içimi dökecek, derdimi paylaşacak kimse bulamadım.yine çok mutsuzum.

Her davranış bir sorumluluk getirir beraberinde. Mesela siz beni ne kadar tahrik ederseniz edin ben size hakaret edip "senin yüzünden" diyemem. Çünkü benim yaptıklarım sizin elinizde değil,benim elimde.

Ayrıca kırgınlığınızı öfke ile, olduramadıklarınızı bitmek bilmeyen tartışmalarla anlatmaya çalışmanız ilişkinizin yıpranmışlığından kaynaklı. Yoksa yıpranmamış,taze bir ilişkide bunları yapacağınızı düşünmüyorum.

Bırakın sizin yüzünüzden olduğunu söylesin. Siz kendinizi biliyorsunuz ya kafi. Sakın kendinizi beceriksiz bularak haksızlık etmeyin kendinize çünkü onun istediği de bu zaten.Resmen sen kötüsün ama bak yine de ben senin yanındayım diyerek size başkasıyla olamayacağınız fikrini empoze etmiş.Ondan bu tutunmaya çalışmalarınız.

Önce bir kendinize gelip özgüveninizi yeniden kazanın,sonra güzel sevilmek nasılmış bir tadın,o zaman bu üzülerek geçirdiğiniz zamanlara acıyacaksınız.
Evet tam olarak böyle. Elbette hatalarım var ama yalnız benim mi? Oratada bir ilişki var ikimizde yanlış yaptık. İçimi rahatlatıyorum böyle diyerek. Zamanla, bi işe de girince, ortamın genişleyince bu özgüven sorununu da aşacağım inşallah

bu soruların hiç bitmeyecek biliyorsun değil mi ? Kadın neden konuşur tatmin değildir sevgisinden değer vermemesinden ilgisizlikten vs kadını konusturtma o zaman dimi ama....

Güzel kardeşim bu adam çok alışmış senin peşinden koşmana, onsuz yapamayacağına....adam nasıl olursa gelir yine gözüyle bakıyor...

Lütfen artık kendine gel seni gerçekten seven bir adam elbet çıkar karşına... atanmani evlilik icin bahane etmeyen beklemeyen bir insan hayal et ..güzel bir adam.. ha işte onu sev gozunde canlandır o adama da dönüp bakma zamanla geçiyor .
Onu bir kere daha affetmiceğimi biliyorum. Terk edilmelere doyamadım maşallah. Bu sondu ama. Bunu susabilmemden anladım. Artık onu ben de isteyemiyorum. O kadsr çok üzdü ve güvenimi yıktı ki kendimi toplamaya çalışıyorum

Onu bir kere daha affetmiceğimi biliyorum. Terk edilmelere doyamadım maşallah. Bu sondu ama. Bunu susabilmemden anladım. Artık onu ben de isteyemiyorum. O kadsr çok üzdü ve güvenimi yıktı ki kendimi toplamaya çalışıyorum
Genel anlamda baktığında bu adam sen atanmayinca senle evlenmeyecek bir adam... diyelim hiç atanmayacaksin yani evlenemeyeceksin. Boşver zamanla geçiyor inan ...Sağlam dur hırs yap gerekirse eger sen istoyirsan atanmayi iyice asil calis atan ...geldiğinde atandım ancak artık seni istemiyorum der gidersin.

izzeti nefsinizi koruyun ..hattınızı , sosyal medya hesabınızı kısacası size ulaşabilecek tüm kapıları kapatın ..şimdilik annenizin yanına gidin dua edin..haketmeyen insana fazladan değer vermeyin..Allah karşınıza hayırlı birisini çıkaracaktır

Genel anlamda baktığında bu adam sen atanmayinca senle evlenmeyecek bir adam... diyelim hiç atanmayacaksin yani evlenemeyeceksin. Boşver zamanla geçiyor inan ...Sağlam dur hırs yap gerekirse eger sen istoyirsan atanmayi iyice asil calis atan ...geldiğinde atandım ancak artık seni istemiyorum der gidersin.
Kendi açık açık dedi zaten ya. Çok dürüst Allahtan. Atanmadığın müddetçe evlenemeyiz. Ama ayrılmayız da. Tabi sen buna tahammül eder misin bilmem ben dayanırım diyordu :)

Biliyorum. Bana sadece acı veriyor. Ama ilk iki yılımız mükemmel geçerken naısl son iki yıl bu kadsr mutsuz geçiyor anlamıyorum. Anlaşıyorken artık anlaşamamak.. Almıyo şu kafam.
Bir de atanmadan olmaz demesi sahidrn saçma mı? Bana bunh çok mantıklı gösteriyor çünkü. Atanmadığında bunalacaksın, evde olmak seni gerecek, tüm hayatını ben yapacaksın. Ben kendini süşünmeni istiyorum. senin atanmaya ihtiyacın var, ailenin ihtiyacı var. Benim senin atanmana ihtiyacım yok ben bunu sadece senin için istedim dedi. Hatta şu kavgadan sonra değil atansam milyarlat içinde yüz ben senle yine evlenmem. Aşkım dab ölsem de evlenmem. Bu kavgalarla rvlilik olmaz diyerek de yine atanmanın aslında onun için hiç önemli olnafığını söyledi.

tabi ki de saçma. bak seninkine benzer bir arkadaşımın durumu vardı. baya aşıktı çocuktu. çok koştu kızın peşinden. kız kabul etti işte bunlar çıkmaya başladı. sonra oğlan atandı. sürekli kıza atan atan deyip durdu. resmen arkadaşımn zoruyla nişan yaptılar. ama oğlan ve ailesi müthiş isteksizdi. kız atandı. hemen evlendi hemen. yani ben çok tiksinmiştim bu olaydan. ardından kız mutlu oldu mu diye sorarsan pek değil yani. bence pişman bile olmuş olabilir.

atan atan demek yerine daha pozitif olabilirdi. işte krgzzynp çok hırçınsın sürekli tartışıyoruz işe başlasan kendine uğraş edinsen iyi gelecektir sana da ilişkimize de deyip çekilirdi. illa atanmak mı gerek?? bir sürü iş var. sana alternatifler sunmaya çalışabilirdi. çalışan bir bireyle evlenmek istemesi normal ama illa şu iş olacak demesi mantıksız hem de kırarak.
ben eşimle tanıştığımda memurdum zaten. bana dediği şey sen istersen çalış ama istemezsen istediğin zaman bırakabilirsin.

Buna benzer bir olaya tanıklık ettim. Kuzenim işinden atıldı , o dönem uzun süreli ilişkisi bitti. Bir sene falan depresyonda gezdi . Sonra yeni bir iş buldu hem de eskisinden çok daha iyi, yeni biri ile tanıştı. Geçen hafta düğünlerine gittim. Hatta düğünde Işıl Işıl gülerken, depresyonda olduğu o günler geldi aklima. Hayatta her şey geçiyor ya diye düşündüm. Maşallah şimdi çok mutlu ve evlendiği kişi tam kafa dengi, huyu suyu aynı. Bazen dibi görüyoruz ama sonra düzeliyor her şey.

Ve eski sevgilisi de onu çileden çıkarırdı, hakaretler ederdi sevgilisine. Çünkü neyi yapma dese karşı taraf yapıyordu, inada davranıyordu. Ondan ayrılıp şimdi evlendiği kişi ile tanışınca, çok huzurluyum ya eskiden geceleri uyuyamiyordum düşünmekten , şimdi çok mutluyum huzurluyum hiç sinirlenmiyorum bile diyordu. Yani aslında suçun sizde olduğuna inandirmis ama karşı tarafta da problemler var. Olmasa, durmadan tartışmazdiniz, sizi kendinizi taniyamayacak hale getirmezdi. Uygun birileri değildiniz birbirinize karşı. Bunda hatayı ne kendinizde arayın ne de karşıda. Aradaki frekans tutmayinca olmuyor emin olun.Doğru kişi çıkınca karşınıza, kendinizi anlatmak için bağırıp cagirmaniz bile gerekmez, o sizi anlar.

Buna benzer bir olaya tanıklık ettim. Kuzenim işinden atıldı , o dönem uzun süreli ilişkisi bitti. Bir sene falan depresyonda gezdi . Sonra yeni bir iş buldu hem de eskisinden çok daha iyi, yeni biri ile tanıştı. Geçen hafta düğünlerine gittim. Hatta düğünde Işıl Işıl gülerken, depresyonda olduğu o günler geldi aklima. Hayatta her şey geçiyor ya diye düşündüm. Maşallah şimdi çok mutlu ve evlendiği kişi tam kafa dengi, huyu suyu aynı. Bazen dibi görüyoruz ama sonra düzeliyor her şey.

Ve eski sevgilisi de onu çileden çıkarırdı, hakaretler ederdi sevgilisine. Çünkü neyi yapma dese karşı taraf yapıyordu, inada davranıyordu. Ondan ayrılıp şimdi evlendiği kişi ile tanışınca, çok huzurluyum ya eskiden geceleri uyuyamiyordum düşünmekten , şimdi çok mutluyum huzurluyum hiç sinirlenmiyorum bile diyordu. Yani aslında suçun sizde olduğuna inandirmis ama karşı tarafta da problemler var. Olmasa, durmadan tartışmazdiniz, sizi kendinizi taniyamayacak hale getirmezdi. Uygun birileri değildiniz birbirinize karşı. Bunda hatayı ne kendinizde arayın ne de karşıda. Aradaki frekans tutmayinca olmuyor emin olun.Doğru kişi çıkınca karşınıza, kendinizi anlatmak için bağırıp cagirmaniz bile gerekmez, o sizi anlar.
Evet tam olarak böyle. İkimiz de birbirimizi anlamak için çaba sarf ediyoruz. Olmuyor iş kavgaya gidiyor. Birbirimize göre olmadığımız belli. Bir zamanlar onun kaderimm olduğunu düşünürkenn şimdi bunu demek bir gariip geliyor.

Benim sonum arkadaşınızınkine benzer mi bilemiyorum. Nedense içimde ömrüm boyunca onu bir iz olarak taşıyacak, kimseyi de onun kadar sevemeyecekmişim gibi geliyor. Zamanla bu değişir belki.

Back
X