlı tatlı ağzını ara sevgilinin, eğer doğruluk payı varsa illa ki ipucu verir
aynı şey bizimde başımızda... gelme gitme diyemiyoruz mecbur güleryüz gösteriyoruz kıza... kızda çok pişkin sağolsun hiç bişiy anlamıyor...en ufak bişiyde kardeşimle karşı karşıya bırakıyor bizi... kardeşime söylediğim de resmen boğaz boğaza kavga ettik... en iyisi inada bindirmesin diye susuyoruz şuan ayrılacakları günü iple çekiyoruz ailecek... ama bazı şeyler surata söylenmiyor tabii... bence o çocuk ailenin sizin hakkınızdaki laflarına şahit olmuş... galiba aileden pek onay alamamışsın... zamanını boşa harcama...
Allah Allah bu kadar uzun ilişkide annesinin sana bunu hissettirmemesi garip geldi bana...bence böyle bişey yoktur,çocuk kendi sevgilisiyle arası bozuldu diye sinirini sizin ilişkinizden çıkarıyor da olabilir.ya da çocuk kıza kötü davranmıştır,sevgilinde bunu öğrenip çocuğa tepkisini koymuştur,çocukta kin beslemiştir sevgilinle aranızı bozmak için söylüyordur bunu
inan herşey olabilir canım,benimde kardeşimle sevgilimin arası çok iyidi,sevgilimin bana yaptığı kötü bişeye kardeşim şahit olmuş tesadüfen,şimdi kardeşim sevgilimden nefret ediyor,ve ben bişey yapamıyorum,sevgilime de anlatamıyorum bunu,çünkü olacakları kestiremiyorum,
ben biraz hayalperestimdir,ne bileyim belki çocuk ablanı dövmüştür,kötü davranmıştır,sevgilinde tepkisini vermiştir,çocukta sizin aranızı bozmaya kalkmıştır belki,bence bu işin altında kesinlikle bişeyler var
çünkü annesi sevgiline ayrıl dese,bence sevgilin senle annesini aynı ortama sokmazdı,aranıza mesafe koyardı böyle yüzgöz etmezdi,''aman annem burcunun yanında pot kırmasın yoksa çok kötü şeyler olur'' diye düşünüp sizi birbirinizden uzak tutardı.
bence kesinlikle bilmediğin şeyler var..
yok kuzum yaa.. sürekli Bi aradaydık zaten öyle ara bozacak Bi insan değil ki.. sadece sevgilimin aBlası ayrılmak istiyordu uzun zamandır, çocuk Bırakmıyordu en sonunda annem ayrılacaksın diye tutturdu demiş işte.. ya kim niye ayriliyosa ayrılsın banane ? Benim derdim değil ki ? Tek derdim bu ikiyüzlülük nerden çıktı ? bu laf niye çıktı.. aslı varsa valla bitiririm Bu ilişkiyi Ben.. derdim emin olmak.. söz verdim.. aramızda kalacak dedim.. yoksa gidip sorarım Böyle Bi laf duydum doğru mu derim..
ben senin yerinde olsam sevgilimin annesiyle veya önce sevgilimle konuşurum açık açık. sen iki yüzlü durumuna düşcen diye b u insanın kusura bakma ama belkide hayatını değiştiricek. ne olursa olsun ciddi ve konuşulması gereken bişey. bu ufak bişey değil bana göre. ben olsam konuşurdum
canım kusura bakma uykuluyum biraz anlayamadım,ilişkini neden bitirecekmişsinkibilmiyorumkismile
kızlar sevgilimin aBlası bu çocuktan ayrılmak için Bahane arıyordu. Beni Bırakmıyor ne desem de Bıraksa diyordu, en son annem seni istemiyor, seni Bana yakıştırmıyor demiş. laf lafi açmış annesini iyice kötülemiş, annem Bizim mutluluğumuzu istemiyor aynı Baskıyı şafağa da yapiyor sana Burcudan iyilerini bulurum diyor demiş, yani çocuk ailenin içine giren Biri değil, direk kadından bişey duyması mümkün değil, sevgilimin aBlasından duymuş Bu lafları.. hadi ayrılmak için bahane uydurdun Benim ilişkimi neden kattın ? Ben şimdi kime ne soracam ?
Kimseye birşey sormamalısın bence.
Durgun suyu bulandırmanın alemi ne?
Duydukların ile yaşadıkların(anne ve abla ile ilşkinde)arasında bir bağ kurarsın da kadından zaten biraz şüphe duyuyorsundur da o zaman tamam.
Herşey yolunda...İkiyüzlü davranan insan illa ki açık verir zaten.Üstelik oğlu için katlanan annede öyle extra sevgi gösterilerinde bulunmaz.
Güzel ilişkine güzel güzel devam et.Yok ben illa öğrenmeliyim diyorsan da anlatana inanmış bir şekilde olmasın bu.
Sonra durduk yere seni seven insanların sana bakışı değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?