İçimi dökeyim, varsa bir iki tavsiye alayım...

Diyorum ya o terfi bozdu... Bİr bana değişse tamam dicem belki suçluyum ama herkese aynı değişti..

o kadar cok yuz vermissiniz ki oda astarini beraberinde almis gitmis.
benim nereye gidecegime gelecegime o mu karar verecekmis? anneniz babaniz bizimle gel dese onlari dinlemezsiniz elin oglu nasilda tatli geliyor, hakettiginizi dusunuyorum icten ice.

bi sozcukten hoslanmadiginizi belirtmissiniz o sozu soylemeden nasil ifade ettiniz de o da soylemem dedi. sonra kavganizda diyelim o sozu soyledi ki siz ifade etmistiniz ne diye daha ozur dile vs triplere giriyorsunuz.
arkadasiniz sizden ozur dilerde siz ben o kelimeyi affedemem, kaldiramam dersiniz.

iliskilerde denge onemlidir, herkes yerini bilecek aile, es, arkadas, is her neyse siz fazla girmissiniz birbirinizin icine. gece uyku kacar diler facete takilirim, diler whatsapp ta bu kadar da izahat verilmez ki

Evet yüz-astar ilişkisinde katılıyorum...

Aileminde lafından çıkmam da sülale işinde bi dur dedim, oradaki hatam ona o kadar yüz vermemdi. Gerçi hep hatammm da neyse...

O sözcüğü de bi arkadaşı, kız arkadaşına kullanmıştı ilişki başında. ben gelemem o lafa. özür dilemesini bekledim, evet özürde beklemeyip gitmem lazımdı... Ama insan bi tutuluyor zaten. yoksa bu kadar zaaf verecek bir insanda değilimdir hiç.

Bende zaten bu hatalarımı biri yüzüme vursun ki, harbiden onu affedemeyeyim, kendime geleyim istiyorum.

1,5 hafta oldu... ne aradııı, ne sorduuuu... tamam kötü şeyler dedi yaptı ama ne bileyim ya insan bekliyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…