• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi buraya bırakıyorum..

Seni sevmeyen biri ile nişanlanmaya iten nedir seni?

Sevmediğin birine seviyormuş numarasını ne zamana kadar yapabilirsin?

Sanırım biraz inat olsun diye nişanlanmışsın, hayat senin hayatın kimse için mahvetme.

Çok merak ettim o bir şekil nasıl bir şekil?

Yukarıdaki davranıştan bilebilirdiniz.

Şaşırmadım.

Hadi hayırlısı. Yara bantlarını çekerken kanatmazsınız umarım o yaraları.

Ya şunları iğnelemeden tatlı tatlı sorun da cevapları alalım en azından.
Bak merakta kaldım mesela ne yapmış da adam geri dönmüş? Ama sen böyle yapınca öğrenemiyoruz.
Lütfen biraz sinsi olun. Önce gereken cevapları minnoş şekilde alıyoruz. Çünkü sonra konu açanlar o soruları ısrarla görmemezlikten geliyor.
:D ay hayır hep de buralardasın hiç öğrenemedin bu işleri.
Bam bam bam. :deli:

Cümleten selamün aleyküm... öncelikle okumak zorunda değilsin bunu ! Ssadece amacım; içimdekileri yazmak yoksa catlayacağım.. :KK43:
4 yıl önceydi .. Hiç bi şekilde tanımıyordum onu sadece bi yakınımızın komsusuydu . Doğum günümde abisinin düğünü vardı tesadüfen katıldım düğüne.. Onunla ilk orda birbirmizi gördük.. o benden 2 yaş küçüktü, ailelerimiz uyuşmuyordu, eğitim seviyelerimiz farklıydı annem istemiyodu uzaktık ve daha bi sürü engeller vardı önünüzde.. Ama biz hepsini aşmak için, aşacağımıza inanmak için yola cıktık bigün.. Yola cıkar çıkmaz 6 ay sonra askere gitti ve ben onun bir sene boyunca dönmesini bekledim dönünce hersey cok güzel olacak zannettim.. Döndü askerden sarıldık özlem giderdik sonra benden ayrılmak istediğini aramızdaki engelleri aşamayacağımızı söyledi.. çok ağlladım sızladım ama ayrıldık .. ayrıldık ve gitti birini buldu . Sevmiyorum da seni dedi istemiyorum seni de dedi .. Ama bi şekilde onun beni sevip o kızı sevmediğini anlamasını sağladım bana geri döndü.. ben de aptal gibi kabul ettim.. Seni unutmak içinn yaptım dedi .. ben de daha sıkı bağlandım sarıldım ona .. bu sefer hersey yolunda olacak sandım nerden bilebilirdim onun ailemin karsısına cıkamayacak kadar korkak olduğunu.. bu arada ben okuyordum okulum bitsin evleniriz ailem yoracak bizi ama olsun dedim aşarız.. karsıma alırım herseyi dedim.. ben emek verdim hep.
Sonra okulum bitti bekliyorum hep gelecez desin bugün yarın isteyeceğiz seni drsin diye bekliyorum bekliyorum yok ! Gelmiyo.. sonunda ben dayanamadım bişeyleri bahane ettim ayrıldım ondan .. yine noldu biliyomusınız başkasını buldu! Nefret ediyorum şuan ondan..
ondan ayrıldıktan 5 ay sonra ben de baska biriyle tanıştım o da yaralıydı .. sevdiği kız baska biriyle evlenmiş.. bütün duygularını tükettiğini söyledi.. ama onla daha denkiz ve şuan nişanlıyız.. o önceki hislerini yasayamadığını söylüyo ve ben de onu anlıyorum ama bunu onun gibi belli edemiyorum en cok pnu sevmişim gibi davranıyorum davranmak zorundayım.. bizim birbirimizden baska kimsemiz yok onun yaralarını ben sarıyorum benimkini o sarıyor.. :KK43: umarım hersey güzel olur umarım birbirimizi bidaha yaralamayız.
Aleykümselam...Umarım zamanla birbirinizi çok sever ve geçmişi sizlersiniz...

Seni sevmeyen biri ile nişanlanmaya iten nedir seni?

Sevmediğin birine seviyormuş numarasını ne zamana kadar yapabilirsin?

Sanırım biraz inat olsun diye nişanlanmışsın, hayat senin hayatın kimse için mahvetme.
Hee adam da konu sahibini mi sevmiyormuş? Orayı kaçırmışım :KK51:
İçim şişince atlaya atlaya okuyorum slsksm

Ya şunları iğnelemeden tatlı tatlı sorun da cevapları alalım en azından.
Bak merakta kaldım mesela ne yapmış da adam geri dönmüş? Ama sen böyle yapınca öğrenemiyoruz.
Lütfen biraz sinsi olun. Önce gereken cevapları minnoş şekilde alıyoruz. Çünkü sonra konu açanlar o soruları ısrarla görmemezlikten geliyor.
:KK70: ay hayır hep de buralardasın hiç öğrenemedin bu işleri.
Bam bam bam. :deli:

Hep yazı dilinden bunlar, yoksa çok tatlı sordum ben. :KK70:
Sorarken şöyleydim:
kd.webp

Hee adam da konu sahibini mi sevmiyormuş? Orayı kaçırmışım :KK51:
İçim şişince atlaya atlaya okuyorum slsksm

Kızın nişanlısının sevdiği kız başkası ile evlenmiş, kız da nişanlısının yaralarını sarıyormuş ama nişanlısı ben sende o duyguları yaşayamıyorum diyormuş açık açık. Konu sahibi de sevmiyormuş nişanlısını eski sevgilisi kadar ama en çok seni sevdim şimdiye kadar diyormuş.

Ay benimde içim şişti, nerede pembe dizi tadında colorful'un konuları :KK70:

Hayatiniz niye illa biri olacak uzerine kurulu..kendi kendinize duramıyormusunuz acaba?
Niye bu kadar gereksiz fedakarlık?
Acı çekmeten zevk alıt bi haliniz var..
Dertsiz başınıza dert almaktada tebrik ettim sizi..sanki mecburdunuz nisanlanmaya..
Sorunlarla basetmeyi ogrenmeniz gerekir yoksa daha çok melankoliye baglarsiniz

Baştan sona yanlış.
Bu kadar kutsallaştırdığınız ilişkiniz başlamaması gereken bir ilişkiymiş zorlamışsınız.
Ayrıl barış, geri dön terket derken işler iyice saçmalaşmış.
Şimdi de hayatınızın hatasını yapmak üzeresiniz.
Yara kabuk bağlayınca yarabandını atar.
İlişki kurarken amaç kendini iyileştirmek değil yeni bir başlangıç yapmaktır.
Şunu anlamıyorum illa biri mi olmalı? Bir erkek olmalı mı mutlaka?
Yalnız kalmak kendi yaranızı kendiniz sarmak iyileşip öyle başlamak neden bu kadar zor?
Sonu hayra çıksın.

o önceki hislerini yasayamadığını söylüyo ve ben de onu anlıyorum ama bunu onun gibi belli edemiyorum en cok pnu sevmişim gibi davranıyorum davranmak zorundayım.
Aleyküm selam.
Kusura bakma kardeş, ama ben senin gibilere acıyamıyorum. zira bu sevmeden seviyormuş gibi yapan insanlar karşısındakini duygusal olarak sömüren bir nevi parazitten farksız. Nişanlında geçmişten yaralı ama en azından dürüst. Sen ise rol yapıyorsun. Bu yüzden haline üzülmedim ne hak ediyorsan onu yaşıyorsun.
Bu benim taş kalpli olduğumdanda değil, sadece haksızlığa gelemiyorum, ve insanları kendi yaraları yüzünden merhem olarak kullananlara sonuna kadar karşıyım.
Hayatınızda illa biri olmak zorunda mı ? Önce Bir düzel, ruhsal halini yola koy sonra yeni birisini bulursun.
İşte sizin gibiler evliyim ama eski sevgilimi unutamadım diye sonradan gelip konu açıyor buraya. Buna hakkınız yok.

Gerçekten sevmediğin istemediğin biri ile sakın evlenme... Bazı davranışları itici geliyor demişsin o adamla nasıl sevişeceksin ?

Hayır onu sevmiyorum ama nişanlım bazen bna cok itici davranıyo ve o öyle davrandığında özlüyorum sadece.. ya ben hayatımda ilk onla evlilik planı yapmıştım şuanda onla planladığım herseyi baskasıyla yasamaya calışıyorum o ise gayet mutlu! ve bu beni bi miktar acıtıyor.....

Hayatınızda biri olmak zorunda mı ?
Mecbur musunuz evlenmeye ?
Açıkça sevmediğiniz ve sizi sevmeyen bir adamla ne için hayatınızı birleştireceksiz ?
Büyük yanlış yapıyorsunuz

Ne saçma şey. Hayatı böyle arabesk yaşamak zorunda mısınız? Kaç yaşındasınız?

Sevdiğiniz kişi olmadı diye niye içinize sinmeyen biriyle berabersiniz? Neden başka kimseniz olmasın? Bir o mu var erkek diye dünyada?

Sevmediğiniz adamla sırf arada geçen zamanın hatrına, birbirinize dert ortağı oldunuz diye evleneceğinize, çalışın, hayatın içine girin, daha güçlü durun ve günün birinde gerçekten istediğiniz biriyle evlenin.

Hayır neresi elinden tutulur bilmiyorum, adam da sizi sevmiyor. İkinizin de kalbi kırık yalnızca. Ortak noktanız bu olmamalı evlenirken.

Konu sahibi siz daha önce de durumunuzu anlatmistiniz.Cok iyi hatırlıyorum.Bu ikinci uyeliginiz sanırım.Ben sizin bu ilişkide de mutlu olmadığınızı,bu yüzden zihninizin eski erkek arkadaşıniz ile sürekli meskul olduğunu düşünüyorum.Nisanliniz da sizi sevmiyor, o da sizi bir yara bandı olarak görüyor.Nisanlinizdan ayrilip bir süre is/sosyal hayatiniza odaklanmanizi,zihninizi temizlemenizi öneririm.Hakkinizda hayırlısı olsun

Nisanlini sevmiyorsun ve guvenmiyorsun.
Ama onu yara bandi olarak kullaniyorsun.
O da seni aynen

Cok sagliksiz bir iliski.
Muhtemelen evlenince de mutlu olamayacaksiniz cunku ikiniz de rol yapiyorsunuz birbirinize.

Yanlis insan oldugunu bile bile evlenmek istegi nedir?
Anlamiyorum

Nisanliniz size acik acik gecmisini anlatiyor. Duygularindan bahsediyor. Koru korune evlenmeye calisiyorsunuz. Bu eski sevgilinizle ayriliginiz gecici bi mutsuzluk getirecekken, sizi sevmeyen biriyle evlenerek mutsuzlugunuzu omur boyunca uzatmaya calisiyorsunuz resmen. Ne gerek var anlamadim. Ama neyse. Hadi hayirlisi

Ya ne aceleniz var anlamiyorum.illa birine tutunmak zorunda misin. Universite mezunusun meslegin var calis biraz toparla kendini. Duygularin iç dunyan biraz biraz dinginleşsin huzur bulsun. Kendini bul.
Ikinizinde yarali kalp olma bulusma noktasi olan biriyle evlenme telasi niye. Hic kabul edilir ve anlasilir degil. Cok yanlis yapiyorsun. Kaldi ki karsi taraf aslinda! Seni sevmiyorum demenin kibarcasini soyluyor. Zaten sana arada itici davranmasinin sebebi de bu.
Ayrica insan bir defa cok sever soýle olur boyle olur birak bunlari bir tarafa. Biraz sabret. Belki daha fazla seveceksin. Sen simdi emeklerine aciyorsun. Olsun kendin icin yaptin. Sevgin için verdin o emeği. Degmedi diye hemen gidip baskalarina mi siğinacaksin.
Kendine ve ona dürust olmazsan bunun acisini hayatinin mahvolmasiyla ödersin. Bence biraz kendinle kal ve dusun. Hayatini boyle heba etme. Ikinizinde.

Yanlış bir evlilik yapmak üzeresiniz.yol yakınken iyi düşünün,dönün hatta.

Kalbiniz nişanlınıza ait değil
Evlendiğinizde sorunlar başlar.
Hatta kalp artık dolmak sevmek ister,boş çünkü.
Sonra da yanlış birine kapılıverirsiniz bir de aldatma girer işin içine.
Gamlı baykuş gibi kötü senaryo yazdım.
Ama burdan mutlu son çıkmıyor gibi.
Hayırlısı...

Cümleten selamün aleyküm... öncelikle okumak zorunda değilsin bunu ! Ssadece amacım; içimdekileri yazmak yoksa catlayacağım.. :KK43:
4 yıl önceydi .. Hiç bi şekilde tanımıyordum onu sadece bi yakınımızın komsusuydu . Doğum günümde abisinin düğünü vardı tesadüfen katıldım düğüne.. Onunla ilk orda birbirmizi gördük.. o benden 2 yaş küçüktü, ailelerimiz uyuşmuyordu, eğitim seviyelerimiz farklıydı annem istemiyodu uzaktık ve daha bi sürü engeller vardı önünüzde.. Ama biz hepsini aşmak için, aşacağımıza inanmak için yola cıktık bigün.. Yola cıkar çıkmaz 6 ay sonra askere gitti ve ben onun bir sene boyunca dönmesini bekledim dönünce hersey cok güzel olacak zannettim.. Döndü askerden sarıldık özlem giderdik sonra benden ayrılmak istediğini aramızdaki engelleri aşamayacağımızı söyledi.. çok ağlladım sızladım ama ayrıldık .. ayrıldık ve gitti birini buldu . Sevmiyorum da seni dedi istemiyorum seni de dedi .. Ama bi şekilde onun beni sevip o kızı sevmediğini anlamasını sağladım bana geri döndü.. ben de aptal gibi kabul ettim.. Seni unutmak içinn yaptım dedi .. ben de daha sıkı bağlandım sarıldım ona .. bu sefer hersey yolunda olacak sandım nerden bilebilirdim onun ailemin karsısına cıkamayacak kadar korkak olduğunu.. bu arada ben okuyordum okulum bitsin evleniriz ailem yoracak bizi ama olsun dedim aşarız.. karsıma alırım herseyi dedim.. ben emek verdim hep.
Sonra okulum bitti bekliyorum hep gelecez desin bugün yarın isteyeceğiz seni drsin diye bekliyorum bekliyorum yok ! Gelmiyo.. sonunda ben dayanamadım bişeyleri bahane ettim ayrıldım ondan .. yine noldu biliyomusınız başkasını buldu! Nefret ediyorum şuan ondan..
ondan ayrıldıktan 5 ay sonra ben de baska biriyle tanıştım o da yaralıydı .. sevdiği kız baska biriyle evlenmiş.. bütün duygularını tükettiğini söyledi.. ama onla daha denkiz ve şuan nişanlıyız.. o önceki hislerini yasayamadığını söylüyo ve ben de onu anlıyorum ama bunu onun gibi belli edemiyorum en cok pnu sevmişim gibi davranıyorum davranmak zorundayım.. bizim birbirimizden baska kimsemiz yok onun yaralarını ben sarıyorum benimkini o sarıyor.. :KK43: umarım hersey güzel olur umarım birbirimizi bidaha yaralamayız.
Dipnot: Nişanlımı sevmiyor değilim.. sevmediğim biriyle evlenmiyorum eski sevgilimden ise nefret ediyorum.. ama önceki yasadığım hisleri yasayamıyorum.. hani sadece birini en çok seversin bu hayatta ya öyle bişey işte.
Önce şu nickini değiştirerek başla hayatına.Yaralı yürek ,yaralar acılar....böyle arabesk yaşamayı bırak.Biri çıkmış karşına olmamış bitmiş.Ama sen başka bi kızı sevmeyip onu sevdiğini anlamasını sağlamışsın!!!!!!!! o kadar bihaber ki paşamız kimi sevip kimi sevmediğinmi idrak edemiyor.Peki o bıraktığı kızın duyguları yok mu?Her neyse.Olmamış bitmiş.İnsan ka. yuıllık kocasından,çocuklarının babasından ayrılıyor da yeniden seviyot evleniyor.Yaralı !!başka birini bulmuşsun.Birbirinize eski duyguları hissetmiyorsunuz ve nişanlanıyorsunuz.Neden ne zorunuz var.O kimseye o duyguları hissetmem masalı Türk filmlerinde ve hastalıklı kişilerde oluyor.Bırak bu gereksiz şeylerti.Bak güneş doğuyor çiçekler açıyor,haytı bu kadar kendinize zorlaştırmayın.

Kimse kimsenin yara bandı olmamalı, bu her iki taraf için de çok yıpratıcı.
Bence nişanlınızla konuşun, önce kendinizi sıfırlayın ondan sonra bir ilişkiye başlayın. Şu an ilişkiniz sağlıklı değil ya mutsuz bir evlilik sürdürürsünüz ya da 5-6 yılda boşanırsınız.

Back
X