İçimi, canımı yaktılar, hakkımı yediler, yedirdiler

Size şimdiye kadarki baktıklarının acısını çıkarıyorlar. Mahkemeye verin.

mahkeme yıllarca sürmez . ayrıca etrafa sizden evi almasalar da konuşacaklar. yetim çocuğun hakkını mı yiyecekler diye konuşur millet. kendileri anlatıp dursun. ayrıca insanların ne konuştuğunun hiç önemi yok. kur kendine hayatını. tüm parazitleri temizle. kira ödemediklerini falan ispatlasan acaba para alır mısın . avukat arkadaşlar yazarlar belki.

Son düzenleme:
Merhaba,

Annem- babam kendi aralarındaki bazı sorunlardan dolayı, bebekken beni akrabalarımızın yanına bırakıyorlar. Akrabalarımın, benimle de çok ilgilendikleri söylenemez ama inkar edemem onların evinde yedim, içtim ama yaşım ilerlediğinde elimden geldiğince maddi - manevi yardımlarda bulundum. Miras yolu ile anneme geçen evi (tapu bizim üzerimize), o evde oturmadıkları için, yeni evlenen dayım hiç izin almadan, eve yerleşiyor ve tek kuruş kira vermiyor.
Bu arada annem yıllarca, bekar kardeşlerine ve annelerine maddi yardımda da bulunuyor.
Annem vefat ettikten bir süre sonra eve ben geçmek istediğimde; o evi sana yedirmeyiz diyip, beddua ediyorlar.
Evlerinde kaldığım sürece aşağılamaları, ezmeleri, ezdirmeleri, hor görmeleri eksik olmadı.
Annesiz, babasız büyümek, arkanızda dayanacak gücünüzün olmaması çok zor.
Sonuçta akrabayız, aileyiz olayın mahkemelere taşınması hoş olmaz.
Ama devamlı şekilde maddi - manevi ezmeleri canıma tak ettirdi. Hakkımı isterken, bedduaya uğramak çok kötü.

Yaa arabayiz aileyiz işin mahkemeye taşınması hoş olmaz ama evi dana yedirtmeyiz çok hoş bir söylem değil mi? Saçmalama kendine gel pazartesi git bir avukatla görüş.

Avukatsiz olmaz gerçekten bir sekilde el koyabilirler.

Yıllarca sürmez mahkeme. Üstelik haklı gorunurseniz avukat ücretini de onlar ödüyor.

o avukat ücreti farklı bir ücret
avukatla muvekkil arasındaki anlaşılan ücreti etkilemez

o avukat ücreti farklı bir ücret
avukatla muvekkil arasındaki anlaşılan ücreti etkilemez

Hani mahkeme kazanilirsa avukat ucretide öneriliyor karşı tarafa , ondan söz ediyorum ; olmuyor mu gerçekten.
O zaman mağduriyet tazminatı alır :)

Hani mahkeme kazanilirsa avukat ucretide öneriliyor karşı tarafa , ondan söz ediyorum ; olmuyor mu gerçekten.
O zaman mağduriyet tazminatı alır :)

mahkeme kararları nda belirlenen vekalet ücreti kanundan kaynaklı o ayrı bir durum
bir de avukatla kendi anlaştığı ücret ayrı bir durum

Danıştığımız bir avukat onbin lira istedi, masraflar hariç.
Bir çok sorun aç gözlülükten, hırstan, herşeyi bu dünyadan ibaret görmekten oluyor.
Bana o evi sana yedirmem diyen, beddualar eden kişi bir de namazında niyazında.
Lafa gelince Allah'tan çok korkar, kimsenin malında mülkünde gözü olmaz.

Şu an maddi olarak çok zor günler geçiriyorum, moral olarakta çok çöktüm. O yüzden Allah onlara da yaptıklarının, yaptırdıklarının karşılığını versin diliyorum. Allah kimseyi kimsenin kapısına düşürmesin. Herşeyin asıl sahibi Allah'ken, kullarının, tapusu başkasının üzerinde olmasına rağmen, utanmadan sıkılmadan, izin almadan yerleşip, yıllarca tek kuruş kira vermeden oturup, üzerine bela okumaları, hakaret etmeleri çok acı.

Haklılığımı ispat etmek için, hem maddi hem de manevi olarak daha da zorluk çekeceğim herhalde.

Size yıllarca bakmış olabilirler ama evinizde de yıllarca kira ödemeden oturmuşlar sonuçta ortada bir hak durumu varsa karşılıklı.
Mahkemeye taşıyın olayı.
Hiç anlamam tamamen cahilliğimden soruyorum ama bu gibi davalar için baroya başvurulmuyor mu ?

Iki konuyu anlayamadim

Miras ile annenize ev düşmüş ise değerlerine de düşmüştür neden sizin evinizde otursunlar anlamadım. ?

Avukat o parayi ne için istedi ne gibi işlemler yapılacakmis ki tabu sizin ev sizin anlamadım?

Kendilerine düşen evi kiraya verdiler, anneme düşen eve de izin almadan kendileri yerleştiler. Kardeştir, annedir diye sesini çıkarmadı. Ben de ihtiyacı olmasa, geri istemezdim ama hayat şartlarımız gitgide zorlaştı.

Back
X