kızlar sevgilimin aBlası bu çocuktan ayrılmak için Bahane arıyordu. Beni Bırakmıyor ne desem de Bıraksa diyordu, en son annem seni istemiyor, seni Bana yakıştırmıyor demiş. laf lafi açmış annesini iyice kötülemiş, annem Bizim mutluluğumuzu istemiyor aynı Baskıyı şafağa da yapiyor sana Burcudan iyilerini bulurum diyor demiş, yani çocuk ailenin içine giren Biri değil, direk kadından bişey duyması mümkün değil, sevgilimin aBlasından duymuş Bu lafları.. hadi ayrılmak için bahane uydurdun Benim ilişkimi neden kattın ? Ben şimdi kime ne soracam ?
O arkadaşınıza fazla güvenmeyin derim ben.Kendi can yankısıyla sizin de canınızı yakmak istiyor da olabilir.Kimseye tam anlamıyla güvenmeyeceksin zaten bu devirde.
Annesi sizi istemeseydi bugüne dek illa belli ederdi bir noktada.
Sizle bu kadar ilgilenmezdi kesinlikle.
Arkadaşınız sevgilinizin ailesinin canını yakmak istediği için sizi piyon olarak da kullanıyor olabilir.Pireye kızıp yorgan yakmayın derim ben.
Hele hele yolunda giden bir ilişkiniz varsa ki gördüğüm kadarıyla var sakın başkalarının laflarına bu denli kulak kabartmayın.
Birşey sormak istiyorum,sevgilinizin annesi kızının çıktığı ile tanışmış mı ? Onla karşılaşınca ona nasıl davranıyordu acaba CADIARZU
Aklınızda illa soru işaretleri var ise ,sevgilinize çaktırmadan annesinin o çocuğa karşı tavrının nasıl olduğunu sorabilirsiniz.Belki bir açık verir ..
Valla şekerim hiç içine şüphe filan düşmesin.
Sallamış o erkek arkadaşın.
Seni istemeyen biri, sana özel biri gibi davranırmı, seninle bu kadar ilgilenirmi, sana özel yemek yapıp çağırırmı, evlenince şöyle evlerde oturursunuz dermi, seni kızı gibi görürmü. Hiç sanmıyorum. Tamam seni istemeseler, sen onlara gittiğinde nezaketen ilgilenirler ama ısrarla seni çağırmazlar, evleri dışında senle ilgilenmezler, ne hali varsa görsün derler. O soğukluğu muhakkak hissederdin, muhakkak. Konuşmalarıyla, tavırlarıyla belli ederlerdi.
Hiç tasalanma bence, şüpheyi filan da kov gitsin içinden.
burcum en bastan anlamalıydın adamın niyetini bişiler duydum ama söylersem cok üzülürsün ne demek söyleme üzülecekse bunu neden belirtiosunki inanma kuşuuum inanma
ben biliorum şafagın annesinin sana neler yaptıgını sevmeyen kadın bu ev size yeter demez
canım demek sıkıntının sebebi buydu okuyunca ilk aklıma gelen bu çocuk gururuna yediremedi sevgilinin ablasını zor durumda bırakmak için sana yalan söyledi
ama şağıdaki mesajını görünce fikrim değişti görümcen bi yalan söylemiş bu yalana senide katmış tabi senin kulağına geleceğini hiç düşünmemiş yapman gereken şu gidecen görümcenne le konuş böyle böyle mi dedin sen diye şunu diyebilirim sana sevgilinin annesini anlattıpın gibiyse hiç suçu yok bu olayda
Canım yaşadıklarını en iyi sen analiz edersin. Yazdıklarından çıkardığım seni istemeyen bi insan herhangi bir konuda senin fikrini sormaz, sana parti düzenlemez, sana bişeyler yollamaz. Gayet resmi bi şekilde merhaba-merhaba der. Ötesi olmaz. Hee eğer içim rahat etmiyo dersen ben böyle bişey duydum aslı varmı demek yerine bi örnek atıp ortaya fikrini direk ondan alabilirsin bence. Yani bi arkadaşım evlendi de kaynanası ben seni hiç istemedim zaten demiş falan filan çok mutsuzlar de (artık sen şekillendirirsin :))) bakalım bu konuda fikirleri nasıl olacak..Hakkında hayırlısı olur inşallah. Bir an önce için ferahlar umarım..
size laf yetiştirilmesi çok kötü bişey sevgilinin ailesi senin hakkında bişey söylemiş olabilirler ama bana göre laf olduğu yerde kalmalı.bence açık açık konusun sevgilinizin annesiyle hem size laf yetiştiren neden söylemeyin diye söz verdiriyo size ben olsam kuşkulanırım.boşuna moralinizi bozacağınıza konusun içiniz rahatlasın
bana ablasının sevgilisi sizin ilişkinizi kıskanmış olabilir gibi geldi(ablasının böyle birşey söylediğini düşünmüyorsanız).
ama eğer ablası söyler derseniz de sevgilisinden kurtulma amaçlı olaya sizi de dahil etmiş olabilir(yapmamalıydı tabikilmaz:).
ama anlattıklarınızdan ben sizi sevdiklerini ve böyle bişey söylemiceklerini düşünüyoruma.s
bence de ortada bişey yokken sormayın çünkü bize değil ona mı inanıyosun diyebilirler. aranızda boşu boşuna gerginlik oluşabilir.
buarada sevgilinizle mutluluklarboshayallersmile
Belli değil mi bu adamın niyeti burcucum?
Aranızı bozmak için zarf atmış ve sonrasında da içinde bu şüpheyle yaşamaya başlamışsın.
Eminim ki kendi mutsuzluğunu başkalarının mutsuzluğuyla sonlandırmak istiyor böyle insanlar...
lmaz:
Bu durumu git ablasıyla konuş erkek arkadaşının.
Laf aç ve nasıl ayrıldıklarını filan konuş detayıyla, o sırada da şakayla karışık 'acaba annen beni de mi istemiyor' gibi laf edersin... Gülersin filan tepkisine bak bakalım ne diyecek?
sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?