İçimi buraya bırakıyorum..

Töbe töbe ne acilar cekiyosunuz su hayatta.

Ayrilirsin yoluna devam edersin, bu kadar agir yaralar cekecek bisey yok. Hic empati kuramadim kusura bakmayin.

konu sahibi yaş kaç ?

Nacizane fikrim nişanlınız da sizde birbirinizi sevmiyorsunuz ikinizinde aklı önceki ilişkilerinizde kalmış, nefret dediğiniz şey de bir duygudur ve herkese hissedilebilecek bir his değildir. Nefret ediyorsunuz çünkü eski sevgilinizin başka biriyle olmasını sindiremiyorsunuz, kabullenemiyorsunuz. Bunun adı apaçık aşk gibi. Eski sevgilinize karşı birşey hissetmiyor olsanız onun yeni bir ilişkiye başlayıp başlamaması sizi zerre ilgilendirmezdi, onun için nefret beslemek bir yana umursamazdınız bile. Ben sizin yerinizde olsam bu derece kırgınlıklarım varken ve nişanlı olduğum adam bana utanmadan açıkça eski ilişkimde hissettiklerimi sende hissedemiyorum diyorken asla evlenmezdim.

Aleyküm selam, nişanlınızı sadece yara bandı olarak görüyorsunuz. Aynı şekilde oda sizi.

Yanlış bir ilişki için yılları kaybedip tekrar yanlış bir kişi için bir ömür feda etmek...
Kuracak bir cümle bulamadım. Çok yanlış yapıyorsunuz. Adamında bir tarafı kalkmış ayrıca biliyor artık senin ona mecbur olduğunu egosunu şişiriyor. İli tarafta başkasına yapamadığını birbirine yapıyor, acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…