Buna benzer bir olaya tanıklık ettim. Kuzenim işinden atıldı , o dönem uzun süreli ilişkisi bitti. Bir sene falan depresyonda gezdi . Sonra yeni bir iş buldu hem de eskisinden çok daha iyi, yeni biri ile tanıştı. Geçen hafta düğünlerine gittim. Hatta düğünde Işıl Işıl gülerken, depresyonda olduğu o günler geldi aklima. Hayatta her şey geçiyor ya diye düşündüm. Maşallah şimdi çok mutlu ve evlendiği kişi tam kafa dengi, huyu suyu aynı. Bazen dibi görüyoruz ama sonra düzeliyor her şey.
Ve eski sevgilisi de onu çileden çıkarırdı, hakaretler ederdi sevgilisine. Çünkü neyi yapma dese karşı taraf yapıyordu, inada davranıyordu. Ondan ayrılıp şimdi evlendiği kişi ile tanışınca, çok huzurluyum ya eskiden geceleri uyuyamiyordum düşünmekten , şimdi çok mutluyum huzurluyum hiç sinirlenmiyorum bile diyordu. Yani aslında suçun sizde olduğuna inandirmis ama karşı tarafta da problemler var. Olmasa, durmadan tartışmazdiniz, sizi kendinizi taniyamayacak hale getirmezdi. Uygun birileri değildiniz birbirinize karşı. Bunda hatayı ne kendinizde arayın ne de karşıda. Aradaki frekans tutmayinca olmuyor emin olun.Doğru kişi çıkınca karşınıza, kendinizi anlatmak için bağırıp cagirmaniz bile gerekmez, o sizi anlar.