Merhaba. Ben 11.sinif ogrencisiyim malum seneye sinava girecegim vip bi dersaneye yazildim. Dersanem basladi hocalarla da iyi anlastim zaten ortami cok sevdim buraya kadar bir sikinti yok. Ama bugun beni cok uzen bir sey oldu. Cok iyi bilinen ama aslinda hocalarin derslerde gelip oturdugu siz zeki cocuklarsiniz konuya evde calisin dedigi bir lisede okuyorum. Sbs de tam puan alarak geldim bu okula. Derslerim su an cok kotu ama aptal oldugumu kesinlikle dusunmuyordum. Bugune kadar yani. Son 2 haftadir canla basla calisiyorum 3 yildir boyle ders calismadim ben okuldaki hocalarimi sevmedikce de uzaklastim derslerden. Dersanedeki ogretmenlerimi cok sevdim ve onlari hayal kirikligina ugratmamak icin sıkı bir sekilde calismaya basladim. Ama bugun bir hocanin arkamdan konustugunu duydum. Ben yanindan gecip giderken benim duymayacagimi dusunerek "bu da o okula nasil girmisse bir sey bildigi yok" dedi. O soyledikleri resmen kafamin icinde yankilandi durdu. Aglayarak geldim eve calismayi falan biraktim. Ben cok duygusal birisiyim zaten ve su an regl donemim oldugu icin ultra duygusal ve alinganim. Kadin iyi biri aslinda cok da sevmistim ama o oyle diyince ne bileyim cok incindim. Calismaya basladigim icin beni takdir edecegini dusunmustum oysa. Ayrica o aptal dersaneye bir etek para dokmemizin nedeni zaten bir sey bilmemem. Bilsem orda isim olmazdi. Bilmiyorum gercekten su an gerizekali gibi hissediyorum oyle bir soyledi ki kadin duydugum an gozlerim dolu dolu oldu zaten. Son yazililara girmeme karari almistim bir tek matematige girecektim. Cunku matematige bu bir sey bilmiyor diyen hocayla calismistim ve sirf iyi bir not alip ona gostermek icin girecektim yaziliya. Simdi ona da girmemeyi dusunuyorum. Gercekten cok kirildim. Yaptiklarimin takdir edilmesini begenilmesini isterken arkamdan boyle konustugunu duydum. Yaninda baska ogrenciler de vardi. Cok rezil ve basarisiz hissediyorum. Hic guvenim kalmadi kendime. Yaziliya da girmeyecegim.